Agnieszka(Visenna) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja się dostosuję. Jak ktoś nie ma nic konkretnego jutro do roboty to informuje, ze Gutek jest umowiony jutro o 12 przy pomniku w parku na Staszica z 3 m-cznym labkiem i miłą, ON'kopodobną panną.Idziemy na wały.Kto chętny - zapraszam.;) Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To może jednak na ND ? Bo i Fiśka będzie wtedy :) Co wy na to ? I beda w tedy najprawdopodobniej Duńka i Buńka :cool3: Quote
Sandrunia 29 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [B][COLOR=olive]Spaceruje ktos moze we Wrocku w Lesnicy okolice Dolnobrzeskiej?:lol: [/COLOR][/B] Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Sandrunia 29'][B][COLOR=olive]Spaceruje ktos moze we Wrocku w Lesnicy okolice Dolnobrzeskiej?:lol: [/COLOR][/B][/quote] Może podjedziesz we wtorek na Nowy Dwór na dogospacer? To przecież niedaleko - 409 bezpośrednio! Quote
gosikf & dogs Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Ksana']A może by tak w lasku koło tamy na Kozanowie ? (pomiedzy ogródkami działkowymi ? - polanka duza jest, po lasku i nad odra mozna pochodzic :) - dojazd na petle Kozanowska :) Zalety, mało ludzi i zupełna dowolnosc :)[/quote] Cześc Ksana, jesteś może z kozanowa??? Faktycznie tam są ładne tereny:) Zacisznie i spokojnie, bez żadnej SM, ale jak sie nasze kochane dogomaniaczki uprą na ND to nie ma rady:evil_lol: To ja wpadnę z Azą, bo widzę, że psy niemile widziane, a Zeus jak sobie upatrzy jakiegoś to się nie odczepi. Ma w zwyczaju podgryzanie tyłka, łapanie za ogon i takie tam, a psy zazwyczaj tego nie lubią. Aza natomiast to jakby to ładnie ując- Najłagodniejszy pies świata. Tylko dysplazja jej przeszkadza w ciągłym bieganiu także przewidujemy może postoje?:roll: Bo nóżki Azy nie wyrobią, a spotkań z psami w życiu jej nie odbiorę, bo to całe jej życie:roll: Miśki nie wezmę, bo ona rasy AGRESOR MAŁY CZARNY SZYBKI POLSKI więc zabawe by popsuła:) [COLOR=red][B][U]Gdzie się umawiamy, i o której godzinie?[/U][/B][/COLOR] Jak zrozumiałam to we wtorek. Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja mogę i na ND i na Kozanowie:evil_lol: Na mniejszoosobowe spacerki też;) A teraz będę miała troszkę więcej czasu... Korenia, widzę że wróciłaś? Jak noga? Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wróciłam :eviltong: Noga żyje :eviltong: To o której we wtorek ? Mi obojętnie ;) Quote
shangri_la Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 witajcie. dziekuje za PW ale ja niestety odpadam, tym bardziej ze jest to dość daleko ode mnie ( co za tym idzie duzo czasu zleci nawet na sam dojazd itp ) a mam teraz obrone za 1,5 tygodnia :-( i sie ucze i ucze i ucze... :placz:miłych spacerków pozdrawiam Quote
Sandrunia 29 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Korenia']Może podjedziesz we wtorek na Nowy Dwór na dogospacer? To przecież niedaleko - 409 bezpośrednio![/quote] [B][COLOR=blue]Mam autko nie ma problemu,tylko moja Sisi wlasnie dzis dostala okresik czy to nie koliduje?:roll: [/COLOR][/B] Quote
fantka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Niestety ja odpadam. :-( Pracuję i mogę tylko wieczorową porą jak TZ wróci z pracy zajmie się dziecięciem. I w weekendy. :-( Szkoda ale mam nadzieję, że to nie ostatnia okazja. Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Sandrunia 29'][B][COLOR=blue]Mam autko nie ma problemu,tylko moja Sisi wlasnie dzis dostala okresik czy to nie koliduje?:roll: [/COLOR][/B][/quote] Myślę, że nie ;) Ze znanych mi osób nikt nie ma psa - wszyscy panny ;) [quote name='fantka']Niestety ja odpadam. :-( Pracuję i mogę tylko wieczorową porą jak TZ wróci z pracy zajmie się dziecięciem. I w weekendy. :-( Szkoda ale mam nadzieję, że to nie ostatnia okazja.[/quote] Na pewno nie ostatnia ;) Następnym razem mozemy zrobić w weekend ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nikt nie ma psa.. ??? :mad: :mad: A moj niunkus to co ??!! :mad: :mad: :mad: ps. Nie mniej jednak on ma dopiero 4,5 m-ca, wiec nie trzeba sie martwic :evil_lol: Quote
Atena Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Po bliższym mi przybliżeniu sprawy, drogi, dojazdu it. przez Korenie, postaram się przybyć we wtorek na ND o ile zakupie kaganiec i będą przychylne ku temu inne czynniki. W każdym razie postaram się, tylko ustalcie godzinę ;) Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Nikt nie ma psa.. ??? :mad: :mad: A moj niunkus to co ??!! :mad: :mad: :mad: ps. Nie mniej jednak on ma dopiero 4,5 m-ca, wiec nie trzeba sie martwic :evil_lol:[/quote] Twój, moja droga, to jeszcze jajek nie ma :eviltong: O której godzinie ? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale pies !!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Ale pies !!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong:[/quote] No niech ci bedzie :eviltong: Taki pół-pies :eviltong: Quote
Guest Guśka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzięki za PW ale nie mogę we wtorek bo pracuję :-( W tym tygodniu mam wolne jedynie 11.07 oraz 14,15,16 więc gdyby były jakieś plany spacerowe na te dni to poproszę o sygnał bo miejsce nam pasuje :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mi średnio pasuje 12... albo rano rano, albo od 16... :shake: Inaczej nie dam rady:shake: Quote
LALUNA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 JA też dziekuje za powiadomienie, ale niestety tez pracuje w pracy jak i poza praca. Ale jak wygram w totka to rzucam prace i bede miała dużo wolnego czasu ;) Quote
Koperek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Skoro kilka osób może dopiero wieczorem to ja proponuję SPACER DOGOMANIACKI OD GODZ. 13 WZWYŻ:lol: Czyli, jak ktoś może na 13 to świetnie, a jak ktoś może na 16 i później to też dobrze- ja będę siedzieć CAŁY DZIEŃ i pilnować, czy wszyscy "zgłoszeniowcy" dotarli:evil_lol: W takiej sytuacji podejrzewam, że nie wszyscy się ze wszystkimi spotkają, ale przecież nic straconego- innym razem!:cool3: [B]Co Wy na to????????????[/B] Quote
Atena Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jeśli chodzi o mnie to od siebie autobus mam 14:40(tzn. spóźni sie 10 minut i ludzie będą wsiadać też parę minut). Wstąpiłabym od razu do zoologicznego i kupiła kaganiec(bo i tak muszę go kupić na wyjazd), potem w 142 i myślę, że o 16 jak nie po to będę. Mam nadzieje, ze przewidujecie różne spóźnienia?:diabloti: Więc mi pasuje 16. A ile mniej więcej będziemy spacerować? Musze sobie dobrać autobus powrotny, a do mnie nie ma tak co pół czy co godzinę, zależnie od pory dnia. Jeśli chodzi o 12-13 to autobus mam o 11(+spóźnienia, wsiadania), potem zoologiczny wiec na 13 też w sumie mogłabym być. Quote
Ksana Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Cześc Ksana, jesteś może z kozanowa???[/quote] Tak, jak najbardziej ;) Quote
Recommended Posts