Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atena']justys- te najbardziej wyraźe, orginalne.
Ja mam problem bo mam jedno fajne zdjęcie ale jest trochę niewyraźne wiec myślę, że jednak go nie wyślę.[/QUOTE]
No mi zostały akurat 4 najlepsze i już sama nie wiedziałam...wyrzuciłam takie, które było podobne do innego które wybrałam na konkurs...:lol: nie pokarze jakie wysłałam (i tak gdzieś można je w galerii znalezdz...no oprócz jednej ;)) pokaże jakiego foto nie wysłałam...:D ale czasem żałuję, bo jest fajne...i sama nie wiem czy lepsze czy gorsze od tamtego :roll:jakby jej łap nie przyciąć i kawałek ucha to bym pewnie wysłała :cool3:

[URL="http://img248.imageshack.us/my.php?image=3propozycjadi2.jpg"][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6245/3propozycjadi2.th.jpg[/IMG][/URL]

PS:Ja w ogóle jeszcze nie powiedziałam tacie, że wysłałam jego mailem zdjęcia :lol:

Posted

Ja miałam zamiar wysłac jakieś foty na ten konkurs bo kilka fajnych białe ma ;) Ale stwierdziłam, że przez wakacje mu zrobię jakieś lepsze :)
Nie wiem czy to jest takie trudne, żeby opublikowali Ci zdjęcia.. Te które tam zwykle dają są ładne ale chyba nie jakieś mega dobre i zachwycające ;)

Posted

[quote name='asik89']"Prace można też nadsyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected] [/COLOR][/EMAIL](rozdzielczość zdjęcia 1024 x 768 pikseli, maksymalnie trzy fotografie, e-mail prosimy zatytulowac "Jak wam sie podobam"). "

"5. Każdy uczestnik Konkursu ma prawo do wielokrotnego udziału w Konkursie. "

Z tym tytułem to nie wiem proponuje wysłać drugi raz.[/quote]
Czyli trzy za jednym razem a nie w ogóle, tak? :oops:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Czyli trzy za jednym razem a nie w ogóle, tak? :oops:[/quote]

[quote name='justys95']Chyba 3 na miesiąc...:hmmmm:[/quote]

Tak, maksymalnie 3 zdjęcia na miesiąc, a udział w konkursie można brać w każdym miesiącu!

Posted

hej dziewczyny !:p
co trzeba wysłac w mailu oprocz foty psa ??:razz:
wczoraj wyslalam ale nie wiem czy jakies potwierdzenie dostane czy nie no i w sumie nie wiem czy przyjma moje zgłoszenie:roll::hmmmm:

Posted

[quote name='evaxon']hej dziewczyny !:p
co trzeba wysłac w mailu oprocz foty psa ??:razz:
wczoraj wyslalam ale nie wiem czy jakies potwierdzenie dostane czy nie no i w sumie nie wiem czy przyjma moje zgłoszenie:roll::hmmmm:[/quote]

Swoje imię i nazwisko. Imię psa i tytuł zdjęcia . I jakieś namiary na siebie ;)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Swoje imię i nazwisko. Imię psa i tytuł zdjęcia . I jakieś namiary na siebie ;)[/quote]
qrde imie i nazwisko podałam imie psa tez ale namiarow na siebie nie:roll:

Posted

[quote name='evaxon']qrde imie i nazwisko podałam imie psa tez ale namiarow na siebie nie:roll:[/quote]

Spoko, w razie gdybyś wygrała konkurs, to pewnie napiszą Ci maila, żebyś podała adres, bo gdzieś przecież muszą dostarczyć nagrodę ;)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Spoko, w razie gdybyś wygrała konkurs, to pewnie napiszą Ci maila, żebyś podała adres, bo gdzieś przecież muszą dostarczyć nagrodę ;)[/quote]
ach to moze im oszczedze czasu i podam im teraz:grin: hahah nie to zebym liczyla na nagrode:siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']pokarz justys95 swoje zdjecie[/QUOTE]
Nie chcę pokazywać mojego niskiego poziomu :p a poza tym wole, żebyście zobaczyli w gazecie jeśli się ukarze...jeśli nie będzie ani w tym ani w następnym numerze (wiadomo, że nie będzie) to pokażę...czyli za ponad miesiąc, bo następny nr. już niedługo będzie w kioskach! :D

Posted

[quote name='Kate I Luka']Ja też posłałam fotki :) aż 3 sztuki... choć pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie :evil_lol:[/QUOTE]
To ciekawe kto wygra, jak wszyscy będą tak mówić :evil_lol: