Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Axusia napisał(a):

Aha, jeszcze jedno w niedziele Malutka pozna Sławka Kawke i Dorote Stawicką z czego sie bardzo ciesze :loveu:

a ty twoja mala poznacie Arse na zywo bo chyba ja wezme ze soba .

Posted

dorplant napisał(a):
a ty twoja mala poznacie Arse na zywo bo chyba ja wezme ze soba .

Oj, suuper :loveu: co za niespodzianka :multi:
Arsuniaaa jest suuper :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

hihi a ja tak nie w temacie i mzoe calkiem bez sensu.. ale kolezanka kupila "DONka" z dziwnej rozmnazalni.. i jak go zobaczylam jak zazcelam sie z nim bawic to kazdy by marzyl zeby jego peis mial takie popedy:d kamyczek?pilka na sznurku duzego kolegi Cekina? a biegamy za nia i nosiy:D oo przypieli duzemu 5 m sznurka is nzurek ucieka? no to gonimy!! maluch k 2 meisieczny przez ponad godz biegal za Cek i jego linka, ktora mu zostawilam bo maly ganial fajnie.. i tez maly byl zainteresowany wszystkim co mu czlowiek pokazuje i co sie rusza co mozna w pysk zlapac:D miodzio:D super psa ma do "szkolenia" ale peisek sie zmarnuje bo ma male dziecko a pies ma tylko sikac na dworze i znac komende "bierz";/ a mi sie plakac chce jak pomysle, ze nic nie wiedzialam jak Cek bralam i go tak zmarnowalam.. chociaz jest fajnym psem:D i dopiero od niedawna to tak naprawde zauwazam;p

Axusia.. nie staraj sie za bardzo zeby sie nie rozczarowac... mala jest fajna i czekamy na wiecej fotek i jendozcesnie przepraszam za odejscie od tematu..

Posted

Jak narazie nie jestem rozczrowana Małą a wrecz przeciwnie jestem zaskakiwana przez nia .. mała lata za kulu i łapie ja w pyszczek, wiele szczeniat łapie za sznurek, i wogle ta chec gonienia kulu juest booska.
No i swietnie sie słucha, chodzi bez smyczy i nawet nie pomysli o tym aby podejsc do kogos kto ją zawoła .. :loveu:

Oto moja Pirania

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dzidzia ma sie dobrze, praca idzie na przyzwoitym poziomie.
Jak narazie nie mam zadnych problemów, no i mam nadzieje, ze tak zostanie :razz::diabloti:
Na kulu jestesmy bardzo nakrecone co mnie baaardzo cieszy. :loveu:
"Obecnie zmieniamy ząbki - na kilka dni przed zmiana uszko wyglądało tak :

Od 3 dni juz stoi normlanie a zęby lecą bez przerwy.
Jakies nowe zdjecia mysle, ze bede miec niedługo to pokazemy siem.

Oto postawa - nie udana ale jest.

I Yass piłeczkowa

• 1 month later...
Posted

Mi rownież było miło poznać, kilka razy przechodziłam obok Ciebie i dopiero za ktoryms zakumałam skad znam tego psa ktorego prowadzisz hehe:evil_lol::lol:

Posted

Axusia napisał(a):
Mi rownież było miło poznać, kilka razy przechodziłam obok Ciebie i dopiero za ktoryms zakumałam skad znam tego psa ktorego prowadzisz hehe:evil_lol::lol:

To ja też dorzucam - miło Was było poznać i dzięki za fotki :-)

pozdr

• 3 months later...
  • 1 month later...