Florka_xyz Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ciucci witaj w DOMU :cool3: Dawaj szybjko jakąś większą relację o Yoghim, może co? A nie się lenisz :cool3: I odezwij się do mnie na gadu jak możesz, bo listy nie mam, a chce się o maluchu czegoś dowiedzieć! :lol: Gazuś (!!) - tylko z konta Florki Quote
cuciola Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 no co mam pisac? :D Yoghi wulkan energii..duzo jeszcze spi ale jest kochany...pytaj o co chcesz :P Quote
aaliw Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cuciola napisał(a): ....pytaj o co chcesz :P :evil_lol: To ja zapytam: Jak bylo na granicy? Ktos sie zainteresowal psem (czy rownie dobrze moglas tam sobie male lwiatko przewozic ;)). Sprawdzali papiery itd? Quote
franka i zuza Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 cześć moja koleżanka chce kupić goldena , ponieważ miałby to być piesek ( lub suczka :multi: ) wystawowy zależy jej na dobrej hodowli , czy ktoś z wielbicieli tej rasy może podać mi namiary lub linki do hodowli najlepiej z okolic śląska , jeżeli to możliwe bardzo proszę na priva bo ja w innej rasie siedzę :loveu: i może link do wzorca rasy , a czy istniej coś takiego jak klub golden retriver ? Quote
cuciola Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='aaliw']:evil_lol: To ja zapytam: Jak bylo na granicy? Ktos sie zainteresowal psem (czy rownie dobrze moglas tam sobie male lwiatko przewozic ;)). Sprawdzali papiery itd? dlatego ze Yoghi ciagle podczas podrozy spal za siedzieniem z tylu,na ziemi na chlodnyym reczniku i na swojej misce to na granicy nawet go nie zauwazyli :lol: mielismy ze soba paszport,chip Yoghi tez ma,ale na wscieklizne stwierdzilismy z hodowca ze to jeszcze za wczesnie zeby szczepic. Balam sie troche ze sie o to uczepia,ale psa nikt zarowno w Czechach jak i Austrii nie zauwazyl bo sobie spal na podlodze.Wiec ja sie nie chwalilam.A jakby sie zapytali mialam dokumenty. TRansporterka tez nie mialam bo by w nim nie wysiedzial a podroz trwala od 4 rano do 19.30,wiec na ziemi mial wiecej luzu.ja siedzialam z tylu oczywiscie.i wszystko poszlo ok :multi: na szczescie Yoghi bardzo grzecznie przez cala podroz spal,ani razu nie nasikal w uacie tylko na postojach :lol: Franka i zuza napisalam priva bo na forum takich info udzielac nie wolno Quote
aleb Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No cuci pewnie teraz jesteś szczęśliwa z nowego przyjaciela? :) Quote
Gazuś Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ciucciola, kurcze, fajnie masz :cool3: :lol: Mój psioch odsypia po wystawie :lol: :cool3: :lol: Quote
cuciola Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 pewnie ze jestem szczesliwa! to jest maly gryzon! a w kennelu zamknietym nie chce byc tylko sie wybudza i szczeka..a tak to na komende wchodzi! Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 wlasnie sobie smacznie spi..a na dworze 38 stopni..masakra! Quote
KarolinkaAndRoni Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wspolczuje u mnie przeszla jakas godzine temu burza i jest fajnie chlodno:) Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 jupi! wlasnie jestesmy po kolejnej sesji szkolenia przyzwyczajania do klatki...dzisiaj w pierwszej sesji Yoghi siedzial w klatce 20 sekund a juz w drugiej dzisiejszej sesji wytrzymal minute nie wychodzac z otwartej klatki! Jestem z niego dumna! dalam na spod klatki gazety pomiedzy dnem a kratami i teraz ona nie trzeszczy. pozniej beda fotki :smile: Quote
Gazuś Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 To macie sukses :lol: :cool3: Z Docem nie ma klatki - nie ma problemu :lol: Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a nam klatka sie przyda jak tesciowa bedzie chciala sprzatac :D bo narazie to maluch za miotla lata... hihi Quote
cuciola Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Yoghi zwazony,... 11,5 kg...2 miesiace i 3 tygodnie :) Quote
cuciola Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :) kurcze Yoghi mi cos zaczal kichac...czy on sie mogl przeziebic? np klima w aucie? bo normalnie przewaznie zaraz jak wstanie to kicha Quote
Gazuś Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A ja zaczynam kombinować coś z nową stroną - od rana robie projekty - padnięta jestem :lol: Ale jak to wciąga! Quote
Gazuś Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Wy mi lepiej pomóżcie wymyśleć jakiś fajny przydomek hodowlany - tylko, że nie może go być TUTAJ - http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&l=OR ;) Quote
Gazuś Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Iza, no nie mam - a myslałaś, że jaki? :cool3: Wymyślam... Może po hebrajsku będzie :cool3: Quote
aleb Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Aaaa... Myślałam, że masz już dawno :razz: Cicho, ja w ogóle nie pytałam :lol: :lol: :lol: Quote
Gazuś Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nie nie mam ;) Serio zgłupieję i wezmę nazwę hebrajską :evil_lol: Quote
Recommended Posts