Moli@ Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Mysle, ze Wasza rekomentacja wystarczy, ale to tylko moje przypuszczenia, nie znam osob, ktore oglaszaja Roksi 2 na FB. Dzis rzucila mi sie w oczy, bo ktos wkleil na grupe owczarkowa. Rozumiem... Wszystko co dostaniemy prześlemy...warto zawalczyć o ten domek, nadal utrzymujemy kontakt telefoniczny Po Tą dziewczynkę ktoś się zgłosił, jutro ma być wizyta...i kolejna osoba czeka w kolejce Quote
egradska Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jest sporo pieskow odebranych interwencyjnie, w ostatnim czasie zlikwidowano 2 pseudo. Ale to sa owczarki, ktore wymagaja serca, cierpliwosci, nie bezproblemowe. edit: madziakato nasza ma namiary na dwie sunie do adopcji, sle jej nr na pw Quote
DONnka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jest sporo pieskow odebranych interwencyjnie, w ostatnim czasie zlikwidowano 2 pseudo. Ale to sa owczarki, ktore wymagaja serca, cierpliwosci, nie bezproblemowe. edit: madziakato nasza ma namiary na dwie sunie do adopcji, sle jej nr na pw Tu są fotki i namiary na takie młode sunie https://www.facebook.com/lodzkitonz/photos/a.1605349796354866.1073742170.1413529452203569/1605350069688172/?type=1&theater Quote
Moli@ Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tu są fotki i namiary na takie młode sunie https://www.facebook.com/lodzkitonz/photos/a.1605349796354866.1073742170.1413529452203569/1605350069688172/?type=1&theater Przekazałam, jutro Pan będzie tam dzwonił... Pan dzwonił dziś i :)...bardzo, bardzo proszę zaklepcie Panu sunię Betę tak na 100%...proszę :) Państwo czekają na wizytę przedadopcyjną... Quote
zachary Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Malagos, tak,numer z tymi właścicielami. Kiedy uznaliśmy,że po takich zakrojonych i intensywnych poszukiwaniach właścicieli niestety, nie odnaleźliśmy ich, przez całkowity przypadek, ja na nich natrafiłam. Byłam dzisiaj z Moli@ w lecznicy na konfrontacji iprzekazaniu suni.Cieszę się, że Moli@ utrzymała kontakt z tym super domkiem i jakaś inna bieda owczarkowa znajdzie tam swoje miejsce na ziemi. Quote
DONnka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Przekazałam, jutro Pan będzie tam dzwonił... Pan dzwonił dziś i :)...bardzo, bardzo proszę zaklepcie Panu sunię Betę tak na 100%...proszę :) Państwo czekają na wizytę przedadopcyjną... Beta i pozostałe sunie są pod opieką ŁTOZu i to ich trzeba przekonać :) Jeśli domek jest faktycznie taki fajny, to pewnie sunia do nich trafi ;) Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Beta i pozostałe sunie są pod opieką ŁTOZu i to ich trzeba przekonać :) Jeśli domek jest faktycznie taki fajny, to pewnie sunia do nich trafi ;) Dziękuję :) Trzymam kciuki za sunię z interwencji aby znalazła odpowiedzialnych opiekunów i za rodzinę która zdecydowała się na adopcję... Finał akcji będę znała, napiszę... Quote
muka1 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Czy mogę zapytać w jakich okolicznościach odnależli się właściciele ....?Roksi nie jest jedyną sduką tych ludzi ? Quote
bela51 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Czy mogę zapytać w jakich okolicznościach odnależli się właściciele ....?Roksi nie jest jedyną sduką tych ludzi ? Szczerze mówiac to juz drugi przypadek, gdy umiarkowanie sie ciesze z odnalezienia włąścicieli. Mozesz napisac jak to sie stało ? Czy sunia ucieszyła sie na ich widok ? A w jakich okolicznosciach zaginęła ? Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 BETA już w swoim domku! :) Państwo pojechali po sunię do Łowicza...Przekazuję podziękowania za pomoc w adopcji :) Pani płacze z radości... Będą zdjęcia, wiadomości z domku :) Bardzo dziękuję wszystkim którzy pomogli w tak błyskawicznej adopcji... Quote
egradska Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ale tempo, super:) Rozumiem, ze Wasza rekomendacja wystarczyla i wizyta byla niepotrzebna. Trzymamy kciuki, zeby Beta sie odnalazla w nowym domku jak najszybciej :) Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Szczerze mówiac to juz drugi przypadek, gdy umiarkowanie sie ciesze z odnalezienia włąścicieli. Mozesz napisac jak to sie stało ? Czy sunia ucieszyła sie na ich widok ? A w jakich okolicznosciach zaginęła ? Roxi ze starszą sunią wybiegły z posesji, bardzo duży ogrodzony teren gdy Pan wyjeżdżał samochodem, jedna z suń wróciła Roxi zaginęła...w grudniu 2014 przed świętami. Szukali w okolicy, w Zabłudowie... a +/- od 2 tygodni w Białym - ogłoszenia w lecznicach. Ludzie bardzo ucieszyli się na widok panienki a Roxi była lekko zdezorientowana...opiekunowie, poczekalnia w lecznicy, dużo ludzi i zwierząt...lekki młyn. Sprawdzono papiery, dokumenty wydawane przez Stowarzyszenie Hodowców to kopia/podróba wystawianych przez ZK, czip... Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ale tempo, super:) Rozumiem, ze Wasza rekomendacja wystarczyla i wizyta byla niepotrzebna. Trzymamy kciuki, zeby Beta sie odnalazla w nowym domku jak najszybciej :) Poszły w ruch telefony... były namiary do Pani która robiła wizytę przedadopcyjną dla Roxi, mnie też pewnie sprawdzano... :) Pan z przejęciem opowiadał o psach które widział w hotelu w jakim są tragicznym stanie, ile ludzi pracuje. Sunia też jest w trakcie leczenia... Beta biega po mieszkaniu, zagląda w każdy kat, podchodzi do Nich, przytula się...jak mówi Pan, pierwszy raz w życiu jest w domu, potrzebuje czasu...jest śliczna, tak przylepka spragniona kontaktu z człowiekiem. Na szczęście nie boi się ludzi... ładniejsza niż na zdjęciu :) Jak zadzwonił telefon i usłyszałam że panienka już w domu...to mówię szczerze pierwszy raz miałam łzy w oczach, łzy radości... 1 Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Jeden wątek a 2 sunie mają domki...dzięki Roxi... Beta ma dom i swoich ludzi :) Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Brawo, dziewczyny, super akcja :) doris wykazała się refleksem żeby zaproponować Panu innego pieska :) Quote
DONnka Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 BETA już w swoim domku! :) Państwo pojechali po sunię do Łowicza...Przekazuję podziękowania za pomoc w adopcji :) Pani płacze z radości... Będą zdjęcia, wiadomości z domku :) Bardzo dziękuję wszystkim którzy pomogli w tak błyskawicznej adopcji... Naprawdę ??? Ale Państwo się uwinęli ;) Cieszę się ogromnie !!!! A to właśnie Beta :) Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Z trzech dwie szuflady w zamrażarce są Bety...czekają na nią serca wołowe, nie mogą się zmarnować :) 1 Quote
doris66 Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 doris wykazała się refleksem żeby zaproponować Panu innego pieska :) Wiesz ze proponowalam Dianę? Cóż Diana nie jest rasowa ani podobna do rasy, ale i ona znajdzie swoich ludzi. Quote
Moli@ Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Wiesz ze proponowalam Dianę? Cóż Diana nie jest rasowa ani podobna do rasy, ale i ona znajdzie swoich ludzi. To prawda, wysłałyśmy zdjęcia ale Diana to nie ONeczka a suni tej rasy szukali...wiedziałam że fajny dom, szkoda stracić a tu tyle psich bied...udało się... Diance też znajdziemy :) Quote
dreag Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Fajnie, że się ludzie nie "obrazili" i zrozumieli, że choć byli o krok, stało sie inaczej niż zakładali. Dzięki Roxi inna bieda znalazła dom, gdzie i Roksi z pewnością byłaby szczęśliwa. Z tego co słyszałam, Państwo bardzo się przygotowywali na przyjęcie nowego członka rodziny. Rozumiem, jak to jest zakochać się w TYM konkretnym psim skarbie ;). Tym bardziej ukłony w stronę Państwa, którzy adoptowali Betę :). Quote
Moli@ Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Z odebranych interwencyjnie piesków/owczarków przebywających pod Łowiczem dom znalazły 2 szczeniaczki - po jednego przyjechali z Zakopanego i 3 dorosłe sunie, Beta jest jedną z nich... 1 Quote
bela51 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ciesze sie, ze Beta z nimi zamieszkała. To chyba naprawde fajny dom :) No i super, ze innym ONkom tez sie udało :) Quote
egradska Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Gdyby tak jeszcze innych chetnych na Roxi przekierowac na bezdomniaki, eh, rozmarzylam sie.... Quote
Recommended Posts