Klementynkaa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']"z 4 psem wysłano by mnie na leczenie do psychiatry..." - Bożena, a moja "piątka" :diabloti:[/QUOTE] a jeszcze nikt Cię nie wysłał??? :diabloti::evil_lol::diabloti: przepraszam, ale mam diabelski nastrój :p a w temacie agility - Gostarowy Hopster na pewno pomoże :multi: Quote
Perełka1 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Klementynkaa']a jeszcze nikt Cię nie wysłał??? :diabloti::evil_lol::diabloti: przepraszam, ale mam diabelski nastrój :p a w temacie agility - Gostarowy Hopster na pewno pomoże :multi:[/QUOTE] Pięć ułożonych psów:diabloti: to jak dwa mniej ułożone :evil_lol: Quote
soboz4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nie mogę narzekać Roksia ukończył PT na Gostarze, ale jak to jamnik trochę samodzielna jest i uważa, że tylko mnie należy słuchać, a małżonka czy syna najpierw przemyśleć... To samo Iga, słucha tylko mnie, a na dodatek jest mocno wycofana, pomimo że jest u nas 1,5 roku, ale za dużo przeszła, no i słabiutki słuch też nie pomaga, Bunia jest bardzo karna i jako jedyna słucha każdego członka rodziny (przynajmniej na razie...), dlatego żeby ułagodzić rodzinę obecnie z Igą tylko ja wychodzę. Niestety powyżej 2 psów ludzie w bloku nie są zbyt mili i uważają Cię za nawiedzonego wariata, co nie jest zbyt miłe, nawet jak starasz się tym nie przejmować [quote name='Klementynkaa']a jeszcze nikt Cię nie wysłał??? :diabloti::evil_lol::diabloti: przepraszam, ale mam diabelski nastrój :p a w temacie agility - Gostarowy Hopster na pewno pomoże :multi:[/QUOTE] Bardzo dziękuję!!!! Quote
JOMA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja z 2-ma pudlami byłam już blokowym dziwolągiem - a na osiedlu nie widziałam żadnego psiarza aż z 2-ma psami - a osiedle było duże - katowickie Gwiazdy - i tak podziwiam bo z 3-ma to najnormalniej brakuje rąk do obsługi :lol: Quote
ANETTTA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='ANETTTA']mam takie pytanko która ciotka pracuje w dzienniku zachodnim ???[/QUOTE] ?????????????????????? Quote
jofracy Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='ANETTTA']??????????????????????[/QUOTE] a któraś pracuje ? Quote
kimiji Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='JOMA']Ja z 2-ma pudlami byłam już blokowym dziwolągiem - a na osiedlu nie widziałam żadnego psiarza aż z 2-ma psami - a osiedle było duże - katowickie Gwiazdy - i tak podziwiam bo z 3-ma to najnormalniej brakuje rąk do obsługi :lol:[/QUOTE] Jak by ludzie nie byli wredni to szybko by się przyzwyczaili do ilości psów i tego jak się zachowują. Ja mam nad sobą szczekającą sunię, a jeszcze piętro wyżej jest jamnik, jak jeden zacznie szczekać to zaczyna też i drugi i jest jazgot na całego, a jak jeszcze usłyszą je psy z innych bloków, to na całą ulicę jest "opera" albo ak to ostatnio nazwał mój szwagier "koncert heavy metalu":evil_lol:. A wracając do tematu...u mnie na ulicy nikomu to nie przeszkadza, bo wszyscy potrafią zrozumieć, że "pies jak człowiek, pogadać też musi":lol:. Jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ktoś miał pretensje. Dlatego kocham tu mieszkać:loveu: Quote
jofracy Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Gdzie Ty mieszkasz?? chyba się przeprowadzę ! Quote
kimiji Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Hehe Załęże, okolica niezbyt przyjemna, ale za to moja ulica jest świetna :D Quote
kimiji Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [B]jofracy[/B] chciałam wysłać do ciebie pw, ale masz zapchaną skrzynkę :) Quote
ANETTTA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='jofracy']a któraś pracuje ?[/QUOTE] no ja o to pytam ...bo ktos mnie poszukiwał kiedys itd Quote
KaroXen Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zapraszam na wątek Rastiego ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/214045-quot-Wierno%C5%9Bci-i-przebaczenia-ucz-si%C4%99-od-psa-quot-m%C5%82ody-Rasti-szuka-domu-!!?p=17570793#post17570793[/url] Quote
ANETTTA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [B]PILNEEEEEEEE rogoźnik ok bedzina[/B] dzisiaj jadąc przez swoją wieś nagle na droge wypełzły mi 2 małe psiaki matka i ojciec a za nimi 5 suczek i 1pies same czarnulki kochane kluski sa juz takie gotowe do adopcji dom taki sobie nie ciekawy ze tak powiem ....i na tym zakoncze psy nie szczepione napewno nie odrobaczone wszysteki inf mam od kolegi syna który to mieszka obok tego domu ja wiem ze ta psia rodzina jest duża ale te 6 maluchów ...musimy im pomóc ja nie mma gdzie ich zabrać !!!! bie wiem czy dobrowolnie oddadzą !!!! wiem jedno jak nikt ich nie zabierze -skończa pod kołami .... co robić !!!! Quote
__Lara Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='JOMA']Ja z 2-ma pudlami byłam już blokowym dziwolągiem - a na osiedlu nie widziałam żadnego psiarza aż z 2-ma psami - a osiedle było duże - katowickie Gwiazdy - i tak podziwiam bo z 3-ma to najnormalniej brakuje rąk do obsługi :lol:[/QUOTE] Jakim dziwolągiem?? :diabloti: ja zawsze uwielbiałam te dwa miękkie czarne kłębuszki na korytarzu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Nowe wątki/psiaki pododawane na pierwszą stronę. Na katowickie konto wpłynęło 5 zł od soboz4, a wypłynęło 100 zł na karmę dla Misi (dt u Istar). Mamy teraz: [B]158,86 zł[/B]. Quote
soboz4 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kasiu jeszcze na tunel miało wypłynąć, było paręnaście postów wcześniej Quote
maciaszek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Wiem, wiem. Ale nie wiedziałam na czyje konto mam przelewać. Na Twoje? Na fundacyjne? A jeśli na fundacyjne to z jakim dopiskiem? No i myślałam, że to dopiero jak tunel już będzie wybrany/kupiony. Dokładnie 100 zł mam przelać? Czy z bazarku ogłoszeniowego coś się uzbierało? Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 znacie tą lecznicę na Paderewskiego? dobra jest? [url]http://www.weterynaria.katowice.pl/[/url] Quote
soboz4 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='malawaszka']znacie tą lecznicę na Paderewskiego? dobra jest? [url]http://www.weterynaria.katowice.pl/[/url][/QUOTE] No pewnie, że znamy, ja uważam że bardzo dobra! Chodze tam od 20 lat, początkowo do wet. Zielińskiego, potem do Skolika i oczywiście jego dziewczyn: Agnieszki, Ani i Karoliny! Kasiu na konto Fundacji, jak będzie "górka" to nam jeszcze na tyczki starczy! Quote
saphira18 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Bazarek ma wzięcie, więc może zrobimy jakąś kontynuację, pieniądze były by na katowickie konto? Tylko znowu musi być parę osób aby sprawnie szło tak jak teraz:) Quote
soboz4 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kropek wrócił z adopcji, goni i dusi kury, bardzo mi przykro. Z dobrych wieści Wolt idzie do domku, nie chciałam nic wcześniej pisać, bo od 3 dni rozmawiałam w jego sprawie, jutro Paweł go zawozi, jeszcze oczywiście musi sie dokładnie rozejrzeć, ale kobieta zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, mieszka w Zabrzu, ma dom z ogrodem, psiak ma być wesoły, ma dużo ganiać po ogrodzie i lubić dzieci - wnuki, takie już większe z 2009 roku pozostaje więc do adopcji Kropek i Misiu! Quote
maciaszek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='soboz4']Kasiu na konto Fundacji[/QUOTE]Jaki ma być tytuł wpłaty? [quote name='saphira18']Bazarek ma wzięcie, więc może zrobimy jakąś kontynuację, pieniądze były by na katowickie konto? [/QUOTE]Mam prośbę... Żeby wtedy ktoś z Was zbierał na swoje konto, a później dopiero całość przelał na katowickie. Saphiro, jak będę w tym tygodniu w schronie to zostawię reklamówkę z fantami na bazarek, ok? Quote
Recommended Posts