elik Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 na koncie Brysia pojawiły się nowe wpłaty ..30,00 zł - 26.02. - Justyna K. z Koziegłowy 200,00 zł - 11.03. - Ingrid44 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 1 minutę temu, Ingrid44 napisał: Taki śliczny nasz Brys . Odkąd go zobaczyłam, mówię, że śliczny :) Quote
Murka Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Bryś&kumple (przyglądają się jak spaceruję z nowym nabytkiem - najbezpieczniej z odległości:) ) Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 17 godzin temu, elik napisał: Robisz takie fajne rzeczy i chyba to Ty zrobiłaś plakat Brysiowi na początku jego kariery na dogo. Może zrobiłabyś nowy z ładnym zdjęciem w Wordzie. Ten plakat z pierwszej strony wątku nie jest mojego autorstwa. Ja w grafice raczkuję, nawet nie mam żadnego programu. Wszystko, co robię to przez internet, nawet nie wiem czy jestem w stanie zrobić plakat... ale spróbuję. Zdjęcie - czekoladowy posterunek :) Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 23 minut temu, Tyś napisał: Ten plakat z pierwszej strony wątku nie jest mojego autorstwa. Ja w grafice raczkuję, nawet nie mam żadnego programu. Wszystko, co robię to przez internet, nawet nie wiem czy jestem w stanie zrobić plakat... ale spróbuję. Zdjęcie - czekoladowy posterunek :) Super :) Wybierz najśliczniejsze zdjęcia :) Rozplakatuję w kraku. Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nie rozumiem. Naprawdę nie rozumiem czemu tak śliczny i bezproblemowy pies nie może znaleźć domu. Naprawdę nikt nie dzwoni w jego sprawie? Kurka siwa. To tak być nie może!Od 2lat chodzi mi pomysł by go doadoptować do mojego. Mam wrażenie, że by się dogadali: im bardziej czytam o Brysiu, tym bardziej mam wrażenie, że to taki mój gamoń! Jednak obecnie drugi pies nie wchodzi w grę, dopiero jak się przeprowadzę, a mój zostanie na emeryturze z moimi rodzicami. A to za parę miesięcy. ze swoimi kotami.. No i nadal wierzę, że trafi do lepszego domu i że dom czeka na niego tuż za rogiem. Ale heloł, domku! Najwyższy czas się ujawnić! Bryś mocno siedzi w moim sercu. Głęboko. Postaram się coś wykombinować z plakatem, ale nie obiecuję cudów - NIGDY tego nie robiłam. I nie mam na czym. Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 26 minut temu, Tyś napisał: Nie rozumiem. Naprawdę nie rozumiem czemu tak śliczny i bezproblemowy pies nie może znaleźć domu. Naprawdę nikt nie dzwoni w jego sprawie? Kurka siwa. To tak być nie może!Od 2 lat chodzi mi pomysł by go doadoptować do mojego. Mam wrażenie, że by się dogadali: im bardziej czytam o Brysiu, tym bardziej mam wrażenie, że to taki mój gamoń! Jednak obecnie drugi pies nie wchodzi w grę, dopiero jak się przeprowadzę, a mój zostanie na emeryturze z moimi rodzicami. A to za parę miesięcy. ze swoimi kotami.. No i nadal wierzę, że trafi do lepszego domu i że dom czeka na niego tuż za rogiem. Ale heloł, domku! Najwyższy czas się ujawnić! Bryś mocno siedzi w moim sercu. Głęboko. Postaram się coś wykombinować z plakatem, ale nie obiecuję cudów - NIGDY tego nie robiłam. I nie mam na czym. To bardzo ładnie i obiecująco brzmi A plakat koniecznie spróbuj zrobić :) Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Tyle, że ja nic nie obiecuję ;) Głosno myślę. Nic więcej. Bo chciałabym, by Bryś już miał swoich ludzi. Zwłaszcza, że przede wszystkim to byłby psem rodziców, więc to oni musza przystać na ten pomysł. To dobrzy ludzie, psiolubni, ale pracujący dniami ;) Choć ja uważam, że drugi pies dla mojego, gdy straci towarzystwo kotów (i moje) byłby dobrym pomysłem. On jest mocno spragniony kontaktów z psami, tyle że nie przepada za wariatami. Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Głośno myślisz i cicho piszesz :) Mi też Brysiu siedzi na wątrobie, ale też nie mam możliwości go adoptować :( Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ja tam wierzę, że w końcu Bryś doczeka się swojego domku. Tylko nie wiem, co jeszcze robić... dla mnie on jest wyjątkowy. Dla innych - chyba za zwyczajny... Quote
sharka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 jeśli nie ma wyróżnionego ogłoszenia to poprosze link - wyróżnię :) Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 25 minut temu, sharka napisał: jeśli nie ma wyróżnionego ogłoszenia to poprosze link - wyróżnię :) Niewyróżnione: http://olx.pl/oferta/brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekun-CID103-ID8TtPf.html#6c114d9550 Quote
sharka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 zrobione, dodałam sobie do obserwowanych, Tyś a wymieniłabyś zdjęcia na te dwa na początku strony? :) Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 9 minut temu, sharka napisał: zrobione, dodałam sobie do obserwowanych, Tyś a wymieniłabyś zdjęcia na te dwa na początku strony? :) Nie mam takiej możliwości, chyba dora zarządza ogłoszeniem,ale na pewno nie ja :( Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 9 minut temu, sharka napisał: zrobione, dodałam sobie do obserwowanych, Tyś a wymieniłabyś zdjęcia na te dwa na początku strony? :) Nie mam takiej możliwości, chyba dora zarządza ogłoszeniem,ale na pewno nie ja :( Quote
DORA1020 Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 25 minut temu, sharka napisał: to napiszę prośbę na szczebrzeszyniakach Tez tutaj jestem:) dziekuje za wroznione dla Brysiaczka:) zaraz wstawie ze dwa zdjecia Quote
DORA1020 Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 44 minut temu, sharka napisał: 51 minut temu, Tyś napisał: Niewyróżnione: http://olx.pl/oferta/brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekun-CID103-ID8TtPf.html#6c114d9550 to ogloszenie elik Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 2 minuty temu, DORA1020 napisał: to ogloszenie elik Zgadza się:) Właśnie to zauważyłam :) 36 minut temu, sharka napisał: ... a wymieniłabyś zdjęcia na te dwa na początku strony? :) Zaraz to zrobię :) Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Zrobione. Czy te zdjęcia będą dobre, czy któreś jeszcze podmienić ? Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Jesteście bardzo KOCHANE CIOTECZKI. Dziękuje za ogłoszenia. Prosze pamiętajcie ze Brys ma kasę na wyróżnienie ogłoszeń. Trzeba tylko sie zwrócić do Elik. Znowu szykuje super bazar dla Brysia. Jak Lucynka bedzie miała czas to zrobimy w maju. :) Quote
Recommended Posts