AgaG Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Dziekuję za kciuki, rozliczenie wpłat zrobię w weekend, bo wcześniej nie mam czasowych szans, zwłaszcza, że szykuje się wizyta przedadopcyjna. tak więc proszę o chwilę cierpliwości. :) Quote
ewkar Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Dziekuję za kciuki, rozliczenie wpłat zrobię w weekend, bo wcześniej nie mam czasowych szans, zwłaszcza, że szykuje się wizyta przedadopcyjna. tak więc proszę o chwilę cierpliwości. :) Trzymam kciuki tak mocno, że aż mnie bolą.Coś mi się wydaje, że marzec może być dobrym miesiącem.Mój trudny ( tak sądziłam) tymczas znalazł domek, o jakim nie śmiałam marzyć, drugi tymczas wkrótce pojedzie, a raczej poleci do rewelacyjnego domku.Jakby jeszcze i pieski, które poznałam na dogo zamieszkały u siebie byłabym już w siódmym niebie.Zagram wtedy w totka. 1 Quote
Nadziejka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Kciuki zaciskamy ogromnie piesiuniu kochany Aguniu jak dojda pieniazki z bazareczku to potwierdz prosze pozdrawiam ogromnie Quote
agat21 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Był pierwszy telefon! Przed chwilą ! Okolice Knurowa. Wizyta przedaadopcyjna będzie w piątek. Mocne kciuki. Proszę Jejuuuu! Sumiczku!! Quote
terra Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Był pierwszy telefon! Przed chwilą ! Okolice Knurowa. Wizyta przedaadopcyjna będzie w piątek. Mocne kciuki. Proszę Trzymam kciuki, żeby to był TEN dom. Quote
ewkar Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Sum nawet ze zdjęć emanuje tak pozytywną energią, że dziwne, że był tylko jeden telefon.Prawdę mówiąc to ja tak właśnie lubię.Prawie wszystkie moje koty, a byłą ich już ponad setka wyadoptowałam tak właśnie.Jeden telefon, ale domek taki, o jakim marzyłam.Po co więcej? Quote
mar.gajko Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 No i wizyta była? Wróciłaś? Bosz, w środę myslałam, że jest wtorek, a dzisiaj wydawało mi się, że piątek. Chyba powinnam wziąć ze 2 dni urlopu ;) Quote
AgaG Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Niestety pan po rozmowie z żoną się rozmyślił i odwołał wizytę przedadopcyjną. Zadzwonił argumentując, że jego mocno starszy pies (kilkunastoletni samiec wielkości do kolana) mógłby być zazdrosny o nowego domownika i że razem uznali, że póki ten piesek jest na świecie to nie powinni brać następnego. Cóż mogłam powiedzieć, że życzę ich pieskowi jak najdłuższego życia. Nie mam żalu do pana, prosiłam, aby przed wizytą porozmawiał z wszystkimi domownikami i by wszyscy oni byli podczas wizyty przedadopcyjnej. To miał być dom z ogrodem, pies państwa mieszka w domu, poza tym są dwa wychodzące koty. Szukamy dalej domu.. Quote
mar.gajko Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Trudno. Widocznie tak miało być. Sumiątko musi znaleźć najlepsiejszy domek w świecie :) 1 Quote
AgaG Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Potwierdzam ostatnie wpłaty: od terra 16, 80 pół na pół na Suma i Ergo od ewa gonzales 82, 50 zł z bazarku na Suma od agat21 dla Sumika za deklaracja za marzec od terra 40, 10 zł poł na pół dla Sumika i Ergo Bardzo dziękuję za pomoc dla Sumka. Niedługo go odwiedzę, to mu szepnę do uszka parę słów na ten temat, że ma ciocie różne. A która ciotka obiecała plakat??? :) bo już zapomniałam, a plakat nie ma niestety :( a szkoda, bo mam gdzie powiesić trochę takich plakatów. :) Quote
ewkar Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Trudno, Sum musi poczekać.Może jutro, może pojutrze ktoś zadzwoni , nadzieja umiera ostatnia.Ojej, ale dramatycznie to zabrzmiało, ale Sumowi nie jest teraz źle, naprawdę. Quote
terra Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Szkoda, że się nie udało, ale widocznie to nie był dom dla Suma. Dziękuję z potwierdzenie wpłaty. Bardzo proszę jeszcze o potwierdzenie na wątkach bazarkowych: pasmanteryjnym (6,25 zł.) i nasionkowym (13.80 zł. + 8.40 zł.) co pozwoli mi zakończyć bazarki. Linki do bazarków w moim podpisie. Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Po weekendzie zrobię dla Sumika nowe ogłoszenia. Ja plakatu nie obiecywałam, ale mogłabym spróbować zrobić, chociaż nie ręczę za swoje talenty w tym kierunku :P 1 Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Od cioteczki tamb: "Pamiętacie na dogomanii Osobę o imieniu Nadzieja zalogowaną jako siostra-wet? Osoba z zaburzeniami psychicznymi, z Zespołem Munchausena, bardzo niebezpieczna dla zwierząt. Brała psy z dogomanii i miały krótki żywot. Jest udostępniona na fb jako Małgorzata, dobra opiekunka zwierząt. http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3783711,nie-moze-przeniesc-sie-do-dpsu-ze-zwierzetami-przyjaciol-nikomu-nie-oddam,id,t.html" Quote
Nadziejka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 o matko ..pamietamy wiele z nas pamieta ... :( wiec teraz wrocilla.... dziala na fb :(.... o ludu moj ludu .... toc to koszmar mialy tam zwierzunki .... :( czytam ten artykul ...... ... na kazdem kroku zle wiesci ech ..... pozdrawiam Sumiczku przecudny przekochany dziewczynki potwierdzcie prosze na bazareczku ze pieniazki dotarly http://www.dogomania.com/forum/topic/145369-male-opoznienia-w-wysyleczce-rozliczam-halle-berry-lotionksiazkislodyczecegielki-dla-frodziakrabciasumikaaiszuni-do-15-luty-g-2200/ Quote
ewkar Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 To ja i na tym wątku ostrzegę przed wetem -Piotr Okapa.Właściwie rzeźnik, proszę, ostrzegajcie innych. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=140016.Tutajwięcej informacji o nim.Ukarany naganą, wyrzucony ze Świdnika, przeniósł się do Warszawy i działa, na nieszczęście dla zwierząt. Quote
mdk8 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 To ja i na tym wątku ostrzegę przed wetem -Piotr Okapa.Właściwie rzeźnik, proszę, ostrzegajcie innych. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=140016.Tutajwięcej informacji o nim.Ukarany naganą, wyrzucony ze Świdnika, przeniósł się do Warszawy i działa, na nieszczęście dla zwierząt. Przychodnia weterynaryjnaDogerialek.wet Piotr Okapa 4687 Korotyńskiego 23 Warszawa Ochota Quote
ewkar Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Przychodnia weterynaryjnaDogerialek.wet Piotr Okapa 4687 Korotyńskiego 23 Warszawa Ochota Dzięki bardzo. Quote
AMIGA Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 O Bogooowie, najgorsze jest to, że na fb nie ma możliwości np. zbanowania kogoś. A z tym wetem to też dramat. Dopóki nie ma zabranych praw wykonywania zawodu nie można chyba nic z tym zrobić. Jedynie to ostrzegc właścicieli potencjalnych pacjentów. Ale do wszystkich przecież sie nie dotrze :( 1 Quote
ewkar Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 O Bogooowie, najgorsze jest to, że na fb nie ma możliwości np. zbanowania kogoś. A z tym wetem to też dramat. Dopóki nie ma zabranych praw wykonywania zawodu nie można chyba nic z tym zrobić. Jedynie to ostrzegc właścicieli potencjalnych pacjentów. Ale do wszystkich przecież sie nie dotrze :( Ale do wielu na pewno tak, stąd moja prośba.Internet to potęga.. Quote
Recommended Posts