Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie i zapiszcie mnie do grona wymiękających z deklaracją na skromne 10 zł, chociaż w tym miesiącu po opłaceniu moich deklaracji solennie sobie obiecałam, że nie deklaruję się na razie nigdzie, póki trochę "moich" psiaków nie pójdzie do ds. Ale - jak powszechnie wiadomo - "nie wierz nigdy kobiecie"..

• Upvote 1
Posted

Strasznie żal tej suni i pozostałych zwierzaków, które tam są. Tych ludzi się nie zmieni, ich bieda to stan umysłu, okropne jest to, że ich dzieci pewnie będą takie same.

Posted

Pięknie dziękujemy nawet za kibicowanie :)
Prozsyłajcie wątek jeśli możecie, może ktoś dzięki Wam zajrzy na wątek.

Jestem na zaproszenie i zapiszcie mnie do grona wymiękających z deklaracją na skromne 10 zł, chociaż w tym miesiącu po opłaceniu moich deklaracji solennie sobie obiecałam, że nie deklaruję się na razie nigdzie, póki trochę "moich" psiaków nie pójdzie do ds. Ale - jak powszechnie wiadomo - "nie wierz nigdy kobiecie"..

Cudownie, jesteś wspaniałą Ciocią. Tyczka Ci jednak wierzy i jest mocno wdzięczna za Twe miękkie serce :)))

W takim razie brakuje jeszcze 75zł - Ciocie damy radę? :)

Posted

...okropne jest to, że ich dzieci pewnie będą takie same.

Niestety tak będzie, bo takie podejście do zwierząt wyniosą z domu, tym nasiąkną, a czym skorupka za młodu.....
Posted

Ja moge po nia pojechac do Slomnik, ale na ktora i gdzie ja w Slomnikach odebrac ?

Poza tym zalezy jeszcze od tego na kiedy AgaG sie umowi jutro w lecznicy w Wieliczce.

Chetnie wzielabym kogos ze soba zeby Tyczke trzymal podczas jazdy.

mogę ją trzymać i jechac z Tobą, tylko nie wczesniej niż w południe jakoś

edytuję, bo czytam, że już pojechaa do dt ? dzisiaj tak?

DORA jak coś możemy ją z wellington do weta wziąć :)

Posted

mogę ją trzymać i jechac z Tobą, tylko nie wczesniej niż w południe jakoś

edytuję, bo czytam, że już pojechaa do dt ? dzisiaj tak?
DORA jak coś możemy ją z wellington do weta wziąć :)

Chyba nie sunia pojechała, tylko ta dziewczyna, która miała ją zabrać i transport już "uciekł" trzeba innego szukać.
Posted

Grono wymiękających rośnie :) Zapraszamy kolejne miękkie serca! ;)

Poszukujemy świeżej krwi :D

Posted

Chyba nie sunia pojechała, tylko ta dziewczyna i transport już "uciekł" trzeba innego szukać.

Dokładnie... Dora się boi wieźć suczkę bez pełnych deklaracji, co jest zrozumiałe... w końcu szczebrzyniaki same mają długi :(

Posted

Dokładnie... Dora się boi wieźć suczkę bez pełnych deklaracji, co jest zrozumiałe... w końcu szczebrzyniaki same mają długi :(

Brakuje już tak niewiele, że w razie draki bazarkami można byłoby uzupełniać.
Posted

Jestem na zaproszenie Bakusiowej. Daję 30zł stałej. 

Kochana, wyściskuję Cię wirtualnie :)

Zostaje nam tylko 45zł  do tego, by Tyczka miała godną starość, ktoś więc pomoże spełnić jej marzenie?

Posted

Witam, zjawiam się na zaproszenie. Postaram się wesprzeć grosikiem, ale muszę podsumować konto, bo w tym miesiącu już trochę przelewów rozesłałam :(

Bardzo dziekuje... :) przyda sie kazdy grosik.
Posted

Pięknie dziękujemy nawet za kibicowanie :)
Prozsyłajcie wątek jeśli możecie, może ktoś dzięki Wam zajrzy na wątek.

Cudownie, jesteś wspaniałą Ciocią. Tyczka Ci jednak wierzy i jest mocno wdzięczna za Twe miękkie serce :)))

W takim razie brakuje jeszcze 75zł - Ciocie damy radę? :)

Podpisuje sie pod tym co napisala Tyska..... :) jestes wspaniala Ciocia.
Posted

Bela wiem,ze nie mozesz pomoc,pomoglas Barnabie,pomagasz Mareczkowi,pomagasz innym kochanym,tak madrym OK-om. Jeszcze jakies Cioteczki tu zajrza i wspomomoga grosikiem,wierze w to bardzo.......

Posted

Aga i Wellington bardzo Wam dziekuje.... :),ze chcecie zabrac Tynie do weta,bedzie sunia sie bala,dlatego caly czas w drodze do weta trzeba bedzie ja glasakc i mowic do niej.... :) ale to dopiero jak bedzie u p.Ewy. Rozmawialam z kobieta wczoraj i powiedzialam,ze sunia w droge sie wybiera,no i placz i lament,ze sunia stara,ze sie tam nie odnajdzie,ze bedzie tesknila,i tak moze byc,bo zwierzak kocha ludzi bezgranicznie. Ale zapytalam jej czy sunia ma teraz lepiej???..........czy siedzenie caly dzien w zimnym,brudnym pokoju bez kontaktu z czlowiekiem to lepsze zycie.... :( a glod?????co sunia bedzie jadla jak pojade,kto bedzie jej gotowal i karmil? Gdyby ona mieszkala sama z dziecmi,napewno zabrala by Tyczke do pomieszczenia w ktorym siedza sami,i wtedy inaczej ta pomoc by wygladala. Ale jest jeszcze maz,ktory kiesys kopal Tyczke,sunia sie go boi. Dlatego Tyczka musi pojechac do DT.