basia bonnie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='*Iza*']No i jak tam? Od dzisiaj można kupić sierpniowego Mojego Psa.[/quote] Właśnie, jak? Rozpoznał ktoś swojego psa w gazecie? :cool3:;) Quote
Bewarka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja niestety nie :roll: podać listę zwycięzców? Quote
basia bonnie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='justys95']Ja niestety nie :roll: podać listę zwycięzców?[/quote] A jakieś znajome psy? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ß@$!@']A jakieś znajome psy? :evil_lol:[/QUOTE] No ja nikogo nie poznałam...:lol: nie wiem jak inni ;) :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='justys95']No ja nikogo nie poznałam...:lol: nie wiem jak inni ;) :evil_lol:[/quote] A szkoda, bo nie będzie komu gratulować :evil_lol: Quote
Atena Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Zdjęcie trzecie to Berneńczyki z hodowli znad Noteckiej z Ziemi:loveu: Berny Górą!!:multi: (Na dodatek żak ma berna (z małej, bo nie mam z duzej polskich znaków, niestety)) Quote
chicken Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja chyba bede kandydowac do wrzesniowego numeru bo za pozno wyslalam zdjecia... Zobaczymy A ja poznalam jednego :P Ajaks Waleczny Fortunatus, czyli Szaman-Husky Syberysjki :loveu: Gratulacje! Quote
Bewarka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='chicken']A ja poznalam jednego :P Ajaks Waleczny Fortunatus, czyli Szaman-Husky Syberysjki :loveu: Gratulacje![/quote]A w którym numerze on jest? :cool3: Quote
chicken Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='justys95']A w którym numerze on jest? :cool3:[/quote] Numer: 8/2007 (191) Wczoraj ogladalam ten numer w kiosku i go widzialam Quote
Bewarka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='chicken']Numer: 8/2007 (191) Wczoraj ogladalam ten numer w kiosku i go widzialam[/QUOTE] Ale ja tam nie widziałam huskiego...:hmmmm: albo mi sie pomyliło.... Quote
*Iza* Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='justys95']Ale ja tam nie widziałam huskiego...:hmmmm: albo mi sie pomyliło....[/quote] Ja też nie widze haskiego.. Quote
chicken Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Yyy, ale ja ogladalam to czasopismo w sklepie pare dni temu :-o [edit] Zerkne jeszcze raz jak bede w kiosku i zobacze ale jestem PEWNA ze byl tam SZAMAN. Chyba ze w innym magazynie :/ Quote
Marta Baranowska Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja tez sie zastanawiam nad wysłaniem fot,, ale jakos sie zebrac nie moge;) Quote
siekowa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='chicken']Ja chyba bede kandydowac do wrzesniowego numeru bo za pozno wyslalam zdjecia... Zobaczymy A ja poznalam jednego :P Ajaks Waleczny Fortunatus, czyli Szaman-Husky Syberysjki :loveu: Gratulacje![/quote] Sprawdziłam :razz: Szaman jest w lipcowym numerze PP.Również gratuluję właścicielom. Ja też wysłałam zdjęcia ale wiem,że się nie uda :) Quote
Bewarka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie mów tak...ja wysyłam jakieś takie normalne...ani to ładne, ani oryginalne...ale moim aparatem to cud zrobić takie zdjęcie...:oops: Quote
BlackSheWolf Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja wysłałam juz Kleksia fotki... żadne rewelacyjne... :( ale może się uda... chciałabym ;P Quote
siekowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='justys95']Nie mów tak...ja wysyłam jakieś takie normalne...ani to ładne, ani oryginalne...ale moim aparatem to cud zrobić takie zdjęcie...:oops:[/quote] Jestem pesymistką :cool3: Moim aparatem też ciężko.Zaczęłam zbierać na canona s3 no ale w necie najtaniej 1200 kosztuje więc nie wiem kiedy uzbieram :lol: Quote
Bewarka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='asik89']Jestem pesymistką :cool3: Moim aparatem też ciężko.Zaczęłam zbierać na canona s3 no ale w necie najtaniej 1200 kosztuje więc nie wiem kiedy uzbieram :lol:[/QUOTE] ja mam wartego połowe tyle :cool3: mogłabym może kupić coś lepszego, ale mam taki sam problem-kasa :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 oj ta kasa... :( ja mam dosc dobry aparat bo jakiegos tam canona... ale nie wiem czy te fotki wogole przyjma ;p jakies takie nieudane.... Quote
siekowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Już tyle osób z dogo wysłało zdjęcia na konkurs,że musi się komuś udać. :evil_lol: [SIZE=1]Hihi a ja nie wiem ile nasz Kodak CX7330 kosztował bo tata go wziął jakieś dwa lata temu za uzbierane punkty z Plusa. :cool3: Nawet nie wiecie ile ten aparat przeszedł heh to ja go najbardziej wymęczyłam :lol: Zdjęć zrobił bardzo dużo (najwięcej to chyba moich zwierzaków i psów z azylu).Chcę mieć własną cyfrówkę i po długim szukaniu odpowiedniego dla mnie aparatu wybór padł na S3. Kasa,którą uzbieram z osiemnastki idzie na robienie prawka więc żeby odłożyć na aparat muszę sobie znaleźć jakąś dorywczą pracę w roku szkolnym.Po skończeniu klasy maturalnej idę na studia zaoczne więc jak już będe pracować to zacznę powoli zbierać na lustrzankę a na nią to już trochę więcej kasy potrzeba. :evil_lol:[/SIZE] Quote
BlackSheWolf Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ooo asik89 jakie plany :D hihi ;p ja mojego canona mam od roku i juz zrobil ponad 3 tysiace zdjec bo sprawdzalam ;) no właśnie komuś musi się udać ... no... Quote
ulvhedinn Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A ja mam sprzęt tak archaiczny, że się niestety bardziej do muzeum nadaje, niż do robienia fot... i marzenie o Nikonie. Na razie tylko bardzo odległe marzenie... :shake: Quote
Recommended Posts