terra Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Wspaniałe wiadomość :) Bądź szczęśliwy maleńki. Quote
terra Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Wiadomo coś o Hubciu? Jak jego oczka? Przyłączę się do pytania. Quote
supergoga Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Wiadomo, Iza juz miała informacje. Adaptacja bez problemów - dreptający po swojemu maluszek. Oczka na poczatku były gorsze, choć mieliśmy nadzieję, że częściej podawane leki poprawią stan. Okazało sie, że prawdopodobnie może byc uczulony na składnik któregos z leków. Nastapiła zmiana i czekamy na efekty. Będe pisac jak tylko sie dowiem. Quote
Ada-Vebby Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Super,że nowy domek spodobał się Hubiemu :) Szkoda ,że lek nie trafiony,może teraz się uda ,czekamy na efekty i dobre wiadomości. Quote
anica Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 ... tak w biegu zaglądam i lecę dalej :) Quote
terra Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Oby teraz udało się utrafić z lekiem na oczka. Dobrze, że maleńki jest już w domku i czuje się tam dobrze. Quote
supergoga Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Najnowsze wieści nienajlepsze. Oczka sie pogorszyły. Już wstawiam wiadomość: "Hubus bedzie mial w srode oczy operowane, usuniemy mu je, bardzo cierpi. Bylysmy z nim juz 3 x w klinice, bo zrobil sie stan zapalny, jest minimalnie lepiej, ale cierpi, nawet przemycie oczu to Horror. Jest calkowicie niewidomy i nigdy juz nie bedzie widzial, Zeby dalej nie cierpial, usuniemy oczy i bedzie wszystko dobrze. A poza tym to kanapowiec, wiec da sobie rade..." Może tak będzie lepiej dla niego. Oby wszystko sie powiodło - to naprawde kochany pies przytulak. Dobrze trafił!!! Quote
Yoana Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Smutne wieści. Ale jeżeli nic nie widzi to nie ma sensu męczyć biedaka. Dobrze, że ma już swoich Ludzi, którzy się nim opiekują. Trzymam kciuki- na razie tak trochę a w środę z całych sił. Quote
terra Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Jeśli nie ma szansy na odzyskanie wzroku, to nie pozostaje nic innego jak ulżyć mu w cierpieniu. Ale to smutna wiadomość. Zaciskam kciuki za udaną operację. Quote
bela51 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Smutne wiadomosci, bo zawsze miało sie jakąś nadzieje. Teraz okazuje sie, ze jednak nie. Ale dobrze, ze ma swoj dom. Quote
Onaa Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Hubciu, maleńki, pomyślnej operacji, zdrowia i miłości swoich nowych ludzi. Quote
bela51 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 jak tam operacja? No własnie, czy wszystko dobrze ? Quote
Ada-Vebby Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ciocia supergoga bardzo zabiegana ostatnio ale myślę,że zajrzy i nam napisze co u Hubala ,jak po operacji..,a może Izabelka-70 zajrzy.., mam nadzieję ,że wszystko dobrze,że już tak nie cierpi. Quote
supergoga Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Jeszcze nie mam wieści. Pani Renia pracuje pewnie też w weekendy - poprosiłam o wieści i fotki, jak tylko dostane, napiszę. Wybaczcie że nie pisze tak systematycznie - ale walczymy o życie Majora - zajrzyjcie na jego wątek - piekny onek walczy o życie a mnie opadają ręce i łzy ciekną same. Taki kochany pies. Quote
bela51 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Wybaczcie że nie pisze tak systematycznie - ale walczymy o życie Majora - zajrzyjcie na jego wątek - piekny onek walczy o życie a mnie opadają ręce i łzy ciekną same. Taki kochany pies. Gdzie jest link do wątku Majora ? Quote
Ada-Vebby Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Gdzie jest link do wątku Majora ? supergoga wkleiła link na innym wątku,wklejam go również tutaj http://www.dogomania...inice-pomóżcie/ Quote
supergoga Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 A ja sypmatykom Hubusia przesyłam zdjęcia z nowego domku. Huba juz po operacjach - niestety zaistniała konieczność usunięcia obu oczu - pies miał odczyn alergiczny na podawane krople, a cierpiał na silny stan zapalny - ponieważ nie było szansy aby przejrzał na oczka - decyzja była jednoznaczna. Teraz Hubuś z kolegami staruszkami świetnie sobie radzi. Bardzo sie cieszę, że Hubusiowi się udało. Jest ponoc kochany i delikatny. Quote
terra Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Kochany, słodki psiaczek. Szkoda, że nie udało się uratować oczu, ale teraz przynajmniej nic go nie boli. Mizianki dla słodkiego maluszka. Ale ma świetną kanapę :) Quote
Recommended Posts