Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mój to ma w ogóle na kanapie rozłożony własny kocyk, żeby jednak coś z niej zostało :)

dzisiaj spał u mnie po raz pierwszy całą noc :) rodzice wyjechali więc pies jest smutny i musi się poprzytulać :)

Posted

Z psem nie śpię, głównym powodem jest to, że Aris mi się po prostu do wyra nie mieści (Za to kot owszem - w nogach, na poduszce, uwielbia też kłaść się na mojej sztruksowej torbie czy bluzie z polaru :P ) ;)
Psiak śpi z reguły w kuchni, na kafelkach, albo przy moim łóżku.

Posted

Spi ze mna moj kot, na poduszce, a czesto nawet podczas snu zdarza mu sie uwalic na mojej glowie, przez co z rana mam pelno siersci w buzi. :eviltong:
Z psem nie spie w lozku, Arkana od malej wybierala sobie rozne miejsca do snu, ZAWSZE przy mnie. Kladzie mi sie u nog, kiedy siedze przy komputerze, spi przy moim lozku, kiedy ide spac (zeby rano moc mnie ugryzc delikatnie w reke, ze pora na spacer ;) ). Wszystko robimy razem :) (prawie)

Posted

[quote name='Frytela']a moje corgi oba spią w łózku ;) znosza jakies gryzaki i żrą w nocy o.O[/quote]
[URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif"]i potem Pańcia spać nie może:evil_lol:
[/URL]

Posted

Oczywiscie,że spie ze swoimi psinkami a jakby miało być inaczej ???????????????? i tak dzielę się ze swoimi przyjaciółmi już od 50 lat jak pamięć moja sięga :laola: ... robią tam moje dzieci i wnuki także.......

Posted

[quote name='Helga_psiaki'][URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif"]i potem Pańcia spać nie może:evil_lol:
[/URL][/quote]

e tam ;) ja mam mocny sen, tylko kiedyś na wigilie fryta dostała taką wielkaaaa kosc i siedziała z nia na ziemi i całą noc tłukła nią o podłoge buahaha moja mam nie wiedziała co sie dzieje ;)

Posted

[quote name='a_ga.isk']Moje łóżko jest za małe żeby pomieścić mnie i L. :evil_lol:[/quote]
Pora kupić nowe łóżko :diabloti: Większe oczywiście :cool3:

Posted

[quote name='BBeta']Pora kupić nowe łóżko :diabloti: Większe oczywiście :cool3:[/quote]
To może ja z powodu planów powiększenia rodziny (o 4-nogi chodzi) 2 nowe kupię od razu? :eviltong:

Posted

[quote name='a_ga.isk']To może ja z powodu planów powiększenia rodziny (o 4-nogi chodzi) 2 nowe kupię od razu? :eviltong:[/quote]
Lepsze jedno, jak nie zajdziesz odpowiednio dużego to dasz zrobić na zamówienie :eviltong:

Posted

Mój Bari zdecydowanie woli kafelki , ale rano jak żonki nie ma na hasło hooop , wskakuje na wiro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A żonka potem zdziwiona skąd tyle jego sierści;);) , w dzień na kanapce na kocyku lubi sobie poleżeć :lol::lol:

Posted

[quote name='BBeta']Lepsze jedno, jak nie zajdziesz odpowiednio dużego to dasz zrobić na zamówienie :eviltong:[/quote]
Taniej chyba wyjdzie mnie wyrzucić łóżko i spać na podłodze :cool3:

Posted

a moja tasha to zależnie od temperatury panującej w mieszkaniu. Ale na ogół śpi ze mną lub z moją mamą "w nogach" . Jezeli jest gorąco w mieszkaniu to spi na parkiecie bądz na swoim posłanku.

Posted

[quote name='Olcia&Tasha']a moja tasha to zależnie od temperatury panującej w mieszkaniu. Ale na ogół śpi ze mną lub z moją mamą "w nogach" . Jezeli jest gorąco w mieszkaniu to spi na parkiecie bądz na swoim posłanku.[/QUOTE]
no to czy psiak śpi w łóżku w dużym stopniu zależy od temperatury
jesli chodzi o nas