Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie! coś wiadomo kiedy?

Tak,wiadomo.

Ustalilysmy z ala123 ,ze pierwsza pojedzie Tyczka,a Daszenka poczeka jeszcze troszeczke/moze nie dlugo/

wiec teraz szukam na cito transportu do Krakowa

dzwonilam juz do tej kobiety i powiedzialam,ze na dniach zabiore Tyczke

dzwonilam rowniez do p.Ewy,powiedzialam,ze pierwsza przyjedzie Tynia

ale jest duuuuuuzy problem,Tyczka nie ma pelnych stalych deklaracji,brakuje 130zl

a jeszcze transport i jak juz pojedzie musi ja zobaczyc wet  i tez beda koszty

dlatego bardzo Was prosze........pomozcie starownice.......

bez Waszej pomocy nie ma co marzyc o lepszym losie suni.

Posted

Tyska, mądrze i z serca mówisz. Nie wiem, czy tam na miejscu jest ktoś taki, o kim mówisz - co to by tupnął nogą. Ja, podobnie jak Dora, nie umiem tego.

A z innej beczki, czy dt dla Tyczki już pewne? kiedy i gdzie trzeba wpłacić dla niej stałą?

Czy deklarujesz stala dla Tyni?

Na razie zbieram,sunia nie ma pelnych stalych...na razie jest 110zl, duzo juz nie barakuje,ale jednak......

juz niebawem wysle numer konta stalym deklarowiczkom

Posted

Kurcze... Dora nie chciałam, byś potraktowała to jako krytykę, bo mocno doceniam to, co robisz. Mam nadzieję, że Chełmska Straż pomoże... Trzymam kciuki. Ewentaulnie Lubelski Animals - ale nigdy z nimi nie współpracowałam, więc nie wiem jak to wygląda u nich...  niestety Martyna ma teraz zatrzęsienie podopiecznych, malamuciarze się nie wyrabiają, więc pewnie odmówi :(.

Posted

Czy deklarujesz stala dla Tyni?

Na razie zbieram,sunia nie ma pelnych stalych...na razie jest 110zl, duzo juz nie barakuje,ale jednak......

juz niebawem wysle numer konta stalym deklarowiczkom

Tak, napisałam, 20 zł miesięcznie.

Posted

Kurcze... Dora nie chciałam, byś potraktowała to jako krytykę, bo mocno doceniam to, co robisz. Mam nadzieję, że Chełmska Straż pomoże... Trzymam kciuki. Ewentaulnie Lubelski Animals - ale nigdy z nimi nie współpracowałam, więc nie wiem jak to wygląda u nich...  niestety Martyna ma teraz zatrzęsienie podopiecznych, malamuciarze się nie wyrabiają, więc pewnie odmówi :(.

Tyska...ale ja wcale nie pomyslalam,ze mnie krytykujesz... :)
po prostu w kilku zdaniach sie nie zgadzam... :)
nie dzwonilam do Martyny,bo tak czulam,ze nie pomoze...za duzo maja psiakow,ktorym trzeba pomoc... :(
Posted

Bardzo dziekuje asiuniab.... :) przydadza sie te pieniadze jak juz Tynia bedzie w dt,bo od razu musi odwiedzic weta. Tylko co z tym transportem?????Kto ja zawiezie?Macie jakis pomysl?

Posted

Czy były wysyłane zaproszenia w sprawie deklaracji dla Tyczki?

Powiedzcie dlaczego nie ukazują mi się emotikony w obrazkach  lecz jako napisy. Wcześniej na nowym dogo miałam normalnie.

Posted

U mnie też od jakiegoś czasu emotikony nie działają ;).

Dora, na jakiej to ma być trasie?

Posted

Transoprt Szczebrzeszyn-Krakow
znalazlam osobe,ktora moze zawiezc Tynie do Krakowa
koszt prawdopodobnie 250zl
wyjazd bylby we wtorek
musze dac jak najszybciej odpowiedz
takie koszty transportu.....a na transport niestety nie mam kasy,a sunia musi pojechac,mimo,ze stalych deklaracji jeszcze brakuje 90zl....juz nie duzo....ale jednak brak......

Posted

W dziale transportowym otwarłam nowy wątek, na którym napisałam, że szukany jest chętny na transport na trasie Szczebrzeszyn - Kraków na 17.01.br.
Chętni, jeśli będą, mają się tu zgłosić. Może uda się rozłożyć koszt.

http://www.dogomania.com/forum/topic/145184-szukamy-kogo%C5%9B-na-wsp%C3%B3lny-transport-trasa-szczebrzeszyn-krak%C3%B3w/?p=16033263

Trzeba jeszcze zrobić bazarek na transport. Nie ma chwili zwłoki!

Posted

Koszt pobytu Tyni w DT  300zl.....

dzwonilam do p.Ewy i byla zaskoczona,ze ja mowie o kwocie 240zl

a ja zasugerowalam sie tym co mowila Dogo,ze pobyt psiaka kosztuje 240zl,moze kiedys tyle brala,a moze Dogo nie wiedziala dokladnie.

A ja nie zapytalam.....

Tylko usiasc i plakac....:(  jak tu pomagac jak takie koszty....:(

owszem warunki dobre i mam nadzieje,ze Dogo czasmi zajrzy do Tyni,ale tak duzo trzeba placic...:(

Posted

Koszt pobytu Tyni w DT 300zl.....
dzwonilam do p.Ewy i byla zaskoczona,ze ja mowie o kwocie 240zl
a ja zasugerowalam sie tym co mowila Dogo,ze pobyt psiaka kosztuje 240zl,moze kiedys tyle brala,a moze Dogo nie wiedziala dokladnie.
A ja nie zapytalam.....
Tylko usiasc i plakac....:( jak tu pomagac jak takie koszty....:(
owszem warunki dobre i mam nadzieje,ze Dogo czasmi zajrzy do Tyni,ale tak duzo trzeba placic...:(

U pani Ewy warunki są domowe i opieka wspaniała. Znam osobiście panią Ewę. Bardzo ciepła kobieta i kocha zwierzaki.
Posted

dziewczyny ale jest pks na tej trasie Szczebrzeszyn-Kraków, Nie da się jej po prostu pekaesem przewieźć?

Posted

Pisze to z bolem serca,ale nie moge podjac takiego ryzyka

kiedys tak robilam,teraz sytuacja sie zmienila,boje sie....

sunia nie moze pojechac nie majac pelnych deklaracji

brakuje 150zl,to duzo

tak bardzo zal mi Tyni....:(

Posted

Ja mogę zadeklarować jedynie 5zł stałej... przykro mi, śmieszna kwota, ale nie mogę więcej :(

Posted

Ja mogę zadeklarować jedynie 5zł stałej... przykro mi, śmieszna kwota, ale nie mogę więcej :(

Tyska,nic w tej sytuacji nie jest smieszne.jeden da 100zl i nie ubedzie mu z kieszeni,a inny podaruje wszystko co ma, 5zl czy 10zl  dla niektorych to bardzo duzo.

Widze jak bardzo Ci zalezy na odmianie losu biednej staruszki,ktora nigdy nie zaznala normalnego zycia.

Bardzo Ci dziekuje za ta deklaracje...:)

Jestes uczennica,skad masz brac pieniadze.......dla Ciebie 5 zl to duzo i wielkie dzieki w imieniu Tyczuni...:)