Gabi79 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 8 minut temu, maciaszek napisał: Psy, które są w schronisku są na schroniskowej stronie. Brakować może tych najnowszych, bo fotki nie są dodawane codziennie. Gdybyś wiedziała którego dokładnie dnia sunia trafiła do schroniska (przy założeniu, ze to właśnie do naszego schronu trafiła) to łatwiej by było ją namierzyć w kartotekach i sprawdzić jakie są jej losy (kiedy została adoptowana,itp.). Jakoś może pomogło by też zdjęcie. Mogłabym sprawdzić w archiwach zdjęć czy robiłam fotkę takiej suni. Dziękuję za odp. Niestety nie mam zdjęcia suni, ani nie wiem którego dokładnie dnia trafiła do schroniska. Jedynie, że w sierpniu 2015 Udało mi się ustalić, że sunia jest niewielka, biała w czarne łaty. Quote
maciaszek Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Na swoich zdjęciach z sierpnia 2015 roku namierzyłam tylko 1 suczkę małą, białą w czarne łaty. Do schroniska trafiła 2 sierpnia. Ale ma czarny łebek z brązowymi podpaleniami i białym przedziałkiem. Innych małych białych w czarne łaty nie mam. Ale to nie znaczy że taka sunia do schronu naszego nie trafiła. Jestem w schronisku średnio raz na tydzień. Jeśli między moimi pobytami trafi jakiś psiak i zostanie wyadoptowany to nie ma zdjęcia ani nie pojawił się na stronie schroniska. Quote
Anecik Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Godzinę temu, maciaszek napisał: Na swoich zdjęciach z sierpnia 2015 roku namierzyłam tylko 1 suczkę małą, białą w czarne łaty. Do schroniska trafiła 2 sierpnia. Ale ma czarny łebek z brązowymi podpaleniami i białym przedziałkiem. Innych małych białych w czarne łaty nie mam. Ale to nie znaczy że taka sunia do schronu naszego nie trafiła. Jestem w schronisku średnio raz na tydzień. Jeśli między moimi pobytami trafi jakiś psiak i zostanie wyadoptowany to nie ma zdjęcia ani nie pojawił się na stronie schroniska. I ona nadal jest w Schronisku? Możesz wstawić jej zdjęcie? Quote
maciaszek Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 Nie, już jej nie ma. Miała numer 526/15. Quote
maciaszek Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Mam prośbę do osób, które pilotują Picassę o taką zmianę w ustawieniach, żeby nowo dodane albumy pokazywały się na początku. Będzie mi znacznie łatwiej dodawać albumy nowym wolontariackim podopiecznym :) Dziękuję :) Quote
choba Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 3 godziny temu, maciaszek napisał: Mam prośbę do osób, które pilotują Picassę o taką zmianę w ustawieniach, żeby nowo dodane albumy pokazywały się na początku. Będzie mi znacznie łatwiej dodawać albumy nowym wolontariackim podopiecznym :) Dziękuję :) Niestety google namieszało i stara picasa już właściwie nie istnieje. To, do czego teraz prowadzi link picasowy, to jakieś archiwum albumów z losową kolejnością i chyba nic nie jesteśmy w stanie z tym zrobić. Jak na razie nie udało mi się znaleźć sposobu, żeby w bez logowania zobaczyć wszystkie albumy w normalnej kolejności. Tak jakby w google photos dało się zobaczyć tylko album, do którego ma się bezpośredni link, a tamto archiwum było tylko pozostałością po picasie... Quote
Marlena618 Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 I chyba nawet nie da się edytować, ani dodawać albumy, ani zmieniać ich opisy na picassie bo jest już zablokowana :( Można to podobno robić nie w picassa tylko w Zdjęcia Google tylko że tam nie widzę możliwości dodawania opisu do zdjęć.Nie znalazłam linku charakterystycznego dla naszego konta tylko jakiś ogólny link, dopiero jak się jest zalogowanym wchodzi w nasze zdjęciahttps://photos.google.com/albums.Więc nikt nie będzie mógł oglądać wszystkich albumów bez posiadania naszego hasła Tam są chyba albumy poukładane od zrobionego ostatnio bo na początku są te dwa psiaki York i ten drugi co razem do schroniska trafiły.. Konkretne albumy już mają odpowiednie linki więc będzie można nadal dodawać linki na stronie schroniska bez logowania Quote
maciaszek Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 A nowe albumy gdzie się będą pojawiać? Też w tym dziwnym archiwum? Quote
fenepee Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Tym razem ja zapraszam na bazarek i tym razem facebooku ;) https://web.facebook.com/events/1766851690260917/?active_tab=posts Zachęcam do odwiedzin i licytacji, oczywiście dochód zostanie przeznaczony na psy będące pod opieką Fundacji Przystanek Schronisko. Quote
BlauPanda Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Kora zaprasza na swoje wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/152537781878396/ Quote
maciaszek Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Dawno już nikt nic tu nie pisal, ale może ktoś tu jeszcze zaglada... Nieco spóźnione, ale wciąż aktualne życzenia: dużo zdrowia, spokoju, życzliwości, miłych, relaksujących chwil w otoczeniu bliskich istot wszelakich :), szczęścia! Na dziś, na jutro i wszystkie przyszłe dni :) Quote
ania91sc Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Po baaaardzo długiej przerwie zapraszam na mały bazarek na psiaki znajdujące się pod opieką Fundacji Przystanek Schronisko :) Na bazarku znajdziecie przysmaki Pedigree i nie tylko dla psów!!! Gorąco zapraszam do kupowania oraz podrzucania!!! :) Quote
maciaszek Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Wszystkiego dobrego! Tak po prostu i bez szczegółów. Co dla każdego z Was dobre jest niech się ziści :) Quote
protzlav Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Witam, Bardzo dawno tu nie byłem... Nie wiem, czy zostaliście poinformowani, ale Homer odszedł za TM ponad rok temu, a dokładnie 25.08.2016 r. ... ;( Pozdrawiam Quote
maciaszek Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Ja też rzadko tu zaglądam... Nie wiedziałam, przykro mi :(( Quote
MartynaP Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Mam sprawdzony,zaufany dom dla psa docelowo małego,do roku. Quote
Xibalba Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Ale pusto się tutaj zrobiło. Czy Fundacja jeszcze działa? Quote
Marlena618 Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Fundacja jeszcze istnieje. Z tym że odkąd zmienił się wygląd dogomanii były okresy że nie można było się rejestrować i był trudności z dodawaniem postów Wolontariusze przestawi właściwie tu zaglądać. Aktualne informacje o fundacji można znaleźć na https://www.facebook.com/przystanek.schronisko/i tam też wolontariusze na bieżąco odpowiadają na pytania Quote
maciaszek Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 Moi drodzy, na początku tego roku, po kilkunastu latach, schronisko zakończyło ze mną współpracę. Stronę schroniska będzie teraz prowadził ktoś z biura. Jako że nie będę już miała dostępu do aktualnych danych, "zamykam" ten (swoją drogą wymarły, jak całe dogo) wątek. Pieniądze, które zostały z naszych zbiórek przelałam właśnie na konto Fundacji Przystanek Schronisko, która zajmuje się zwierzakami z katowickiego schronu. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie. Razem wykonaliśmy kawał dobrej roboty! Pomogliśmy ogromnej liczbie psów! Dzięki raz jeszcze i do zobaczenia. Quote
Jo37 Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 3 godziny temu, maciaszek napisał: Moi drodzy, na początku tego roku, po kilkunastu latach, schronisko zakończyło ze mną współpracę. Stronę schroniska będzie teraz prowadził ktoś z biura. Jako że nie będę już miała dostępu do aktualnych danych, "zamykam" ten (swoją drogą wymarły, jak całe dogo) wątek. Pieniądze, które zostały z naszych zbiórek przelałam właśnie na konto Fundacji Przystanek Schronisko, która zajmuje się zwierzakami z katowickiego schronu. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie. Razem wykonaliśmy kawał dobrej roboty! Pomogliśmy ogromnej liczbie psów! Dzięki raz jeszcze i do zobaczenia. Witaj. Dogo jeszcze działa. Może mniej jest osób na PWP ale jeszcze pomagamy. Przykro, że schronisko nie doceniło Twojego wkładu pracy. Quote
Recommended Posts