yolanovi Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 skleiłam na szybko bazarek dla Marsa. Wszystko w Kup Teraz. Zapraszamy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144530-misz-masz-i-wszystko-w-kt-zapraszamy-1812-2000/?p=15953356 Zapraszamy i pięknie dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Marticzko,jestem na zaproszenie. Poootwornie smutno, że nie udało się pomóc Zygusiowi i odszedł sam, w schronisku...Nigdy nie mogę się z tym pogodzić... :( Podaj proszę numer konta, wpłacę jakiś grosik na Marsa, może chociaż jemu uda się pomóc. Pauluś kochana z całego serduszka Ci dziękuję :calus: :calus: :calus: Quote
yolanovi Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Pięknie dziękuję wszystkim za zrozumienie, zaufanie i chęć pomocy Marsowi. Przyznam się, że info od Zofiji, że Zyguś odszedł jeszcze zanim założyłyśmy mu ten wątek mocno podcięła mi skrzydła, ale fotki Marsa, poza tym, że rozwaliły mi serducho, zmobilizowały do działania. Kochani, czekamy jeszcze na stanowisko cioteczek Andegawenka, Basiek8, Nilsson, Zofija oraz wujka Nuncek co do wpłat. Przekazałam Zofiji informację o potencjalnym miejscu dla Marsa i jutro powinniśmy znać stanowisko Fundacji. Działać trzeba szybko, bo możemy nie zdążyć. Jeżeli Fundacja przyjmie naszą propozycję postaramy się jak najszybciej zabrać Marsa ze schronu. Bardzo prosze wymienione osoby o szybką decyzję w spr. deklaracji i zakładamy Marsowi oddzielny wątek. Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 przyszłam z bazarku, zapisze wątek bardzo dziękujemy :* Quote
Maciek777 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Zyguś odszedł jakiś czas temu. Niestety pracownik schroniska nie podał tego naszej wolontariuszce, a ona, nie wiedząc, nie ściągnęła Zygusia ze strony. Strona jest aktualizowana zgodnie z informacjami, które otrzymujemy od pracowników schroniska. Strasznie mi przykro. To był jeden z moich faworytów. Yolanovi wstawiła Marsa. - wiem, ze jest w stanie gorszym niż pokazują zdjęcia. Jeżeli mozecie przenieść na niego deklaracje... Z dnia na dzień mówiłem, że jutro przeczytam wątek, a tu już nie będzie jutra :( Odpoczywaj [*] Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 zaglądam do naszego Marsa z niecierpliwością oczekując na nowe wieści :( Quote
yolanovi Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Mamy propozycję miejsca dla Marsa dzięki cioci Martka@Aisha, ale musimy wiedzieć jak duży jest pies i czy nie ma jakichś zakaźnych chorób skóry. Napisałam maila do dziewczyn z Cieszyna i czekamy na informacje od nich. My, czyli ja i Martika@Aisha jesteśmy ok 80 km od Cieszyna i nie mamy najmniejszej możliwości sprawdzic Marsa na żywo. Jak tyko dostanę odp. z Cieszyna to będziemy mogły działać. Quote
b-b Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Wydaje mi się , że Mars nie jest dużym psiakiem . Może w kłębie sięgać do kolana przy wzroście osoby 170cm...no może trochę wyżej Mam nadzieję że odpowiedź przyjdzie szybko i że uda się małemu pomóc. Quote
Anula Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Do Zofiji trzeba pisać na maila.Posiadam także nr.tel.gdyby ktoś był zainteresowany.WG,kafelek naściennych ma 50cmw kłębie. Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Dziewczynki wstępne ustalenia są takie że chłopak w przyszłym tygodniu pojedzie do hoteliku u Emiś. Miejsce już czeka. Jeśli znajdzie się transport możemy Marsa zabierac chocby jutro i o to się modle !!! Zostanie ulokowany w ocieplonym pomieszczeniu. Wcześniej zawieziony do lecznicy na badania i ogólne oględziny. Jesteśmy w kontakcie z Zosią i działamy dalej. Mam nadzieję że się uda pomóc temu biedakowi :( Mars to rzeczywiście nieduży psiaczek sięgający do kolana :) Quote
agat21 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Zaglądam z nadzieją, ze już coś się dzieje w sprawie Marsa... tak się boję o niego, wygląda dramatycznie :lookarou: Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 czekamy teraz na ruch Fundacji. Same niestety nie jesteśmy w stanie nic zdziałać:( Quote
yolanovi Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Dziewczyny z Cieszyna szukają tansportu. trzeba psiaka przewieźć z Cieszyna do Sosnowca, najlepiej tak aby dotarł przed godz. 16.00. Oby sie znalazł ktoś w tym tygodniu :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dziewczyny z Cieszyna szukają tansportu. trzeba psiaka przewieźć z Cieszyna do Sosnowca, najlepiej tak aby dotarł przed godz. 16.00. Oby sie znalazł ktoś w tym tygodniu :modla: :modla: :modla: :modla: Mamy transport !!! Emiś zgodziła się przewieźć naszego chłopaka :) Termin środa około godzinki 16.00. Jeśli trzeba będzie odebrać go wcześniej taka opcja również możliwa :) kamień z serca !!!!!!!!!!! :) Quote
b-b Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Mamy transport !!! Emiś zgodziła się przewieźć naszego chłopaka :) Termin środa około godzinki 16.00. Jeśli trzeba będzie odebrać go wcześniej taka opcja również możliwa :) kamień z serca !!!!!!!!!!! :) Wspaniale!!! Marksiu wytrzymaj do środy! Quote
yolanovi Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Przekazałam Zofiji info o transporcie. Dziewczyna na razie w pracy i ne może rozmawiać, ale już wie. Ma się odezwać po pracy i mam nadzieje dogadamy sprawę. Kciuki potrzebne - trzymajcie ludziki Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Przekazałam Zofiji info o transporcie. Dziewczyna na razie w pracy i ne może rozmawiać, ale już wie. Ma się odezwać po pracy i mam nadzieje dogadamy sprawę. Kciuki potrzebne - trzymajcie ludziki No to czekamy cierpliwie na wieści abyśmy mogły dograć szczegóły. Quote
yolanovi Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Na konto Marsa wpłynęły dzisiaj pieniążki od cioci Tianku 20 zł i Nilsson 50 zł - bardzo dziękujemy Quote
bela51 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dobrze, ze jest miejsca dla biedaka. A jak on sie miewa ? Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dobrze, ze jest miejsca dla biedaka. A jak on sie miewa ? wiemy tylko tyle że Marsika oglądała Pani weterynarz w schronie. Jest potwornie zaniedbany ...zagłodzony i wyniszczony :( jak go postawią na łapkach to stoi ..jak go położą to leży :( sam nie jest w stanie nawet się położyc nie mówiąc o ustaniu na łapinkach :( Głównie śpi. Mam nadzieję że "właściciel" potwór odpowie za krzywdę którą wyrządził temu bezbronnemu psiakowi :( Quote
bela51 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Biedaczysko, moze jakos sie pozbiera. :( Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Biedaczysko, moze jakos sie pozbiera. :( Oby Beluś oby :( Prosto ze schroniska pojedziemy do lecznicy i będziemy stawały na głowie aby wyciągnąc chłopaka z tego wyniszczającego koszmaru :( oby się udało. Quote
Zofija Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Trzeba by Marsiowi założyć osobny wątek i banerek zrobić:) Quote
Zofija Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dodam, ze je i pije i dostał kroplówki+ witaminy. Także szansa jest Quote
Recommended Posts