Jump to content
Dogomania

Krabunio odszedl za Teczowy Mostek Domku Domeczku Krabusiowy-Dziekujemy sercem Klaniamy za Zycie Nowe! od 17 marca w wysnionym domku!3 lata w hoteliczku u papryczkow! Dziekuje wam Dogomaniacy za lata cale z Krabuniem! Sciskajmy ile sil za wszytko!

Recommended Posts

Posted

zaglądam do Krabiszonka, ale ma śliczną nową koleżankę

Krabiś będzie wykastrowany ?  to i mniej temperamentny by się zrobił chłopak 

buziaczki ślę dla chłopaczka :)

Posted

zaglądam do Krabiszonka, ale ma śliczną nową koleżankę

Krabiś będzie wykastrowany ?  to i mniej temperamentny by się zrobił chłopak 

buziaczki ślę dla chłopaczka :)

Tylko jak utyje po kastracji to będzie mu trudniej chodzić. I tu jest problem.

Posted

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,61_QX_orig.stokroc pozdrawiam sciskam Krabinia ptysiunia cudnego 

cioteczki dziekuje stokroc za wplaty k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,61_QX_orig.

juz sa i z bazarkow i deklaracje 

zaraz wpisze 

sercem dziekuje 

z nadzieja 

Posted

Przepraszam 

wczoraj wogole sie nie dalo edytowac postow 

juz wpisuje wplaty

agat21  stala   za kwiecien  20 zl

Frou Frou Gli  za kwiecien  50 zl

z bazareczku Kasi Xibalba   65 zl 90 gr  http://www.dogomania.com/forum/topic/146002-rozliczam-ekspresowy-bazarkowy-miszmasz-dla-frodo-i-kraba-do-21032015-do-godz-2000/page-10

plus cegielka od Kasi Xibalba  10 zl 

razem od Kasi 75zl 90gr

Posted

Dziekujemy za odwiedzinki 

pieniazki z bazareczku i cegielki

serdecznie sciskamy Kasiuk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

z deklaracji stalych jest 610 zl 

z deklaracji jednorazowych jest 646 zl 90 gr

Posted

A ja nie wiem, co dla Ptysia gorsze? Brak kastracji i ew. nowotwór jadra, czy wysoce prawdopodobna nadwaga po kastracji, spadek masy mięśniowej, wzrost różnych schorzeń układu kostnego i  wynikające z tego wszystkiego dalsze upośledzenie motoryki?

A jeśli kastracja zmniejszy jego ogólny napęd życiowy, który jest w jego przypadku bardzo ważny? Jak zwykle, trzeba wybierać "mniejsze zło", bo czystego "dobra", wybrać nie sposób :(.

Kastrujemy, żeby ograniczyć populację niechcianych i niekochanych psów. Czytałam, że Ptyś jest kochliwy, ale czy ze swoim inwalidztwem, będzie miał możliwość łatwego nawiewania spod kurateli człowieka w poszukiwaniu miłosnych uniesień?

Posted
A jeśli kastracja zmniejszy jego ogólny napęd życiowy, który jest w jego przypadku bardzo ważny?

w przypadku Krabika faktyczne dylemat,

mój pies miał chorą prostatę i po kastracji przytył nie wiadomo kiedy i musieliśmy zmianą karmy wagę doprowadzać do normy ale był sprawny fizycznie więc nie wpłynęło to na niego negatywniek,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,09_u3_orig.