znikam Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 mój to ma w ogóle na kanapie rozłożony własny kocyk, żeby jednak coś z niej zostało :) dzisiaj spał u mnie po raz pierwszy całą noc :) rodzice wyjechali więc pies jest smutny i musi się poprzytulać :) Quote
Zorlis Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Z psem nie śpię, głównym powodem jest to, że Aris mi się po prostu do wyra nie mieści (Za to kot owszem - w nogach, na poduszce, uwielbia też kłaść się na mojej sztruksowej torbie czy bluzie z polaru :P ) ;) Psiak śpi z reguły w kuchni, na kafelkach, albo przy moim łóżku. Quote
Acia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Na szczescie moj Misiu niedosięga łózka więc nie śpi ze mną. :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 mój nie śpi w łóżku z własnego wyboru - jest mu za gorąco. Woli pod łóżkiem:evil_lol: Quote
Frytela Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a moje corgi oba spią w łózku ;) znosza jakies gryzaki i żrą w nocy o.O Quote
arkana Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Spi ze mna moj kot, na poduszce, a czesto nawet podczas snu zdarza mu sie uwalic na mojej glowie, przez co z rana mam pelno siersci w buzi. :eviltong: Z psem nie spie w lozku, Arkana od malej wybierala sobie rozne miejsca do snu, ZAWSZE przy mnie. Kladzie mi sie u nog, kiedy siedze przy komputerze, spi przy moim lozku, kiedy ide spac (zeby rano moc mnie ugryzc delikatnie w reke, ze pora na spacer ;) ). Wszystko robimy razem :) (prawie) Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Frytela']a moje corgi oba spią w łózku ;) znosza jakies gryzaki i żrą w nocy o.O[/quote] [URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif"]i potem Pańcia spać nie może:evil_lol: [/URL] Quote
a_ga.isk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Moje łóżko jest za małe żeby pomieścić mnie i L. :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no Lucca do małych psów nie należy:loveu::D Quote
Migotka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Oczywiscie,że spie ze swoimi psinkami a jakby miało być inaczej ???????????????? i tak dzielę się ze swoimi przyjaciółmi już od 50 lat jak pamięć moja sięga :laola: ... robią tam moje dzieci i wnuki także....... Quote
Frytela Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Helga_psiaki'][URL="http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif"]i potem Pańcia spać nie może:evil_lol: [/URL][/quote] e tam ;) ja mam mocny sen, tylko kiedyś na wigilie fryta dostała taką wielkaaaa kosc i siedziała z nia na ziemi i całą noc tłukła nią o podłoge buahaha moja mam nie wiedziała co sie dzieje ;) Quote
BBeta Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='a_ga.isk']Moje łóżko jest za małe żeby pomieścić mnie i L. :evil_lol:[/quote] Pora kupić nowe łóżko :diabloti: Większe oczywiście :cool3: Quote
a_ga.isk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='BBeta']Pora kupić nowe łóżko :diabloti: Większe oczywiście :cool3:[/quote] To może ja z powodu planów powiększenia rodziny (o 4-nogi chodzi) 2 nowe kupię od razu? :eviltong: Quote
BBeta Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='a_ga.isk']To może ja z powodu planów powiększenia rodziny (o 4-nogi chodzi) 2 nowe kupię od razu? :eviltong:[/quote] Lepsze jedno, jak nie zajdziesz odpowiednio dużego to dasz zrobić na zamówienie :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no lepsze jedno, będziecie wtedy razem spać:D Quote
Peter Beny Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Mój Bari zdecydowanie woli kafelki , ale rano jak żonki nie ma na hasło hooop , wskakuje na wiro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A żonka potem zdziwiona skąd tyle jego sierści;);) , w dzień na kanapce na kocyku lubi sobie poleżeć :lol::lol: Quote
a_ga.isk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='BBeta']Lepsze jedno, jak nie zajdziesz odpowiednio dużego to dasz zrobić na zamówienie :eviltong:[/quote] Taniej chyba wyjdzie mnie wyrzucić łóżko i spać na podłodze :cool3: Quote
maartucha Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [CENTER]:loveu: Moje maleństwo oczywiscie ze mna spi :D :loveu: [/CENTER] Quote
Olynda Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 a moja tasha to zależnie od temperatury panującej w mieszkaniu. Ale na ogół śpi ze mną lub z moją mamą "w nogach" . Jezeli jest gorąco w mieszkaniu to spi na parkiecie bądz na swoim posłanku. Quote
Helga&Ares Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='Olcia&Tasha']a moja tasha to zależnie od temperatury panującej w mieszkaniu. Ale na ogół śpi ze mną lub z moją mamą "w nogach" . Jezeli jest gorąco w mieszkaniu to spi na parkiecie bądz na swoim posłanku.[/QUOTE] no to czy psiak śpi w łóżku w dużym stopniu zależy od temperatury jesli chodzi o nas Quote
Rybka_39 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 moim zdaniem spanie włóżku polepsza więź psa z przewodnikiem;). Moja spi tam gdzie ja czyli na łózku...bo przecież to bokser:diabloti: Quote
Recommended Posts