Asior Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 boże , jaki on cudowny... :loveu: normalnie się w nim zakochałam.... Quote
brazowa1 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Asior,to kupimy mu takie uszka rozowe i podrzucimy do Ciebie :) Quote
Asior Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 nawet mi nie mów...... gdyby nie to sikanie.... nawet bym 5 minut się nie zastanawiala..... uwielbiam takie małe kurduple...... Ale nie mogę sobie teraz pozwolić na sikającego psa :( .... za ok 5 m-cy powiększy mi się rodzina.... :roll: Quote
dariaopole Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Chiłek szybko hopa wysoko na górę !!!! nawet nóżka mu w tym nie przeszkodzi ;) Quote
Ruth Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :crazyeye::loveu: niepowtarzalny, i jedyny w swoim rodzaju :razz:. Wie ktoś może, jaki on duży urośnie? A teraz jaki jest wysoki, tj. dokąd sięga :D? Quote
brazowa1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Ruth,Chiłek juz nie urosnie.Ma 8miesiecy. Wielkosc pieska? no malutki,drobniutki.Na fotkach chyba dobrze widac jego rzeczywista wielkosc :) Quote
Ruth Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dostałam prośbę odgórną o więcej zdjęć Chiłka, tzn. takich, na których dokładnie widać jego wielkość - najlepiej takie zaraz przy nogach (żeby było dobrze widać). Da sie załatwić? :razz: Aha, i jaki jest w stosunku do innych psów? W tym domu już jest jeden pies - ON-kowaty, który jest niesamowicie przyjazny do innych zwierząt :). Quote
oktawia6 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 8 miesięcy to jest jeszze w fazie rozwoju-na pewno zmężnieje i podrośnie-jest na tym etapie-ale pewnikiem niewiele:lol: Quote
dariaopole Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Chiłek słodki szczylek na górę hopa wysoko !!! Quote
oktawia6 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 zezowate grube baby znajdują mężów-a takiego pięknego, zgrabnego Chiłka nikt ze schroniska nie zauważył:mad: :shake: Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 No niestety-Chiłek musial byc dzis połaczony z pieskami.Ma absolutnie bezpieczny boksik,bo z dwoma staruszkami,ktore 99 % doby spedzaja na spaniu.Troche bedzie im przeszkadzał,ale z drugiej strony maluch ciagle biega na zewnatrz,a staruszki sobie spia w pawilonie.Wiec jest jakas symbioza. Quote
oktawia6 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 On wcale nie jest podobny do Chichuachuy:shake: ani a wielkości ani z sylwetki dziewczęta-on jest w typie Rosyjskiego Toy'a Długowłosego-uszy postawione, sylwetka trochę większa-ale ogólnie tak można go spokojnie przyrównac:eviltong: Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Oktawio, ja nawet takiej rasy nie znam :oops: 3,5 kg psiego nieszczęścia szuka domu!!! Kto pokocha jego i tę trefną łapkę???? Ona mu nie wadzi, jest taka i tyle... No przeciez to nie powód, żeby siedział całe życie w schronisku... Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
epe Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dlaczego nikt nie chce mieć psa innego niż wszystkie? On jest malutki,a ja wziełam Duzego /40kg!/,który ma łapke w górze,bo po wypadku źle mu sie zrosła. Gdyby nadal siedział w schronisku,pewnie by sie coś z nia stało,a tak Krystian ślicznie "kica" po parku,a coraz częściej jej uzywa np.Jak siusia. Na dodatek wszyscy juz go znaja w parku,bo to jedyny "inwalida",witaja,miziaja-więc to nawet powód do dumy,ze on taki inny. Ludziska przygarniajcie takie pieski!!! Quote
oktawia6 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='akucha'] Oktawio, ja nawet takiej rasy nie znam :oops: 3,5 kg psiego nieszczęścia szuka domu!!! Kto pokocha jego i tę trefną łapkę???? Ona mu nie wadzi, jest taka i tyle... No przeciez to nie powód, żeby siedział całe życie w schronisku... Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote] Ależ Akucha nie każdy jest alfą i omegą:evil_lol: :calus: [B]To jest Rosyjski Toy-Grupa 9-ta Pieski ozdobne i do Towarzystwa[/B]: [IMG]http://bloodhound.aristos.vanti.eu/grafika/toy.jpg[/IMG] [B]a oto Chiłek:[/B] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img114.imageshack.us/img114/9650/91485001fp4.jpg[/IMG][/URL] i jak mam oko?:cool3: a w sumie to już dawno powinnam go mieści i to zaraz zrobię na grupie 9-tej-na wątku maluszkowym:p oto Chiłek na grupie 9-tej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74687[/URL] może miłośnicy maluszków i takich pięknot go sobie upatrzą Quote
akucha Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No masz oko!!!! Bardzo podobny! Wiolu, może tak go reklamować?Może to ludzi zaintryguje i się skuszą? :cool3: Quote
brazowa1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No dobra,to ja moge mu wymyslec :matka "Fontanna del Aquarium" ojciec uzytkowy z "Baru Mlecznego" Quote
brazowa1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 ja ci od razu przydomki hodowlane podalam,a Ty ciagle o rase pytasz :watpliwy: Quote
oktawia6 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gabriella - prawdziwy koneser ras ozdobnych wie co to Rosyjski Toy:talker:i można dodac dla ludzi, że nie spełniał na przykład wymogów sedziów-ze względu na łapkę-dlatego nie może już ubiegac się o tyuł reproduktora ani zacząc championatu młodzieżowego:diabloti: . Przydomek chodowlany super:evil_lol: wymyślłaś Brązowa Quote
auraa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 toyo chiłku , każda rasa miała kiedyś swój początek ;) Quote
Recommended Posts