Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję. Potwierdzam, że przelew - 30zł na koncie.

Już dopisuję 30 zł od Topi a w wydatkach 28X 7 zł za luty. Tamarko sprawdź proszę, czy tam na pierwszej cała reszta już zaktualizowana.
Posted

Tamb kochana dostałam zlecenie od kombucza69 na zrobienie bazareczku dla Agatki. 

Moje pytanie brzmi czy wpłaty od kupujących mogą iść na Twoje konto a później rozliczysz się z kosztów wysyłek  i pakowania z kombucza69? Ja zrobię rozliczenie tak jak zawsze to robię na moich bazarkach w 2 poście z podziałem ile za fanty, przesyłkę, koszt pakowania i ewentualnie nadpłaty tak aby było wszystko przejrzyście i jasno. Ty Tylko podawałabyś na bazarkowym wątku kto i ile wpłacił a na samym zwróciłabyś za wysyłki. Co Ty na To? :)

Posted

Dobrze, postaram się.

Timonek dzisiaj miał badane guzki, to tłuszczaki. Jeśli te pod paszką będą rosły to operacja nieunikniona. Mam obserwować. Jak zaczną mu przeszkadzać w chodzeniu umówimy termin operacji. Mogą też nie rosnąć.

Posted

Dobrze, postaram się.

Timonek dzisiaj miał badane guzki, to tłuszczaki. Jeśli te pod paszką będą rosły to operacja nieunikniona. Mam obserwować. Jak zaczną mu przeszkadzać w chodzeniu umówimy termin operacji. Mogą też nie rosnąć.

W takim razie postaram się jutro po południu zrobić bazarek :)

Poproszę jeszcze o dane do wpłat -będę podawać je kupującym bo bazarek będzie też w KT. Mam nadzieję, że rękodzieło będzie miało wzięcie :)

Posted

Zaraz popędzę na bazarek.

Widzę ,że Timonek leży na znajomej poduszce.

Tak i koty też. Bardzo dziękujemy (ja, koty i psy). Jutro kolejna kobietka wstawi zdjęcia. Już wysłałam z prośbą. 

Timonek na pleckach ma widoczne zgrubienie. To tłuszczak.

Posted

Agatka i Timon to szczęsciarze. :) Tamb pomiziaj zwierzaki ode mnie, a tłuszczak jak nieduzy to pewnie nie strasznego nie spowoduje i weci coś zaradzą.

Posted

W piątek byłam z Timonkiem u weterynarza bo pod paszkmi zrobiły się nowe tłuszczaki. Jak będą rosły to będzie operacja, niestety. Teraz obserwujemy.