malagos Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [URL]http://www.dzienziemi.org.pl/2008/index.html[/URL] tu jest mapka i wszystkie szczegóły. Ja będę tak gdzieś od godz. 11 do 15, bo potem mam niestety PKS do siebie na wieś :cool1: ja to nawet wątem założyłam, na "Spotkaniach" [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109813[/URL] Quote
Zmysł Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='malagos'][URL]http://www.dzienziemi.org.pl/2008/index.html[/URL] tu jest mapka i wszystkie szczegóły. Ja będę tak gdzieś od godz. 11 do 15, bo potem mam niestety PKS do siebie na wieś :cool1:[/quote] No to dzięki. Może się uda. Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kochani, czy tak gdzie pomagacie zwierzętom, w przytuliskach koło Warszawy, nie ma czasem w potrzebie kota syjamskiego? Taka sie "dziura" zrobiła w domu po śmierci Czeska :shake: Moze byc stary i nikomu niepotrzebny... Quote
Zmysł Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='malagos']Kochani, czy tak gdzie pomagacie zwierzętom, w przytuliskach koło Warszawy, nie ma czasem w potrzebie kota syjamskiego? Taka sie "dziura" zrobiła w domu po śmierci Czeska :shake: Moze byc stary i nikomu niepotrzebny...[/quote] W Kocim Świecie były. Zaraz zapytam Quote
tomcug Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='malagos']Kochani, czy tak gdzie pomagacie zwierzętom, w przytuliskach koło Warszawy, nie ma czasem w potrzebie kota syjamskiego? Taka sie "dziura" zrobiła w domu po śmierci Czeska :shake: Moze byc stary i nikomu niepotrzebny...[/quote] Malagos :calus: Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='tomcug']Malagos :calus:[/quote] :oops: bo moze potrzebna jest komus moja pomoc?.... Akurat zamówiłam na Animalii10 kg kociego jedzenia, akurat kupiłam worki zwirku, a tu Czesiek ubył :placz: Quote
oktawia6 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Malagos a może Ci się przyda jedzonko jak zaadotpjesz starego kota?:razz: Twoja staruszka czuje się dobrze? to znaczy stacjonarnie bez zmian? Quote
malagos Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='oktawia6']Malagos a może Ci się przyda jedzonko jak zaadotpjesz starego kota?:razz: Twoja staruszka czuje się dobrze? to znaczy stacjonarnie bez zmian?[/quote] Staruszka, Majeczka? Bo jest i Pelasia, obie czuja sie doskonale. Uśmiechnięte, pogodne, z apetytym i dobrymi koopkami :p A to w pewnym wieku najważniejsze, nie? Okta, a masz na zbyciu jedzonko dla starego kota? Quote
Jo37 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='malagos']Kochani, czy tak gdzie pomagacie zwierzętom, w przytuliskach koło Warszawy, nie ma czasem w potrzebie kota syjamskiego? Taka sie "dziura" zrobiła w domu po śmierci Czeska :shake: Moze byc stary i nikomu niepotrzebny...[/quote] Jak będzie potrzebna pomoc w transporcie to zadzwoń . Quote
oktawia6 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='malagos'] Staruszka, Majeczka? Bo jest i Pelasia, obie czuja sie doskonale. Uśmiechnięte, pogodne, z apetytym i dobrymi koopkami :p A to w pewnym wieku najważniejsze, nie? [U]Okta, a masz na zbyciu jedzonko dla starego kota?[/U] [/quote] super, że malutka miewa się dobrze:loveu: [U]a skąd jedzenie dla kota u mnie? ja tylko psy kochana:p[/U] Quote
malagos Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Jo37']Jak będzie potrzebna pomoc w transporcie to zadzwoń .[/quote] o, krótka piłka :evil_lol: to co, do zobaczenia za tydzień na Polu Mokotowskim? Quote
Jo37 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='malagos']o, krótka piłka :evil_lol: to co, do zobaczenia za tydzień na Polu Mokotowskim?[/quote] Postaram sie być . Quote
malagos Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Erazm']Pozdrowionka :buzi:[/quote] Wzajemnie :p A my właśnie po spacerku - w sadzie tak pieknie pachnie trawa i sosny otaczajace sad. Jest ławeczka w słońcu i babcie -emerytki posiedziały sobie prawie godzinkę :roll: Quote
tomcug Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='malagos']Wzajemnie :p A my właśnie po spacerku - w sadzie tak pieknie pachnie trawa i sosny otaczajace sad. Jest ławeczka w słońcu i babcie -emerytki posiedziały sobie prawie godzinkę :roll:[/quote] Dzisiaj troszkę słońce wyjrzało, to i na spacerek chce się wyjść. Babunie pewnie wypoczęte i zrelaksowane :cool3:. Quote
Erazm Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To z glow te nasze moherki i razem z wiosna na pola pobiegac troche, znalazly sie staruszki:mad::mad::mad:. Moja tesciowa ma odjete pol pluca, dwa plastikowe biodra, dzis znow reperowali jej serducho, a jak mnie rok temu przeciagnela po Sopocie to mi nogi w ...weszly:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak wydobrzeje to znowu chce mnie przexciagnac, tym razem po Mazurach. Mlode laski, a tu sie babciami nazywaja:shake: Wstyd:oops::eviltong:;) Quote
malagos Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 bo teściowe są nie do zdarcia. Poczekam, aż mnie synkowie uczynią kochaną tesciową, to zaraz sie lepiej poczuję :diabloti: a Majeczka dzis taka smutna, na spacerku tylko siusiu i polozyła sie na chodniku, w kuchni jedną chrupeczkę i spać. Chyba po raz pierwszy nie chciała jesć. Moze nie lubi wiosny? :shake: Quote
Erazm Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bo trzeba Majuni kuraka, albo przepiorke ugotowac:evil_lol: Quote
malagos Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ja jej gotuję, to reduszka, ozorek, wolowe odpadki i drobno siekam. Daje jej jesć 3 razy dziennie, bo starszy orgznizm gorzej trawi i przyswaja. Ale mnie zmartwiło, ze obiadu też nie tknęła :shake: Quote
Zmysł Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A co się stało starowince? Może chwilowa niemoc? Quote
tomcug Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Zmysł']A co się stało starowince? Może chwilowa niemoc?[/quote] Też mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja. Quote
Erazm Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Malagos ja dobrze wiem, ze Twoje zwierzaki rozpieszczone do granic mozliwosci:loveu: Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='malagos'] bo teściowe są nie do zdarcia. Poczekam, aż mnie synkowie uczynią kochaną tesciową, to zaraz sie lepiej poczuję :diabloti: a Majeczka dzis taka smutna, na spacerku tylko siusiu i polozyła sie na chodniku, w kuchni jedną chrupeczkę i spać. Chyba po raz pierwszy nie chciała jesć. Moze nie lubi wiosny? :shake: [/quote] to nie wiosna Malagos....mam złe przeczucia pamiętaj w jakim jest wieku-bądź gotowa.....ja też mam świadomośc u swego Dyziunia-choc wskrzesiłam go wraz z wetem i mnóstwem zabiegów i leczenia. ja mam świadomość ale gotowa nie jestem i nigdy nie będę...... Quote
tomcug Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Malagos, co u Majeczki, zaniepokoiłam się bardzo :shake:. Quote
Recommended Posts