Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Kalai napisał:

Hipnoza:( nie rozumiem czy naprawdę nie mozna powiedzieć prawdy, muszą zmyslac.

bo nie wiadomo jaka jest prawda i pewnie nigdy się nie dowiemy

Hipnozy nie ma w schronisku. Z różnych stron otrzymywaliśmy bardzo sprzeczne informacje na jej temat - że jest bardzo chora i przebywa w szpitaliku a potem, gdy pies, którego brano za Hipnozę nie przeżył - że pracownik się pomylił, że to był inny pies a Hipnoza poszła pod koniec listopada do adopcji - podano nawet datę i nazwę miasta.
Nie wiem do końca jaka jest prawda. Na podstawie dotychczasowych doświadczeń - wszystko jest możliwe. Możliwa pomyłka psa - tak już się zdarzało, możliwe też, że Hipnoza nie żyje [*]

PicMonkey Collage2.jpg

Posted
22 minuty temu, mdk8 napisał:

ciotki kiedy w najbliższym czasie będziecie w schronie ? Mogłybyście sprawdzić czy te psiaki z 2014r są tam jeszcze : Orzech, Serwus, Byron ?

Gosiu najlepiej by  było zadzwonić do schroniska, podac numer tych piesków i spytać- oni sprawdzą. Ja tez jestem ciekawa czy jest sunia Miła! Musze ją zabrać po Nowym ROku, bo ciągle siedzi mi w głowie i nie pozwala zapomnieć:(

Posted
7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Gosiu najlepiej by  było zadzwonić do schroniska, podac numer tych piesków i spytać- oni sprawdzą. Ja tez jestem ciekawa czy jest sunia Miła! Musze ją zabrać po Nowym ROku, bo ciągle siedzi mi w głowie i nie pozwala zapomnieć:(

Tak wiem . Jednak nie mam jak im teraz pomóc ale chciałabym wiedzieć czy jeszcze są bo może ich gmina gdzieś je przeniosła ?

Po Nowym Roku chciałabym wyciągnąć Kornika . Myślę ,ze szybko by znalazł dom bo Devonek na razie nie nadaje się do adopcji. Nie chcę ryzykować i narażać go na powrót z adopcji.

Posted

wczoraj pojechały: CZAPLA, POKER, PRYMUS, mama szzeniaczków, która dwa dni wcześniej po jednym dniu wróciła z adopcji, oraz szczeniaki

PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpg 

suczka1.jpg  suczka2.jpg  suczka6_7.jpg  15442230_605173963003156_3134000371687025885_n.jpg  

i jeszcze z wcześniejszych adopcji: DZIDKA :)

PicMonkey Collage.jpg