Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Franuś dostaje serię zastrzyków, niestety bardzo bolesnych:( (Milgamma , Dependin, Tolfina)

We wtorek o 16-tej ponowna  wizyta u dra Fabisza.

Posted

Franio była dzisiaj w lecznicy "piechotę " i podszedł w butach:) :):):

To fantastyczna wiadomość :D
W butach ? To zupełnie inaczej niż lubi chodzić Zakopałer, czy jak mu tam :P

Franuś dostaje serię zastrzyków, niestety bardzo bolesnych:( (Milgamma , Dependin, Tolfina)
We wtorek o 16-tej ponowna wizyta u dra Fabisza.

Biedaczek nacierpi się psinka zanim będzie dobrze chodził na własnych łapinkach :(
Posted

Dodatkowo muszę zwrócić 117 zł za fakturę wystawioną na Fundację "Jamniki Niczyje", której Fundacja nie może pokryć. Jest to faktura za prze świetlenie Frania w Myślenicach.

Dziewczyny czy ktoś może zrobić bazarek cegiełkowy?

Faktura w DW zapłacona , z pieniędzy które podarowane zostały przez moją koleżankę na myślenickie bezdomniaki . Nasze wetki wobec sytuacji w której zostały postawione , chciały nawet umorzyć dług Franka ( jak to one zwykle, nie patrzące na kasę tylko na to jak pomóc zwierzakowi  ) ale na szczęście Ania zostawiła niedawno pieniądze i można było zapłacić dług .

Przykro mi tylko , że musiały wysłuchać nieprzyjemnych insynuacji na swój temat od ludzi z Fundacji , bo są ostatnimi osobami na świecie które powinny być w takie rzeczy mieszane ...

Basiu Twój mail do nich dotarł dziękuję :)

Posted

Faktura w DW zapłacona , z pieniędzy które podarowane zostały przez moją koleżankę na myślenickie bezdomniaki . Nasze wetki wobec sytuacji w której zostały postawione , chciały nawet umorzyć dług Franka ( jak to one zwykle, nie patrzące na kasę tylko na to jak pomóc zwierzakowi  ) ale na szczęście Ania zostawiła niedawno pieniądze i można było zapłacić dług .

Przykro mi tylko , że musiały wysłuchać nieprzyjemnych insynuacji na swój temat od ludzi z Fundacji , bo są ostatnimi osobami na świecie które powinny być w takie rzeczy mieszane ...

Basiu Twój mail do nich dotarł dziękuję :)

Rudzia podziękuj Ani i Paniom z lecznicy:) To wspaniałe , urocze Kobiety:)

Nie chciałam dzwonić bo wiem jak są zajęte ale jest mi bardzo, bardzo przykro i choć mailowo chciałam przeprosić za zachowanie Fundacji.

Posted

FB- konto Skrzydlaty Pies, nowe wpłaty:

50 Lucyna S. 
10 Robert W.

5 Kinga C.
30 Anita S.
20 Marzena G.
20 Katarzyna P.

Dziękujemy:) :)

Posted

Dzisiaj wpłynęło dużo pieniążków dla Frania :)

..........10,00 zł - Elf i Mango
........100,00 zł - Yolanovi
..........17,00 zł - Kamila Proc

Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :)

kiss.gif

Basiu, czy już przelać te pieniądze na Twoje konto, czy jak wrócisz do kraju ?

Posted

Dzisiaj wpłynęło dużo pieniążków dla Frania :)

..........10,00 zł - Elf i Mango
........100,00 zł - Yolanovi
..........17,00 zł - Kamila Proc

Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :)

kiss.gif

Basiu, czy już przelać te pieniądze na Twoje konto, czy jak wrócisz do kraju ?

Elik, ja przelałam 300,00 zł, a nie 100,00 zł jak napisałaś. Proszę też o potw, że kasa wpłynęła dla Frania, na wątku Marlona http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gry%C5%9B-zagin%C4%85%C5%82-uratowany-ze-szczyt%C3%B3w-marlon-ma-dom-dzi%C4%99kujemy-wszystkim-za-pomoc/

Dziękuję

Posted

Elik wszystko jedno kiedy :)

Dzwoniłam do dt Frania.

Franio po pierwszym "seansie" rehabilitacyjnym.

Miał laser, pole magnetyczne, masaż ręczny i bieżnię wodną.

Laser, pole i masaż bardzo mu się podobały, natomiast bieżnia wodna potem suszanie suszarką nie przypadły mu do gustu.

Był też u weta na zastrzykach.

Posted

Oczywiście 300,00 zł i taka kwota jest zaliczona w rozliczeniu. Tu mi się kliknęło nie w ten klawisz. Przepraszam najmocniej.

Post rozliczeniowy

http://www.dogomania.com/forum/topic/145163-franio-psie-dziecko-je%C5%9Bli-prze%C5%BCyje-2-02-traci-dt-pomoc-wszelka-potrzebna/#entry16031516

To super i jeszcze bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Marlona http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gry%C5%9B-zagin%C4%85%C5%82-uratowany-ze-szczyt%C3%B3w-marlon-ma-dom-dzi%C4%99kujemy-wszystkim-za-pomoc/page-82#entry16071351

Dziękuję z góry :)