solito Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 justynavege napisał(a): fajny z niego gośc tylko taki samotny przy tej budzie :shake: Szkoda psiaczka, on taki kochany!:loveu: A jak się cieszy, jak się podchodzi do budy...:-( Quote
yewcia1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 justynavege napisał(a):Byłam dziś z Frikiem na spacerku fajny z niego gośc tylko taki samotny przy tej budzie :shake: Buda fartowna miejmy nadzieję, ze szybko zamieni bude na kanape. Quote
dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dokładnie kanapa jak najbardziej wskazana !!! Quote
justynavege Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 kochany ale dzis zabrakło czasu na spacer dla niego :placz: Quote
justynavege Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Piękny z niego mlodzian dziś był spacerek :multi: Quote
solito Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 justynavege napisał(a):Piękny z niego mlodzian dziś był spacerek :multi: A potem jeszcze jeden nad staw!:multi: Chłopak potrzebuje się wybiegać...! a wracając prawie całą drogę bawił się smyczką! Bardzo wesoła psina!:loveu: Tylko jak musi zostać już sam, to jest smutny...:-( Quote
solito Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='rotek_'] solito urodzony z ciebie fotograf Chciałam Wam pokazać, jaki jest szybki i skoczny!:evil_lol: Co chwilę uciekał mi z kadru! Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 piesek ma naturę kota ;) wspina się po kratach i w ogole ma takie " kocie ruchy " szybko zwinnie Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Śliczny molosik rozmiaru kanapowego szuka domu. Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 dziś byłąm z Frikiem na spacerku pozniej dostal kostkę prawie pelnia szczescia prawie robi wieeelką roznice :shake: Quote
rotek_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 yewcia1 napisał(a):A jak tam brykuś przy budzie się sprawuje? facet jest niewybiegany...a szkoda bo jak go opuści nadmiar energi jest naprawde przekochany.... nawet przy zabawie stara sie tak delikatnie łapać zabkami ze nic nie czuje... jest naprawde przeuroczy:loveu: im dłużej go znam tym coraz bardziej go lubie Quote
solito Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ja jak jestem, to biorę taką dłuuugą smycz Jaszka i biegam z chłopakiem... Może w końcu kiedyś się wybiega!:razz: Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 solito napisał(a):Ja jak jestem, to biorę taką dłuuugą smycz Jaszka i biegam z chłopakiem... Może w końcu kiedyś się wybiega!:razz: Młody ma masę energi i nie ma swojego człowieka:shake: Quote
rotek_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 ale wystarczy godzinka biegania i facet naprawde sympatyczny:loveu: Quote
solito Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dziś wieczorem Frikuś był nad stawem z moim TZ-tem! Quote
kluska1991 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Przekochana, lekko głupkowata mordka :loveu: :lol: Taki psiak nie może zostać bez ludzia :cool3: Noooo dogomaniacy :cool3::evil_lol: Quote
justynavege Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 o a Wy jeszzce nie wiecie co się stalo?? Friko pojechał do domu tylko wizyta poadopcyjna by się przydala ko chętny? to pare kilometrow od dzierzoniowa Quote
Molkas Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No to dzięki, że nam w końcu dałyście znać ;) a tak na poważnie ważne, że mały w nowym domku. Ja widzę, że te imiona promocyjne typu: Friko,m Gratis się sprawdzają...psy szybko domek znajdują :) Quote
Recommended Posts