Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie trzecie to Berneńczyki z hodowli znad Noteckiej z Ziemi:loveu: Berny Górą!!:multi: (Na dodatek żak ma berna (z małej, bo nie mam z duzej polskich znaków, niestety))

Posted

Ja chyba bede kandydowac do wrzesniowego numeru bo za pozno wyslalam zdjecia...
Zobaczymy

A ja poznalam jednego :P
Ajaks Waleczny Fortunatus, czyli Szaman-Husky Syberysjki :loveu:
Gratulacje!

Posted

[quote name='chicken']A ja poznalam jednego :P
Gratulacje![/quote]A w którym numerze on jest? :cool3:

Posted

[quote name='chicken']Numer: 8/2007 (191)
Wczoraj ogladalam ten numer w kiosku i go widzialam[/QUOTE]
Ale ja tam nie widziałam huskiego...:hmmmm: albo mi sie pomyliło....

Posted

Yyy, ale ja ogladalam to czasopismo w sklepie pare dni temu :-o
[edit] Zerkne jeszcze raz jak bede w kiosku i zobacze ale jestem PEWNA ze byl tam SZAMAN. Chyba ze w innym magazynie :/

Posted

[quote name='chicken']Ja chyba bede kandydowac do wrzesniowego numeru bo za pozno wyslalam zdjecia...
Zobaczymy

A ja poznalam jednego :P
Gratulacje![/quote]

Sprawdziłam :razz: Szaman jest w lipcowym numerze PP.Również gratuluję właścicielom.
Ja też wysłałam zdjęcia ale wiem,że się nie uda :)

Posted

Nie mów tak...ja wysyłam jakieś takie normalne...ani to ładne, ani oryginalne...ale moim aparatem to cud zrobić takie zdjęcie...:oops:

Posted

[quote name='justys95']Nie mów tak...ja wysyłam jakieś takie normalne...ani to ładne, ani oryginalne...ale moim aparatem to cud zrobić takie zdjęcie...:oops:[/quote]

Jestem pesymistką :cool3: Moim aparatem też ciężko.Zaczęłam zbierać na canona s3 no ale w necie najtaniej 1200 kosztuje więc nie wiem kiedy uzbieram :lol:

Posted

[quote name='asik89']Jestem pesymistką :cool3: Moim aparatem też ciężko.Zaczęłam zbierać na canona s3 no ale w necie najtaniej 1200 kosztuje więc nie wiem kiedy uzbieram :lol:[/QUOTE]
ja mam wartego połowe tyle :cool3: mogłabym może kupić coś lepszego, ale mam taki sam problem-kasa :cool3:

Posted

Już tyle osób z dogo wysłało zdjęcia na konkurs,że musi się komuś udać. :evil_lol:

[SIZE=1]Hihi a ja nie wiem ile nasz Kodak CX7330 kosztował bo tata go wziął jakieś dwa lata temu za uzbierane punkty z Plusa. :cool3: Nawet nie wiecie ile ten aparat przeszedł heh to ja go najbardziej wymęczyłam :lol: Zdjęć zrobił bardzo dużo (najwięcej to chyba moich zwierzaków i psów z azylu).Chcę mieć własną cyfrówkę i po długim szukaniu odpowiedniego dla mnie aparatu wybór padł na S3. Kasa,którą uzbieram z osiemnastki idzie na robienie prawka więc żeby odłożyć na aparat muszę sobie znaleźć jakąś dorywczą pracę w roku szkolnym.Po skończeniu klasy maturalnej idę na studia zaoczne więc jak już będe pracować to zacznę powoli zbierać na lustrzankę a na nią to już trochę więcej kasy potrzeba. :evil_lol:[/SIZE]