Kajan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Opis produktu jest pod linkiem :[url]http://www.transferfactor.com.pl[/url]. Mam dojście do produktu w Stanach u dytsrybutora. Tym dystrybutorem jest moja mama. Ale niestety nie mogę na nią liczyć bo też ma psa chorego na nerki (od początku go leczy tym i psina ma sie dobrze, nawet wet tego psa zamawia teraz preparaty u mamy), a poza tym ma problemy z pracą. U nas w Polsce jest tylko Transfer factor. Ze stanów mogę sprowadzać resztę preparatów ale będę musiała mamie jakieś pieniądze wysyłać. Wysyłanie piniędzy mamie wiąże się tez z tym ze mama uważa że już tyle pieniędzy na tego psa wydajemy i on z tego nie wyjdzie i że powinniśmy go uspać wiec napewno nie będzie pomagać. Ale nie wtym rzecz. Z tych preparatów Kajan teraz bierze Transfer Factor Plus 3*dziennie po 3 kapsulki. transfer Factor 3* dziennie po 4 kapsułki Bio EFA 4* dziennie po 1 kapsułce Digestive Enzymes & probiotics narazie 1 tabletkę dziennie, ale chcemy żeby brał 3 do 4 tabletki dziennie W tym momencie czekam na jeszcze jeden suplement z tego TF o nazwie Super detox ale będę go miała dopiero za jakieś 2 tyg. bo tyle może iść przesyłka ze stanów Quote
Kajan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jak chcecie wiedzieć jakieś szczegóły to piszcie. Ale proszę o bardziej szczegółowe pytania bo jestem tak zakręcona że czasami mi się całkiem myślenie wyłącza, najgorsze że nawet w pracy Quote
rotek_ Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Kajan podaj nr konta...zaczniemy szybko zbiórkę pieniędzy Quote
justynavege Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 bazarek dla kajana [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10103728#post10103728[/URL] Quote
madzia828 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 podnoszę postaram sie wpłacic jakiś grosz;) prosze o podanie konta;) Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='justynavege'][B]Kajan właśnie odszedł za TM :placz:[/B][/quote] [*] [*] [*] :-( :-( :-( teraz już Cię nic nie boli Kajanku :shake: Quote
Apbt_sól Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wspołczuje [*]..... :( Już nic nie bedzie bolało.... Quote
madzia828 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 o jejku tak mi przykro:-(:-(:-( [*] [*] Kajanku Quote
uxmal Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :placz:oeju :placz::placz: bardzo współczuje Wam. Biegaj Kajanku po łąkach :( Quote
rotek_ Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [IMG]http://img.chip.pl/img.php?f=7&i=LTYlJjwAHQRCCh8aCAADFk0OHxQcQFwaHgYUCkxZXF8DBQAFXkEdCQQ=[/IMG] Quote
black_cat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 O Boże wlasnie zobaczyłam, Kajanku biedny, mam nadzieje ze juz nie cierpisz :( [*] Quote
Beata J. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ogromnie mi przykro :-(:-(:-( Wczoraj dostałam PW od Justyny z prośbą o pomoc. Nawet nie zdążyłam zareagować, tak szybko odszedłeś :placz: Bądź szczęśliwy Piesku Quote
Kajan Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Apbt_sól']Wspołczuje [*]..... :( Już nic nie bedzie bolało....[/quote] Kajusia nie będzie, ale nas ludzi boli to cholernie Quote
Kajan Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dziękujemu wszystki za okazanie serca i chęć pomocy dla psiaka, Kajanek leży na mięciutkim legowisku ze swoją zabawką i patyczkiem Quote
Beata J. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Kajan']Dziękujemu wszystki za okazanie serca i chęć pomocy dla psiaka, Kajanek leży na mięciutkim legowisku ze swoją zabawką i patyczkiem[/quote] Bardzo Wam współczuję. Ciężko pożegnać Przyjaciela. Nie dziwię się, że walczyliście o Niego do końca. Szkoda, że los nie dał Wam więcej czasu. To banalne, ale teraz nie pozostaje nic innego, jak wierzyć, że tam gdzie jest, jest szczęśliwy i że będzie tam na Was czekać. Quote
black_cat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Kajan']Kajusia nie będzie, ale nas ludzi boli to cholernie[/quote] O tak, wiem, kilka miesiecy temu umarł moj kot po ciezkiej chorobie, mysle ze to przyspieszylo moje odejscie z pracy. Quote
nescca Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ....ale wiemy ,że On już nie cierpi. Poszedł za TM. A patrząc na akcje takie jaką przeprowadzili Państwo z Kajanem....wraca mi wiara w ludzi. Wasz PIES kochał zapewne całym sercem...i odszedł szczęśliwy wiedząc......że jest tak samo kochany. Mam nadzieję ,że ból prędko minie....choć pamięć na pewno pozostanie na zawsze. Dla Ciebie Kajanku (*)(*)(*)A jak spotkasz tam Malwinę, Bąbla ,Diadema Chipka...to powiedz im ,że pamiętam ....... Quote
justynavege Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bardzo dziekuję wszystkim za odzew na prosby pomocy dla Kajanka wiem tylko jedno ze Kajan miał najlepszych opiekunów na jakich mógł trafić pełnych poświęcenia dla niego i ratujących w każdy możliwy sposób , nie patrzących na koszty ogromne , opiekujacych sie nim najlepiej jak tylko można Kajany jesteście Wielcy :lol: Quote
Apbt_sól Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Godne zycie mial Kajan u Swych Panstwa i chyba to najlepsze co mogło mu się zdarzyć - choroba nie wybiera niestety, ale troska w czasie jej trawia prawi o naszej milosci dla ziewrzaka.Kajan zaznał raju , odszedł w pełni kochany i w pamięci pozstanie na zawsze jako rozbrykane , pełne energi zwierzatko. pozdrawiam serdecznie i trzymajcie się.[*] Violetta. Quote
Recommended Posts