elik Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Proszę :) [... Dzięki Marticzko kochana :D Quote
ewu Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Franio była dzisiaj w lecznicy na "piechotę " i podszedł w butach:) :):): Quote
ewu Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Franuś dostaje serię zastrzyków, niestety bardzo bolesnych:( (Milgamma , Dependin, Tolfina) We wtorek o 16-tej ponowna wizyta u dra Fabisza. Quote
elik Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Franio była dzisiaj w lecznicy "piechotę " i podszedł w butach:) :):): To fantastyczna wiadomość :D W butach ? To zupełnie inaczej niż lubi chodzić Zakopałer, czy jak mu tam :P Franuś dostaje serię zastrzyków, niestety bardzo bolesnych:( (Milgamma , Dependin, Tolfina) We wtorek o 16-tej ponowna wizyta u dra Fabisza. Biedaczek nacierpi się psinka zanim będzie dobrze chodził na własnych łapinkach :( Quote
Rudzia-Bianca Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Dodatkowo muszę zwrócić 117 zł za fakturę wystawioną na Fundację "Jamniki Niczyje", której Fundacja nie może pokryć. Jest to faktura za prze świetlenie Frania w Myślenicach. Dziewczyny czy ktoś może zrobić bazarek cegiełkowy? Faktura w DW zapłacona , z pieniędzy które podarowane zostały przez moją koleżankę na myślenickie bezdomniaki . Nasze wetki wobec sytuacji w której zostały postawione , chciały nawet umorzyć dług Franka ( jak to one zwykle, nie patrzące na kasę tylko na to jak pomóc zwierzakowi ) ale na szczęście Ania zostawiła niedawno pieniądze i można było zapłacić dług . Przykro mi tylko , że musiały wysłuchać nieprzyjemnych insynuacji na swój temat od ludzi z Fundacji , bo są ostatnimi osobami na świecie które powinny być w takie rzeczy mieszane ... Basiu Twój mail do nich dotarł dziękuję :) Quote
Gusiaczek Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Zaglądam, jak co dzień, do Frania z najlepszymi życzeniami i serdeczną myślą :) 1 Quote
ewu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dziękuję:) Kochane jestem od wczoraj w Niemczech , sorki za małą aktywność na wątkach. Quote
ewu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Faktura w DW zapłacona , z pieniędzy które podarowane zostały przez moją koleżankę na myślenickie bezdomniaki . Nasze wetki wobec sytuacji w której zostały postawione , chciały nawet umorzyć dług Franka ( jak to one zwykle, nie patrzące na kasę tylko na to jak pomóc zwierzakowi ) ale na szczęście Ania zostawiła niedawno pieniądze i można było zapłacić dług . Przykro mi tylko , że musiały wysłuchać nieprzyjemnych insynuacji na swój temat od ludzi z Fundacji , bo są ostatnimi osobami na świecie które powinny być w takie rzeczy mieszane ... Basiu Twój mail do nich dotarł dziękuję :) Rudzia podziękuj Ani i Paniom z lecznicy:) To wspaniałe , urocze Kobiety:) Nie chciałam dzwonić bo wiem jak są zajęte ale jest mi bardzo, bardzo przykro i choć mailowo chciałam przeprosić za zachowanie Fundacji. Quote
ewu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 FB- konto Skrzydlaty Pies, nowe wpłaty: 50 Lucyna S. 10 Robert W. 5 Kinga C. 30 Anita S. 20 Marzena G. 20 Katarzyna P. Dziękujemy:) :) Quote
elik Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dzisiaj wpłynęło dużo pieniążków dla Frania :)..........10,00 zł - Elf i Mango........100,00 zł - Yolanovi..........17,00 zł - Kamila Proc Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :) Basiu, czy już przelać te pieniądze na Twoje konto, czy jak wrócisz do kraju ? Quote
paula_t Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Bardzo się cieszę, że finanse Frania powolutku są odratowywane:) Widziałam na fb, że też całkiem sporo wpłat:) Quote
yolanovi Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dzisiaj wpłynęło dużo pieniążków dla Frania :)..........10,00 zł - Elf i Mango........100,00 zł - Yolanovi..........17,00 zł - Kamila Proc Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :) Basiu, czy już przelać te pieniądze na Twoje konto, czy jak wrócisz do kraju ? Elik, ja przelałam 300,00 zł, a nie 100,00 zł jak napisałaś. Proszę też o potw, że kasa wpłynęła dla Frania, na wątku Marlona http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gry%C5%9B-zagin%C4%85%C5%82-uratowany-ze-szczyt%C3%B3w-marlon-ma-dom-dzi%C4%99kujemy-wszystkim-za-pomoc/ Dziękuję Quote
ewu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Elik wszystko jedno kiedy :) Dzwoniłam do dt Frania. Franio po pierwszym "seansie" rehabilitacyjnym. Miał laser, pole magnetyczne, masaż ręczny i bieżnię wodną. Laser, pole i masaż bardzo mu się podobały, natomiast bieżnia wodna potem suszanie suszarką nie przypadły mu do gustu. Był też u weta na zastrzykach. Quote
Martika&Aischa Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 potrzebny na CITO hotelik w okolicach Warszawy dla niepełnosprawnego psiaka :( Błagam zajrzyjcie może będzie w stanie polecic sprawdzony hotelik ...Sprawa bardzo PILNA !!!!!!!! Dziękuję. http://www.dogomania.com/forum/topic/145513-pilnie-dt-lub-hotel-dla-niepe%C5%82nosprawnego-psiaka-okolice-warszawy/ Quote
elik Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Dzisiaj konto Frania zostało zasilone kwotą 160,00 zł od Pani Beaty K. z Sosnowca. Bardzo dziękujemy :D Quote
elik Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015   Elik, ja przelałam 300,00 zł, a nie 100,00 zł jak napisałaś...Oczywiście 300,00 zł i taka kwota jest zaliczona w rozliczeniu. Tu mi się kliknęło nie w ten klawisz. Przepraszam najmocniej. Post rozliczeniowyhttp://www.dogomania.com/forum/topic/145163-franio-psie-dziecko-je%C5%9Bli-prze%C5%BCyje-2-02-traci-dt-pomoc-wszelka-potrzebna/#entry16031516 Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015  Oczywiście 300,00 zł i taka kwota jest zaliczona w rozliczeniu. Tu mi się kliknęło nie w ten klawisz. Przepraszam najmocniej. na zdrówko Franulka :) Quote
yolanovi Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015  Oczywiście 300,00 zł i taka kwota jest zaliczona w rozliczeniu. Tu mi się kliknęło nie w ten klawisz. Przepraszam najmocniej. Post rozliczeniowyhttp://www.dogomania.com/forum/topic/145163-franio-psie-dziecko-je%C5%9Bli-prze%C5%BCyje-2-02-traci-dt-pomoc-wszelka-potrzebna/#entry16031516 To super i jeszcze bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Marlona http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gry%C5%9B-zagin%C4%85%C5%82-uratowany-ze-szczyt%C3%B3w-marlon-ma-dom-dzi%C4%99kujemy-wszystkim-za-pomoc/page-82#entry16071351 Dziękuję z góry :) Quote
Recommended Posts