Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może tutaj?

https://www.facebook.com/psygarnij/?fref=nf

Pokrzywa MarysiO, dzięki tej tronie, znalazła wspaniały dom :)

Dzięki Krysiu, spróbuję jeszcze przed świętami tam napisać, choć pamiętam, że kiedy dla Leo szukałam domu, to pisałam dwa razy tam, ale nigdy nie zamieszczono jego ogłoszenia :( Może za ładne, zbyt profesjonalne zdjęcia wtedy wysłałam. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej. 

Piszesz do moderatora i on wątek przenosi i ni zakładasz nowego (tak było)

Dzięki :) Pomyślę jakby to zrobić, tylko do jakiego województwa go przenieść, może śląskiego, ze względu na pobyt w schronisku? Bo chyba ogólnego wątku nie ma? Przynajmniej nie mogę znaleźć. 

Posted

Co u Froda i u Kasi?

Witaj Krysiu :) Dziękuję za zaglądanie. 

U nas bez większych zmian, jestem teraz w PL, dzwoniłam dziś do hoteliku, ale nie dodzwoniłam się a ponieważ było późno to zadzwonię już pewnie po Świętach. Frodo miał zrobiony pakiet ogłoszeń na mazowieckie i małopolskie, ale nie mam żadnej informacji, aby były jakieś sensowne telefony, więc pewnie nic ciekawego nie wynikło z tych ogłoszeń :( Ale ja wciąż odświeżam stare i może w święta zrobię nowe ogłoszenia, choć wciąż muszę też myśleć o bazarkach, bo z czegoś trzeba opłacać pobyt Froda w hotelu, a to już ponad rok.........Mam jednak nadzieję, że w Nowym Roku pojawi się dla niego jakiś dom, baaaardzo go potrzebujemy.

Korzystając z okazji życzę Tobie Krysiu oraz wszystkim zaglądającym na wątek Froda spokojnych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!

Oby nadchodzący rok był lepszy od mijającego a przynajmniej nie gorszy :)

Pozdrowienia!   

Posted

Witam wszystkich poświątecznie. Dziękujemy wraz z Frodem za życzenia, oby się spełniły :) 

Rozliczyłam w końcu bazarek loteryjny i wpisałam w rozliczenie. Udało się zapłacić hotelik za 11-sty miesiąc, ale wciąż jesteśmy na minusie a do 1.01 muszę zapłacić za 13-sty miesiąc, więc spodziewajcie się Kochani kolejnego bazarku :)

Posted
14 godzin temu, ania75 napisał:

Znalazłam was w końcu - poruszam się jak dziecko we mgle  :(

Dzięki za odwiedziny :) Ja też nie mogę się odnaleźć. Nie umiem wstawić sygnaturek, nie wiem czy jest taka opcja. Nie mogę znaleźć z menu moich poprzednich tematów, na szczęście gdzieś mi się linki zachowały w wiadomościach. A niby miało być lepiej :(

Posted
4 godziny temu, konfirm31 napisał:

I mnie się udało dotrzeć do Froda :) . Dobrego domku w tym roku - na samym początku  - życzę

Dzięki Krysiu :) Też mam nadzieję, że w końcu się znajdzie.

Posted
O 5.01.2016o15:11, Xibalba napisał:

Ratunku!! Nie potrafię poruszać się po nowej dogomanii! Gdzie są ustawienia sygnaturki??? Można dodawać banerki??? Nie znoszę zmian na gorsze.

Jest katastrofa. Ja od trzech dni próbuję ogarnąć powiadomienia w śledzonych wątkach i nie umiem...

• Upvote 1
Posted
12 godzin temu, RudyKas napisał:

Jest katastrofa. Ja od trzech dni próbuję ogarnąć powiadomienia w śledzonych wątkach i nie umiem...

Ja mam nadzieję, że będą banerki i opisy w sygnaturkach bo bez tego naprawdę trudno się poruszać. 

A teraz z innej beczki. 

Rozliczyłam bazarek przygotowany z pomocą Milagros i zaktualizowałam rozliczenie. 

Niestety wciąż jesteśmy na minusie :( Dlatego jeszcze raz zaproszę na nowy bazarek dla Froda i tym razem dla Bogusia: 

Dziękuję za zaglądanie i pozdrawiamy wraz z Frodem :)