DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Właśnie! coś wiadomo kiedy? Tak,wiadomo. Ustalilysmy z ala123 ,ze pierwsza pojedzie Tyczka,a Daszenka poczeka jeszcze troszeczke/moze nie dlugo/ wiec teraz szukam na cito transportu do Krakowa dzwonilam juz do tej kobiety i powiedzialam,ze na dniach zabiore Tyczke dzwonilam rowniez do p.Ewy,powiedzialam,ze pierwsza przyjedzie Tynia ale jest duuuuuuzy problem,Tyczka nie ma pelnych stalych deklaracji,brakuje 130zl a jeszcze transport i jak juz pojedzie musi ja zobaczyc wet i tez beda koszty dlatego bardzo Was prosze........pomozcie starownice....... bez Waszej pomocy nie ma co marzyc o lepszym losie suni. Quote
DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Tyska, mądrze i z serca mówisz. Nie wiem, czy tam na miejscu jest ktoś taki, o kim mówisz - co to by tupnął nogą. Ja, podobnie jak Dora, nie umiem tego. A z innej beczki, czy dt dla Tyczki już pewne? kiedy i gdzie trzeba wpłacić dla niej stałą? Czy deklarujesz stala dla Tyni? Na razie zbieram,sunia nie ma pelnych stalych...na razie jest 110zl, duzo juz nie barakuje,ale jednak...... juz niebawem wysle numer konta stalym deklarowiczkom Quote
Guest TyŚka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Kurcze... Dora nie chciałam, byś potraktowała to jako krytykę, bo mocno doceniam to, co robisz. Mam nadzieję, że Chełmska Straż pomoże... Trzymam kciuki. Ewentaulnie Lubelski Animals - ale nigdy z nimi nie współpracowałam, więc nie wiem jak to wygląda u nich... niestety Martyna ma teraz zatrzęsienie podopiecznych, malamuciarze się nie wyrabiają, więc pewnie odmówi :(. Quote
Mattilu Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Czy deklarujesz stala dla Tyni? Na razie zbieram,sunia nie ma pelnych stalych...na razie jest 110zl, duzo juz nie barakuje,ale jednak...... juz niebawem wysle numer konta stalym deklarowiczkom Tak, napisałam, 20 zł miesięcznie. Quote
asiuniab Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 jak sunia będzie w dt, to poproszę skarpetę staruszkową o zapomogę dla Niej w jednorazowej kwocie 120 zł tak na weta, żeby było; Quote
DORA1020 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Kurcze... Dora nie chciałam, byś potraktowała to jako krytykę, bo mocno doceniam to, co robisz. Mam nadzieję, że Chełmska Straż pomoże... Trzymam kciuki. Ewentaulnie Lubelski Animals - ale nigdy z nimi nie współpracowałam, więc nie wiem jak to wygląda u nich... niestety Martyna ma teraz zatrzęsienie podopiecznych, malamuciarze się nie wyrabiają, więc pewnie odmówi :(. Tyska...ale ja wcale nie pomyslalam,ze mnie krytykujesz... :)po prostu w kilku zdaniach sie nie zgadzam... :)nie dzwonilam do Martyny,bo tak czulam,ze nie pomoze...za duzo maja psiakow,ktorym trzeba pomoc... :( Quote
DORA1020 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Tak, napisałam, 20 zł miesięcznie. Bardzo przepraszam.......chyba przeoczylam.....juz zapisuje...dziekuje bardzo..... :)Tynia juz ma 130zl,jeszcze brakuje 110zl Quote
DORA1020 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Bardzo dziekuje asiuniab.... :) przydadza sie te pieniadze jak juz Tynia bedzie w dt,bo od razu musi odwiedzic weta. Tylko co z tym transportem?????Kto ja zawiezie?Macie jakis pomysl? Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ...Tylko co z tym transportem?????Kto ja zawiezie?Macie jakis pomysl? Na jakiej trasie ma być transport ? Quote
bakusiowa Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Czy były wysyłane zaproszenia w sprawie deklaracji dla Tyczki? Powiedzcie dlaczego nie ukazują mi się emotikony w obrazkach lecz jako napisy. Wcześniej na nowym dogo miałam normalnie. Quote
Guest TyŚka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 U mnie też od jakiegoś czasu emotikony nie działają ;). Dora, na jakiej to ma być trasie? Quote
piescofajnyjest Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 melduje sie na zaproszenie..... Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Zadzwonila do mnie p.Ania ze Szczekocin i zadeklarowala stala dla Tyni 20zlBardzo dziekuje.... :) Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Transoprt Szczebrzeszyn-Krakowznalazlam osobe,ktora moze zawiezc Tynie do Krakowakoszt prawdopodobnie 250zlwyjazd bylby we wtorekmusze dac jak najszybciej odpowiedztakie koszty transportu.....a na transport niestety nie mam kasy,a sunia musi pojechac,mimo,ze stalych deklaracji jeszcze brakuje 90zl....juz nie duzo....ale jednak brak...... Quote
elik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 W dziale transportowym otwarłam nowy wątek, na którym napisałam, że szukany jest chętny na transport na trasie Szczebrzeszyn - Kraków na 17.01.br. Chętni, jeśli będą, mają się tu zgłosić. Może uda się rozłożyć koszt. http://www.dogomania.com/forum/topic/145184-szukamy-kogo%C5%9B-na-wsp%C3%B3lny-transport-trasa-szczebrzeszyn-krak%C3%B3w/?p=16033263 Trzeba jeszcze zrobić bazarek na transport. Nie ma chwili zwłoki! Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Koszt pobytu Tyni w DT 300zl..... dzwonilam do p.Ewy i byla zaskoczona,ze ja mowie o kwocie 240zl a ja zasugerowalam sie tym co mowila Dogo,ze pobyt psiaka kosztuje 240zl,moze kiedys tyle brala,a moze Dogo nie wiedziala dokladnie. A ja nie zapytalam..... Tylko usiasc i plakac....:( jak tu pomagac jak takie koszty....:( owszem warunki dobre i mam nadzieje,ze Dogo czasmi zajrzy do Tyni,ale tak duzo trzeba placic...:( Quote
elik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Koszt pobytu Tyni w DT 300zl..... dzwonilam do p.Ewy i byla zaskoczona,ze ja mowie o kwocie 240zl a ja zasugerowalam sie tym co mowila Dogo,ze pobyt psiaka kosztuje 240zl,moze kiedys tyle brala,a moze Dogo nie wiedziala dokladnie. A ja nie zapytalam..... Tylko usiasc i plakac....:( jak tu pomagac jak takie koszty....:( owszem warunki dobre i mam nadzieje,ze Dogo czasmi zajrzy do Tyni,ale tak duzo trzeba placic...:( U pani Ewy warunki są domowe i opieka wspaniała. Znam osobiście panią Ewę. Bardzo ciepła kobieta i kocha zwierzaki. Quote
milagros19853201 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 zapisze sobie watek trzymam kciuki i ja za Tyczunie Quote
AgaG Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 dziewczyny ale jest pks na tej trasie Szczebrzeszyn-Kraków, Nie da się jej po prostu pekaesem przewieźć? Quote
DORA1020 Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Pisze to z bolem serca,ale nie moge podjac takiego ryzyka kiedys tak robilam,teraz sytuacja sie zmienila,boje sie.... sunia nie moze pojechac nie majac pelnych deklaracji brakuje 150zl,to duzo tak bardzo zal mi Tyni....:( Quote
Becia Lublin Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 jestem na dogomani sporadycznie, bo nie ogarniam tych nowych zmian... jeśli nikt wczesniej sie nie znajdzie, mam dla niej transport w nast tygodniu z Lublina do Krakowa 1 Quote
Guest TyŚka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Ja mogę zadeklarować jedynie 5zł stałej... przykro mi, śmieszna kwota, ale nie mogę więcej :( Quote
Nadziejka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 zaglądam, z kciukami do cudownej sunienki rozsyłajcie prośby jeszcze o pomoc dla niuni Quote
DORA1020 Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Ja mogę zadeklarować jedynie 5zł stałej... przykro mi, śmieszna kwota, ale nie mogę więcej :( Tyska,nic w tej sytuacji nie jest smieszne.jeden da 100zl i nie ubedzie mu z kieszeni,a inny podaruje wszystko co ma, 5zl czy 10zl dla niektorych to bardzo duzo. Widze jak bardzo Ci zalezy na odmianie losu biednej staruszki,ktora nigdy nie zaznala normalnego zycia. Bardzo Ci dziekuje za ta deklaracje...:) Jestes uczennica,skad masz brac pieniadze.......dla Ciebie 5 zl to duzo i wielkie dzieki w imieniu Tyczuni...:) Quote
Recommended Posts