Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 16.02.2016o09:27, RudyKas napisał:

Udało mi się i stworzyłam pierwszy bazarek, z którego 50% ewentualnego dochodu przeznaczam dla Froda. Zapraszam! :)  Podrzucanie też się przyda ;)

Zaczynam tworzyć też drugi. Dam znać jak będzie.

Ciociu DZIĘKUJĘ! Już biegnę i zapisuję. aniol30.gif

Posted
O 16.02.2016o10:12, RudyKas napisał:

A tu drugi - nie sądziłam, że pójdzie mi to aż tak szybko! :)

SUPER! aniolki05.gifDZIĘKUJEMY WRAZ Z FRODEM!

PS Naprawdę ogromne dzięki, zwłaszcza, że mi ostatnio brakuje już pomysłów na bazarki, a będąc za granicą możliwości też mam różne, bo jest problem z przesyłką. Stąd moja wdzięczność jest tym większa :) Już biegnę!

Posted
13 godzin temu, RudyKas napisał:

Nie ma za co, fajnie że chociaż troszkę będę mogła pomóc :)

A ja jednak myślę, że jest za co :) I nie mówię tego z wrodzonej przekory ;) DZIĘKI! 

Posted

Witamy w sobotę :) właśnie uzupełniłam rozliczenie o mój bazarek cegiełkowy. Minus się trochę zmniejszył co bardzo mnie cieszy, choć do końca lutego znowu trzeba uregulować kolejny miesiąc pobytu, dlatego jestem bardzo wdzięczna RudemuKasowi (czy dobrze odmieniam ;) oraz Kamie i cancer za pomoc w postaci bazarków. DZIĘKI! 

A ja tymczasem idę się zająć jak co sobotę ogłoszeniami Froda. 

Muszę też poprosić o jakieś nowe zdjęcia Froda. 

Miłej soboty :) 

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Xibalba napisał:

No i mam kolejnego 'zainteresowanego', cytując wiadomość z olx:  

" jestem psem zainteresowany". 

I co takiemu odpisać?

Ja bym olała, jak ktoś jest zainteresowany to powinien zadzwonić i o psa wypytać, a najgorzej jak każą oddzwaniać;/, jednak moze to jakaś starsza osoba która nie umie się posługiwać internetem. Ale ja bym olała;/

• Upvote 1
Posted

Ludzie to chyba myślą, że jak juz sie odezwali to psa trzeba przywieźć i dopłacić za to, na serio czasem mam takie wrażenie, jakby oczekiwali poklasku za samo zainteresowanie

• Upvote 1
Posted
17 godzin temu, Olena84 napisał:

Ja bym olała, jak ktoś jest zainteresowany to powinien zadzwonić i o psa wypytać, a najgorzej jak każą oddzwaniać;/, jednak moze to jakaś starsza osoba która nie umie się posługiwać internetem. Ale ja bym olała;/

Ech to było pytanie retoryczne :) co takiemu odpisać? Ja jednak nie potrafię inaczej tylko zawsze grzecznie odpisuję, że proszę o kontakt z hotelikiem. 

No pewnie tacy to myślą, że człowiek powinien mu w podskokach psa przywieźć i jeszcze właśnie, dopłacić. 

Posted
14 godzin temu, RudyKas napisał:

Albo odpisać i zapytać, co to znaczy, że jest zainteresowany.

Wyczujesz przecież jakie ma względem niego plany

Odpisałam panu żeby zadzwonił do hoteliku jeśli jest zainteresowany, no i nie dzwonił.....

Nie wiem, może źle myślę, ale takie wiadomości i podejście zawsze budzą we mnie podejrzenia. 

A może to ja jestem nienormalna....? Czasem przecież fajne telefony ostatecznie kończyły się katastrofą.....:( A może takie moje szczęście na nieszczęście zwierzaków, którym staram się pomagać. 

Posted
5 godzin temu, Olena84 napisał:

Ludzie to chyba myślą, że jak juz sie odezwali to psa trzeba przywieźć i dopłacić za to, na serio czasem mam takie wrażenie, jakby oczekiwali poklasku za samo zainteresowanie

Dokładnie to samo myślę. 

Posted

Dzień dobry :)

Jak zwykle w weekend odświeżyłam i wyróżniłam Frodowi ogłoszenia, w sumie za ok. 15 zł ale nie będę już tego nawet dopisywać do wydatków. 

Upłynął natomiast termin zapłaty za kolejny miesiąc pobytu Froda w hoteliku i minus znowu zrobił się większy :( I jak zawsze znowu muszę myśleć co by tu zrobić żeby się zmniejszył. Ot takie życie. 

A tymczasem życzę wszystkim miłego niedzielnego popołudnia :)

Posted
O 28.02.2016o20:02, RudyKas napisał:

Mam nadzieję, że do końca tygodnia już będę mogła zamknąć bazarki, wtedy dla Froda wpadnie mały zastrzyk gotówki :)

Dzięki Cioteczko :) Bardzo nam się przyda pomoc. Ja ostatnio znowu psiowo na FB coś bardziej działam. Ach trudno się czasem rozdwoić, dlatego przepraszam za moje nieobecności czy niedopatrzenia. 

Dziś znowu odświeżyłam ogłoszenia i czekam....

Dobrej nocy wszystkim :) 

Posted

Dzięki Aniu za odwiedziny :) Pozdrawiamy wraz z Frodem!

Jak co weekend odświeżyłam ogłoszenia, zrobiłam nowe i czekam :) 

I czekam też na nowe zdjęcia Froda. 

Posted
12 godzin temu, Olena84 napisał:

ZAPRASZAM NA BAZAREK CIUSZKOWY I TROCHE KOSMETYCZNY m.in. dla Frodo 

DZIĘKUJEMY OLENIE ZA PIĘKNY BAZAREK! :) 

No i zapraszamy :)

Posted
O 12.03.2016o10:31, Nadziejka napisał:

Frodzinek Krabunio i tygryski gosi7jez8.gif zapraszaja serduszka

na maly kramik

pozdrawiam pozdrawiam zapraszam

Dziękuję Ewuniu rose2a.gif

Mam nadzieję, że przyjdą lepsze czasy i będę Ci się mogła należycie odwdzięczyć za całą pomoc i wsparcie jakie od Ciebie otrzymujemy od samego początku engel71.gif

Zapraszamy!

Posted
5 godzin temu, RudyKas napisał:

jeszcze nie mam wszystkich wpłat, mam nadzieję, że do jutra wszystko będzie żebym mogła przelać dla Froda

Dziękuję Kasiu za bazarek i za pomoc. Jesteśmy Ci z Frodziem bardzo wdzięczni glitteryrose.gif

Kasiu, nie przejmuj się niczym, kiedy bazarek się rozliczy to się rozliczy, chociaż ja z doświadczenia wiem, że też lubię mieć wszystko jak najszybciej rozliczone i zakończone :) Pozdrowienia!

Posted

Z radością informuję, że Frodo otrzymał od Eli 10 zł, które wpisuję w rozliczenie :) 

Elu, mam nadzieję, że to przeczytasz: 

DZIĘKUJEMY WRAZ Z FRODEM ZA TO ŻE O NAS PAMIĘTASZ!  rose1__bloomingA.gif