justynavege Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Psiak zachowuje się jak kot :crazyeye: wspina się po kratach bramki w boksie dla bezpieczenstwa by nie uciekl jest przywiązany caly czas na smyczowym łańcuszku dom pilnie potrzebny :placz: Quote
solito Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Widziałam go dzisiaj na żywo!:multi: Jest piękny, bardzo przyjacielski, lubi się bawić, przytulać, /i ponoć chodzić pionowo po kratach:evil_lol: / Zdjęć mu nie zdążyłam zrobić, bo prawie pół dnia mi zajęło szukanie odpowiedniego węża do wody:p /dla Roberta/ Quote
yewcia1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 solito napisał(a):Widziałam go dzisiaj na żywo!:multi: Jest piękny, bardzo przyjacielski, lubi się bawić, przytulać, /i ponoć chodzić pionowo po kratach:evil_lol: / Zdjęć mu nie zdążyłam zrobić, bo prawie pół dnia mi zajęło szukanie odpowiedniego węża do wody:p /dla Roberta/ O robert ma węża:evil_lol: Może rotek obfociła dziś niuńka? Quote
CASIA&ttb Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 maly molosek szuka domku,kumu pięknisia...????????????????????? Quote
uxmal Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 justynavege napisał(a):Psiak zachowuje się jak kot :crazyeye: wspina się po kratach bramki w boksie dla bezpieczenstwa by nie uciekl jest przywiązany caly czas na smyczowym łańcuszku dom pilnie potrzebny :placz: Oj jak dobrze że mini molos jest u Was. Czytałam, że w pewnym schronie chcieli uśpić taką "chodzącą po plotach" sunie.:( Na szczęście znalazła domek Quote
justynavege Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 tez czytalam ten watek..........:-( fakt ze jest to kłopotliwy psiak i wymaga specjalnych srodkow bezpieczenstwa ktore neistety dla niego nie są komfortowe ale zeby psa usypiać z tego powodu :crazyeye: :mad: :placz: Quote
justynavege Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 tak tez byc moglo ale ja razcej sceptyczna jestem bo psiak przyblakal sie na posesje na pewnej wiosce i za nic nie dawal sie stamtąd wyprowadzić przez jakiś czas szukał rozpaczliwie domu na wlasną rękę - "łapę " Quote
justynavege Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nie przybląkal sie a ludzie nei mogli się go pozbyć nie chcial odejść Quote
rotek_ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 oki powoli poznajemy psiaka... jest mega młody....ale wet go jeszcze nie widział....na moje "oko" ma może z 8 miesięcy.... dzieciak który chce sie bawić...kocha kontakt z ludźmi. nie jest agresywny ani do kotów ani do psów Quote
Asior Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a tak wielkościowo to jak w końcu jest???? mniejwięcej.... Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 no tak 2x większy od beagla...... trudno porównać do jakiejś konkretnej rasy bo ''on" jest większy niż mały...ale mniejszy niż średni:evil_lol: zdjęć nie udało mi sie zrobić....ze względu na prace remontowe w schronisku Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 na tym zdjęciu jest kawałek nogi roberta....można sie przypatrzeć i wywnioskować jaki jest wielki osobie przy wzroście około 175(tak +/- 5 cm) sięga ciut powyżej kolana Quote
yewcia1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Młodziak a los go tak okrutnie juz potraktował:-( Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 mam nadzieje ze justyna nie wymyśliła mu jeszcze imienia:evil_lol: ja wiem ze mozna psa nazwac oryginalnie...ale nie przesadzaj.... oby pies znowu nie nazywal sie gratis:eviltong: Quote
uxmal Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mini molos, narazie jest młody i chyba rośnie. Może być troszkę wiekszy? Nie znam się na molosach i innych wielkopsach. Ale mnie on na Klamota pasuje, bo przywałęsał się i tkwił u tamtych ludzi jak klamot. Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 śliczny przystojniak bez imienia hopa wysoko !!! Quote
justynavege Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 rotek_ napisał(a):mam nadzieje ze justyna nie wymyśliła mu jeszcze imienia:evil_lol: ja wiem ze mozna psa nazwac oryginalnie...ale nie przesadzaj.... oby pies znowu nie nazywal sie gratis:eviltong: ja nie ale ktoś Go nazwał Bączek :evil_lol: mni ejakos nie przypadlo ale co się będe kłocic :cool1: Quote
yewcia1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A jak tam dalej akrobata łazi po kratach? A jak na spacerach i do innych psiaków? Quote
Recommended Posts