Nadziejka Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Witamy sie witamy serduchem pozdrawiamy Krabeusia i cale stadeczko oraz cioteczki odwiedzinkowe wyslalam dzis 350 zl za hotelik sierpien z deklaracji stalych na koncie deklaracji stalych zostalo 210 zl zaraz wysle 60 zl na jedzionko Quote
Nadziejka Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Witaj serce witaj Aneciu dziekuje za odwiedzinki uplay nadchodza znow okropne ale tylko na ciuteczke jakos damy rade aby tylko wszystkie lapeczki pomalunku przetrwaly aby jak najbardziej w cieniu o Krabeusia nikt nie dzwoni ech ... Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Zaglądam do Ptysiula z życzeniami zdrowia i swojego wspaniałego domku! 1 Quote
asiuniab Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 też zaglądam do moloska, i ciekawa jestem kiedy będzie Mu dane do własnego domku wyruszyć? 1 Quote
dorcia2 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 stała wrześniowa dla Krabiszonka wpłacona 1 Quote
Nadziejka Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Jaskoleczki witajcie witajcie dziekuje cudnie pieniazeczki sa dziekuje pieknie dorciu Joluniu 20 zl sciskam wszystkie dobre janiolki Krabeuszkowe Quote
halszka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 zaglądam po dłuższej przerwie do Krabika :) 1 Quote
Nadziejka Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Witaj witaj serce Bgruniu witaj zapraszamy serduszkiem na watus od poczateczku pozdrawiam odwiedzaj nas ciociu odwiedzaj czesto Quote
Nadziejka Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Krabciu Lordzik pozdrawia cioteczki wszystkie sciskamy pozdrawiamy na domus tesknie czekamy na najlepszy kochajacy kciuki sciskamy jak dobrze ze upaly odpuscily chot teraz sie szybko ciemni szybko chlody nadejda ... bezpieczny kochany Krabeuszek moze nadejdzie dzien i domek cioteczki wstawcie prosze ogloszonka tutaj to ja skopiuje w 1 szy poscik Quote
Mysza2 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Krabiś się doczeka jeszcze super domku, nie ma innej opcji:):) Quote
Nadziejka Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Onci przecie cudny Lordunio dumny spokojny przecudne serce oj tak ciociu Myszko aby tak bylo stokroc modlimy i czekamy stokroc :) :) :)spokojnej nocy psim serduszkom hoteliczkowym i cioteczkowym sopokojnej nocki wszystkim Quote
Mysza2 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Też życzę spokojnej nocki i super domku dla Krabisia:) Quote
Elisabeta Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Już dawno nie zaglądałam do Krabika... Pozdrawiam w sobotę. :) Tu jak zawsze miło, a kochany Pan Krab coraz piękniejszy. :) 1 Quote
Figunia Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Też bieżę z pozdrowieniami i głaskami dla cudownego, dostojnego Krabulka.:) Niechże ten najlepszy domeczek wreszcie dlań się ujawni. 1 Quote
b-b Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Też bieżę z pozdrowieniami i głaskami dla cudownego, dostojnego Krabulka. :) Niechże ten najlepszy domeczek wreszcie dlań się ujawni. Trzymamy za to kciuki! 1 Quote
Nadziejka Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Dziekujemy za odwiedzinki za wplaty za wszystko za kciuki serduchem calem zapraszam na karmik dla Ptysiaczka Krabiczka nie gotowy jeszxcze ale lada moment bedzie http://www.dogomania.com/forum/topic/148893-dla-krabika-ptysiaka-lordzika-przecudnegoktory-od-stycznia-w-hoteliczkubedzie-kramik/?p=16367926 deklaracja od Mysza2 5 zl juz jest za wrzesien dziekuje slicznie Anula za wrzesien 10 zl Bogusik za wrzesien 10 zl dziekuje serdecznie dziekuje Quote
halszka Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Zaglądam do Krabika :smile: jestem i ja :) Quote
Nadziejka Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Ciociu halszko kochana cudna czy wyczarujesz nowe ogloszonka dla Lordzika Krabeusia? Sercem prosze ja cymbaliusz nie umiejacy .... pozdrawiam pozdrawiam ogromnie Quote
halszka Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ewciu pewnie,że zrobię,choć oczywiscie w miarę możliwości tamte odświeżam :) Ewuniu dobrze by było zrobić z nowym tekstem bo myślę,że tamte stare ogłoszenia już się "opatrzyły" może mógłby ktoś napisać,bardzo prosimy!? tu aktualne ogłoszenie Krabika http://olx.pl/oferta/krabik-niebanalny-pies-dla-niebanalnych-ludzi-CID103-ID9BvcT.html Quote
Recommended Posts