solito Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 justynavege napisał(a):... tylko wizyta poadopcyjna by się przydala ko chętny? to pare kilometrow od dzierzoniowa No jak to kto?! No chyba wybierzemy sie razem?! Zrobimy małą objazdówkę: Friko, Junior, do Gratisa nie ma chyba potrzeby... Quote
justynavege Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Molkas napisał(a):No to dzięki, że nam w końcu dałyście znać ;) a tak na poważnie ważne, że mały w nowym domku. Ja widzę, że te imiona promocyjne typu: Friko,m Gratis się sprawdzają...psy szybko domek znajdują :) Molka ja tez uwazam tak ale rotek_ sie nie podobały te imiona :cool1: proszę o zestaw imion psich o podobnym znaczeniu :evil_lol: ( na przyszłośc jak znalazł ) Gosiu bardzo chętnie się z Tobą wybiore tylko termin bedziemy musiały dograć bo ostatnio mam parę spraw na glowie Quote
yewcia1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
rotek_ Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 a ja myśle ze to imie typu gratis jest cholernie głupie:eviltong: wmawaim sobie i wszystkim do okoła ze to ta buda przyniosła szczęscie;) Quote
justynavege Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 rotk i buda i imię są imiona szczesliwe :eviltong: Chojrak ( x2) Gratis Friko Quote
solito Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Friko wrócił do schronu!:placz: :placz: :placz: Quote
kluska1991 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :chainsaw: normalnie zabiłabym takich co biorą psa, dają mu nadzieję, a potem oddają jak buty do reklamacji albo wyrzucają :angryy: Wiadomo dlaczego wrócił?? I jak wrócił? Quote
solito Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 kluska1991 napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :chainsaw: normalnie zabiłabym takich co biorą psa, dają mu nadzieję, a potem oddają jak buty do reklamacji albo wyrzucają :angryy: Wiadomo dlaczego wrócił?? I jak wrócił? Rotek, jak wróci ze schronu, to zda relację... Ja dowiedziałam się telefonicznie. Jedyne co wiem, to to, że ponoc uciekał...:angryy: Quote
justynavege Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :placz: z tego co wiem to Friko uciekał , siatka wysokosci 1,70 nie stanowila dla niego przeszkody :( rotek pewnie powie wiecej bo ona akurat byla w schronie nie cierpię tego jak muszę psa znow przywitać w schronisku :-( a dzisiaj byo : witaj Frikuś z powrotem.......:shake: rotku dodasz w tytule cos o nieudanej adopcji ? Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 tak mi smutno, do naszego schroniska też wrócil piesek - uroczy Rudolf - bo doły kopał w ogródku :angryy: :placz: Quote
yewcia1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
rotek_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 tak, to ja odbierałam frika.... panstwo przyjechali z samego rana...jeszcze przed 10.00 mają duży teran ale friko i tak przechodzi przez ogrodzienie o wyskości 170cm:-o nie chcą go całe zycie trzymać na łancuchu więc zdecydowli sie go oddać. friko przy okazji rozerwał kolejna smycz która dostał ze schroniska...ale to bylo do przeidzenia bo wydajemy tylko takie badziewiaste:evil_lol: no cóż co tu więcej pisać... facetowi sie nie poszczęsciło:placz: Quote
kluska1991 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czyli właściciela czeka z nim duuużo pracy.. :p Ale to przecież sama przyjemność pracować z psem, prawda? :) Hop mały po domek!! Quote
yewcia1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 kluska1991 napisał(a):Czyli właściciela czeka z nim duuużo pracy.. :p Ale to przecież sama przyjemność pracować z psem, prawda? :) Hop mały po domek!! Prawda - więc alb frikuś zamieszka w bloku, alb w domu ogrodzonym murem. Quote
justynavege Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 bidulek jeszcze łapę sobie rozwalił :shake: co prawda nie mocno ale pewnie i tak boli Quote
yewcia1 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='justynavege']bidulek jeszcze łapę sobie rozwalił :shake: co prawda nie mocno ale pewnie i tak boli A jak to się stało??????????????????????? Quote
rotek_ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 no własnie nie wiadomo.... zauważyliśmy tylko świeżą rane na lapie...pewnie gdzieś stanął i rozciął opuszkę łapki Quote
rotek_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 psiak napewno jest piękny.....:roll: Quote
yewcia1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 rotek_ napisał(a):psiak napewno jest piękny.....:roll: A frikuś dalej w budzie mieszka?? Quote
rotek_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 niestety...u nas przechodzi przez wszystkie boksy.... w schronie skazany jest na łancuch:placz: Quote
justynavege Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :-( teraz przy tym zranieniu poduszki lepiej by byo gdyby mieszkal w boksie wylozonym plytkami ale jako uciekinier nie ma na to szans Quote
Recommended Posts