Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja znowu mam problem z zakładkami na stronie schronu :/

Mianowicie nie da się otworzyć zakładki Ciapka (841/11). Znowu próbowała wszystkich przeglądarek i nic ;/

Maciaszku na pierwszej stronie nr 18, czyli Suzi ma nr 850/09, nie 850/10. I nie wiedzieć czemu zdjęcie się nie wyświetla...:)

I Asirek nr 14 już w domku :)

Posted

Ale to w jakim pod forum zrobić, jako akcje na bezdomne psy czy może tutaj w psach do adopcji choć raczej nie, jutro zrobię jeżeli nikt inny nie zrobi tylko proszę powiedzieć w jakim podforum. Dziękuje

Posted

[quote name='Malina98']Ale to w jakim pod forum zrobić, jako akcje na bezdomne psy czy może tutaj w psach do adopcji choć raczej nie, jutro zrobię jeżeli nikt inny nie zrobi tylko proszę powiedzieć w jakim podforum. Dziękuje

Ja myślę, że my raczej nie powinniśmy zakładać takiego wątku, tylko powinna to zrobić amikat, soboz albo ktoś z fundacji ... No bo przecież nic nie wiemy na ten temat i przecież to nie my będziemy tym zarządzać... Nie wiem, może się myle ...

Posted

Ja myślę, że my raczej nie powinniśmy zakładać takiego wątku, tylko powinna to zrobić amikat, soboz albo ktoś z fundacji ... No bo przecież nic nie wiemy na ten temat i przecież to nie my będziemy tym zarządzać... Nie wiem, może się myle ...
Też jestem tego zdania...

Posted

[quote name='jofracy']

Devon od piątku w nowym domu. Trzymajcie za niego kciuki proszę ...

To świetnie, że Devon idzie do domku, oby z tego już nie wrócił z powrotem do schroniska, trzymam kciuki za niego i za Ninę, która idzie do domu w czwartek :)