Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Wiadomo, Iza juz miała informacje. Adaptacja bez problemów - dreptający po swojemu maluszek.

Oczka na poczatku były gorsze, choć mieliśmy nadzieję, że częściej podawane leki poprawią stan. Okazało sie, że prawdopodobnie może byc uczulony na składnik któregos z leków. Nastapiła zmiana i czekamy na efekty.

Będe pisac jak tylko sie dowiem.

Posted

Najnowsze wieści nienajlepsze. Oczka sie pogorszyły. Już wstawiam wiadomość:

"Hubus bedzie mial w srode oczy operowane, usuniemy mu je, bardzo cierpi. Bylysmy z nim juz 3 x w klinice, bo zrobil sie stan zapalny, jest minimalnie lepiej, ale cierpi, nawet przemycie oczu to Horror. Jest calkowicie niewidomy i nigdy juz nie bedzie widzial, Zeby dalej nie cierpial, usuniemy oczy i bedzie wszystko dobrze. A poza tym to kanapowiec, wiec da sobie rade..."

Może tak będzie lepiej dla niego. Oby wszystko sie powiodło - to naprawde kochany pies przytulak. Dobrze trafił!!!

Posted

Smutne wieści. Ale jeżeli nic nie widzi to nie ma sensu męczyć biedaka. Dobrze, że ma już swoich Ludzi, którzy się nim opiekują. Trzymam kciuki- na razie tak trochę a w środę z całych sił.

Posted

Jeśli nie ma szansy na odzyskanie wzroku, to nie pozostaje nic innego jak ulżyć mu w cierpieniu.

Ale to smutna wiadomość.

Zaciskam kciuki za udaną operację.

Posted

Ciocia supergoga bardzo zabiegana ostatnio ale myślę,że zajrzy i nam napisze co u Hubala ,jak po operacji..,a może Izabelka-70 zajrzy..,

mam nadzieję ,że wszystko dobrze,że już tak nie cierpi.

Posted

Jeszcze nie mam wieści. Pani Renia pracuje pewnie też w weekendy - poprosiłam o wieści i fotki, jak tylko dostane, napiszę.

Wybaczcie że nie pisze tak systematycznie - ale walczymy o życie Majora - zajrzyjcie na jego wątek - piekny onek walczy o życie a mnie opadają ręce i łzy ciekną same. Taki kochany pies.

Posted

Wybaczcie że nie pisze tak systematycznie - ale walczymy o życie Majora - zajrzyjcie na jego wątek - piekny onek walczy o życie a mnie opadają ręce i łzy ciekną same. Taki kochany pies.

Gdzie jest link do wątku Majora ?

• 5 weeks later...
Posted

A ja sypmatykom Hubusia przesyłam zdjęcia z nowego domku. Huba juz po operacjach - niestety zaistniała konieczność usunięcia obu oczu - pies miał odczyn alergiczny na podawane krople, a cierpiał na silny stan zapalny - ponieważ nie było szansy aby przejrzał na oczka - decyzja była jednoznaczna. Teraz Hubuś z kolegami staruszkami świetnie sobie radzi.

GIfL6hz.jpg

TiOQ0l0.jpg

emRMhPW.jpg

YLQwVUD.jpg

52qMgTD.jpg

Bardzo sie cieszę, że Hubusiowi się udało. Jest ponoc kochany i delikatny.

Posted

Kochany, słodki psiaczek.
Szkoda, że nie udało się uratować oczu, ale teraz przynajmniej nic go nie boli.
Mizianki dla słodkiego maluszka.
Ale ma świetną kanapę :)