Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm... Napisze do pani od Mili. Sa tak zakochani w tej złodziejce, że może zareklamują komus fajnemu Moirę?

[URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/144661-moira-ju%C5%BC-w-hotelu-ale-bez-deklaracji-prosimy-pom%C3%B3%C5%BAcie/]Moira.JPG[/URL]

Posted

Czy może wiecie czemu po raz drugi usunięto mi całą zawartość sygnaturki ?
W okienku sygnaturki stawiono: podpis usunięty= patrz regulamin

A nad okienkiem jest napisane:

Twoja sygnaturka może zawierać:

• Dowolna ilość obrazków
• Obrazy o dowolnych rozmiarach
• Dowolna ilość linków
• Dowolna ilość linii

O jaki regulamin chodzi, jeśli zgodnie z tym, co jest napisane, mogę wstawić dowolny banerek ?

Posted

Elik, chodzi o regulamin Dogomanii, który jest nadal w takiej treści, jak przed zmianami programu.

Jest tu chyba jakaś niezgodnośc (?).

Może Mod wziął się za porządki, bo trochę sobie szalejemy z wielkością sygnatur... ;)

Ale rzeczywiście przy edycji podpisów program daje pełną dowolnośc. Nie wiem.

Posted

Elik, chodzi o regulamin Dogomanii, który jest nadal w takiej treści, jak przed zmianami programu.
Jest tu chyba jakaś niezgodnośc (?).
Może Mod wziął się za porządki, bo trochę sobie szalejemy z wielkością sygnatur... ;)
Ale rzeczywiście przy edycji podpisów program daje pełną dowolnośc. Nie wiem.

Masz rację :) W regulaminie nadal jest zapis ograniczający wielkość sygnatury, ale było tyle zmian na dogo i w sygnaturze wyraźnie pisze,że nie ma żadnych ograniczeń.
Co jest grane ?
Od modów nie można się doczekać odpowiedzi.
Posted

Podejrzewam, ż enie ma ograniczenia w systemie, ale jest w regulaminie. To nie jest niezgodność. Po prostu program nie blokuje kiedy wstawiasz za duzo. ale regulamin wciąz na to nei pozwala.

W sumie to sie nie dziwię - bez ograniczenia te sygnatury mogłyby się zrobić szalonych rozmiarów i utrudniac przeglądanie forum.

Posted

Podejrzewam, ż enie ma ograniczenia w systemie, ale jest w regulaminie. To nie jest niezgodność. Po prostu program nie blokuje kiedy wstawiasz za duzo. ale regulamin wciąz na to nei pozwala.

W sumie to sie nie dziwię - bez ograniczenia te sygnatury mogłyby się zrobić szalonych rozmiarów i utrudniac przeglądanie forum.

Ja też się nie dziwię. ;)

Tylko dlaczego to dotknęło tylko naszą biedną Elik? :(

Może to początek...

Posted

Podejrzewam, ż enie ma ograniczenia w systemie, ale jest w regulaminie. To nie jest niezgodność. Po prostu program nie blokuje kiedy wstawiasz za duzo. ale regulamin wciąz na to nei pozwala...

W takim razie nie powinno pisać, że można co się chce, bo to wprowadza w błąd.

Czy macie link do bazarku dla Moiry, bo mi go też wycięło, a Ania prosiła, żebym tam napisała, że jest chora i pojawi się za 3 dni.
Mam ten bazarek w subskrypcji, ale chyba dawno nikt tam nic nie pisała, bo nie przyszedł mi link.