Polna Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wysłałam dwie fotki, ale i tak pewnie nie opublikują :P Quote
Agnisia =) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Zobaczymy... ale z tego co pamiętam, to twoje zdjęcie zawsze wyróżniają się czymś wyjątkowym :) Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Atena']justys- te najbardziej wyraźe, orginalne. Ja mam problem bo mam jedno fajne zdjęcie ale jest trochę niewyraźne wiec myślę, że jednak go nie wyślę.[/QUOTE] No mi zostały akurat 4 najlepsze i już sama nie wiedziałam...wyrzuciłam takie, które było podobne do innego które wybrałam na konkurs...:lol: nie pokarze jakie wysłałam (i tak gdzieś można je w galerii znalezdz...no oprócz jednej ;)) pokaże jakiego foto nie wysłałam...:D ale czasem żałuję, bo jest fajne...i sama nie wiem czy lepsze czy gorsze od tamtego :roll:jakby jej łap nie przyciąć i kawałek ucha to bym pewnie wysłała :cool3: [URL="http://img248.imageshack.us/my.php?image=3propozycjadi2.jpg"][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6245/3propozycjadi2.th.jpg[/IMG][/URL] PS:Ja w ogóle jeszcze nie powiedziałam tacie, że wysłałam jego mailem zdjęcia :lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no jak tak mozna tacie nie powiedziec :D :D hihi ;p ja chce zobaczyc fotki jakie wyslalyscie :P :D Quote
Bzikowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja miałam zamiar wysłac jakieś foty na ten konkurs bo kilka fajnych białe ma ;) Ale stwierdziłam, że przez wakacje mu zrobię jakieś lepsze :) Nie wiem czy to jest takie trudne, żeby opublikowali Ci zdjęcia.. Te które tam zwykle dają są ładne ale chyba nie jakieś mega dobre i zachwycające ;) Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='asik89']"Prace można też nadsyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected] [/COLOR][/EMAIL](rozdzielczość zdjęcia 1024 x 768 pikseli, maksymalnie trzy fotografie, e-mail prosimy zatytulowac "Jak wam sie podobam"). " "5. Każdy uczestnik Konkursu ma prawo do wielokrotnego udziału w Konkursie. " Z tym tytułem to nie wiem proponuje wysłać drugi raz.[/quote] Czyli trzy za jednym razem a nie w ogóle, tak? :oops: Quote
Bewarka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='ulvhedinn']Czyli trzy za jednym razem a nie w ogóle, tak? :oops:[/QUOTE] Chyba 3 na miesiąc...:hmmmm: Quote
Mada&Teodor Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='ulvhedinn']Czyli trzy za jednym razem a nie w ogóle, tak? :oops:[/quote] [quote name='justys95']Chyba 3 na miesiąc...:hmmmm:[/quote] Tak, maksymalnie 3 zdjęcia na miesiąc, a udział w konkursie można brać w każdym miesiącu! Quote
Ewelina & Hera Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Muszę się zabrać za zrobienie jakiś fajnych fotek i je wysłać... Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 hej dziewczyny !:p co trzeba wysłac w mailu oprocz foty psa ??:razz: wczoraj wyslalam ale nie wiem czy jakies potwierdzenie dostane czy nie no i w sumie nie wiem czy przyjma moje zgłoszenie:roll::hmmmm: Quote
Mada&Teodor Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='evaxon']hej dziewczyny !:p co trzeba wysłac w mailu oprocz foty psa ??:razz: wczoraj wyslalam ale nie wiem czy jakies potwierdzenie dostane czy nie no i w sumie nie wiem czy przyjma moje zgłoszenie:roll::hmmmm:[/quote] Swoje imię i nazwisko. Imię psa i tytuł zdjęcia . I jakieś namiary na siebie ;) Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Swoje imię i nazwisko. Imię psa i tytuł zdjęcia . I jakieś namiary na siebie ;)[/quote] qrde imie i nazwisko podałam imie psa tez ale namiarow na siebie nie:roll: Quote
Mada&Teodor Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='evaxon']qrde imie i nazwisko podałam imie psa tez ale namiarow na siebie nie:roll:[/quote] Spoko, w razie gdybyś wygrała konkurs, to pewnie napiszą Ci maila, żebyś podała adres, bo gdzieś przecież muszą dostarczyć nagrodę ;) Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Spoko, w razie gdybyś wygrała konkurs, to pewnie napiszą Ci maila, żebyś podała adres, bo gdzieś przecież muszą dostarczyć nagrodę ;)[/quote] ach to moze im oszczedze czasu i podam im teraz:grin: hahah nie to zebym liczyla na nagrode:siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Helga_psiaki']na pewno fajne zdjęcia dałaś avaxon[/QUOTE] To ja nie mam szans...:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Helga_psiaki']pokarz justys95 swoje zdjecie[/quote] [B][COLOR=DarkGreen]To czytelnia a nie Foto Blogi :cool3: [/COLOR][/B] Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Helga_psiaki']pokarz justys95 swoje zdjecie[/QUOTE] Nie chcę pokazywać mojego niskiego poziomu :p a poza tym wole, żebyście zobaczyli w gazecie jeśli się ukarze...jeśli nie będzie ani w tym ani w następnym numerze (wiadomo, że nie będzie) to pokażę...czyli za ponad miesiąc, bo następny nr. już niedługo będzie w kioskach! :D Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja też posłałam fotki :) aż 3 sztuki... choć pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']Ja też posłałam fotki :) aż 3 sztuki... choć pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie :evil_lol:[/QUOTE] To ciekawe kto wygra, jak wszyscy będą tak mówić :evil_lol: Quote
Atena Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja w tym miesiacu nie wysłałam, na przyszły wysle;) Quote
Recommended Posts