Marysia R. Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Aktualizacja: PEREŁKA - opuściła schronisko :) Quote
PSYzRADYS Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Adoptowane: SZANSA, ISKIERKA i PAPAJ :) 4 Quote
PSYzRADYS Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Frygi proszę nie ogłaszać, bo się dziewczyna pakuje :) Również Evita siedzi na walizkach :) Quote
Marysia R. Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Frygi proszę nie ogłaszać, bo się dziewczyna pakuje :) Również Evita siedzi na walizkach :) Fryga była ogłoszona w zeszłym tygodniu, Evity nie ogłaszałyśmy bo widziałam, że coś się w jej sprawie dzieje :) Trzymam za nie kciuki :) Quote
Marysia R. Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Aktualizacja: GLORIA - opuściła schronisko :) Quote
Nutusia Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Czy Szansa jedzie w okolice Warszawy? Bo chyba w końcu tu nie napisałam, że rozmawiałam z miłą panią, która wcześniej interesowała się Bazylią, ale uznała, że woli większą sunię, bo ma już psiaka w typie ONka. Dom (przynajmniej przez telefon) brzmi nieźle, choć nie będą do domowe salony. Quote
kinga Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nie, to nie był ten dom - Szansą, jak się okazało, interesowało się kilka rodzin. Quote
Marysia R. Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Aktualizacja: VAN GOGH - opuścił schronisko :) 1 Quote
Florentyna Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Melba, teraz Nelcia pozdrawia :) OPUŚCIŁA SCHRONISKO :) 2 Quote
mdk8 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 z FB : " Eleonora Sorlie 31 sierpnia o 20:48 EVITA jest juz w hoteliku Dzika Kepa u Magdalena Miluszkiewicz. Jutro powinny byc pierwsze zdjecia. Transport (tylko koszty paliwa) z Radys do hoteliku wyniosl 500 zl. Sunia nie wyglada najlepiej, co zreszta widac na zdjeciach. Wyrazne zmiany skorne. Czy to jakas choroba, czy tylko efekt setek plich ukaszen? Na razie nie jest wiadomo. Wszystkie osoby, ktore deklarowaly , ze pomoga zanim EVITA zostala zabrana ze schroniska - prosimy o te pomoc teraz. Miesieczny koszt hotelowania- 300 zl. Ale - trzeba rowniez brac pod uwage koszty diagnozowania i ewt leczenia. Bardzo prosimy o deklaracje. Przeciez nie moglismy jej tak i tam zostawic <3 " Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Myślę, że pani spod Warszawy weźmie inną sunię, bo miała kilka typów ;) Quote
Florentyna Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Dla nacieszenia oczu - wieści z domku Molly i Betty :) "Betty i Molly pozdrawiają!! W ostatnim czasie bardzo polubiły wypady nad jeziorko. Jeśli chodzi o podróże samochodem to Betty jest pierwsza w gotowości, chwila moment i juz siedzi w aucie Mollunia jeszcze trochę potrzebuje czasu, ale też jest dobrze. Dla odmiany Molly okazała się niezłą pływaczką, nie boi się wody, chętnie wskakuje i pływa, Bettka z kolei woli obserwować (bezpiecznie z brzegu) popisy Molly... choć dzisiaj nawet trochę łapki zanurzyła :) Są niesamowite!! Sama radość!!! :)" 1 Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ech, warto to wszystko robić, jeszcze jak warto! :D 1 Quote
PSYzRADYS Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 aż mi się łzy w oczach zakręciły, jak ogladałam zdjęcia Betty i Molly :) oby jak najwięcej takich zakończeń :) Eleonora potrzebuje pomocy! razem z Evitą przyjechał do hotelu zamiast Nortona starszy onek z obgryzionymi (obciętymi) uszami - strasznie biedny :( będzie wydarzenie. Może ktos pomógłby go lansować na dogo? zrobic mu wątek? pomóc ogłaszac? 1 Quote
PSYzRADYS Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 ZRAZIK, MELBA, EVITA i ONek bez uszu opuściły schronisko 1 Quote
kiyoshi Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Eleonora potrzebuje pomocy! razem z Evitą przyjechał do hotelu zamiast Nortona starszy onek z obgryzionymi (obciętymi) uszami - strasznie biedny :( będzie wydarzenie. Może ktos pomógłby go lansować na dogo? zrobic mu wątek? pomóc ogłaszac? A Evita ma wątek na dogamanii??? może założyć im wspólny wątek? byłoby łatwiej prowadzić (skoro pieski razem w tym samym hoteliku) i zbierać środki...wiem, że skarpeta owczarkowa miała przesłać jakieś pieniązki na Evitę.. Kto mógłby poprowadzić??? Quote
Marysia R. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Aktualizacja: ALADYN - opuścił schronisko :) Quote
Marysia R. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Aktualizacja: SALSA - adoptowana :) Quote
wieso Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 ZRAZIK, MELBA, EVITA i ONek bez uszu opuściły schronisko A gdzie pojechal Zrazik? Do domki? Quote
Nutusia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Zrazik poza schronem?!?!? Chyba się upiję! :D Quote
PSYzRADYS Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Mamy obiecane zdjęcia Zrazika, jak dojdzie trochę do siebie, to teraz jest prawie... łysy :( Quote
Marysia R. Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Aktualizacja: CZESTER - adoptowany :) Quote
Marysia R. Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Aktualizacja: GRAHAM - adoptowany :) Quote
Marysia R. Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 [...] Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem pakietów proszę o info na priv Słuchajcie gdyby ktoś chciał i mógł wykupić ogłoszenia dla Radysiaków to byłoby super :) Bo te poprzednio wykupione już się nam skończyły. Quote
Recommended Posts