Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamówienie wyszło na prawie 650zł ;)
Złożone zostało poprzez maila co ułatwi mi i sprzedającemu sprawę :)

Doszedł przelew od: Mila-ada, Korenia oraz Rufanka :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Jara']Zamówienie wyszło na prawie 650zł ;)
Złożone zostało poprzez maila co ułatwi mi i sprzedającemu sprawę :)

Doszedł przelew od: Mila-ada, Korenia oraz Rufanka :)[/QUOTE]
No to ładna sumka :D Nie zazdroszczę zapaszku. Pamiętam jak ja zamawiałam parę lat temu dla siebie, znajomych i ludzi z dogo, i jak przyszło to myślałam, że umrę. Było tego 30 kg, stało w przedpokoju (niewielkie mieszkanie), a ja musiałam się uczyć do egzaminu z chemii fizycznej i ciągle mi takim smrodkiem do pokoju zalatywało ;)

Posted

Ja mam całe szczęście kanciapę tuż obok bramy. Pakę w domu rozpakowuję i przepakowuję w reklamówki, znoszę na dół i nic mi nie śmierdzi ;)

Posted

Nasza paczka jutro zostanie nadana, więc w czwartek będzie u mnie. Dosyć długo zwlekałam z zamówieniem, ponieważ jedna osoba zwlekała z przelewem. W czwartek będzie można już odbierać.

Posted

Zamówienie jest już u mnie, podzielone i gotowe do odbioru.

Brakuje kilku rzeczy, dlatego dziewczyny z poniższej listy zrobiłam wam przelewy na konta, z których do mnie przyszły pieniądze:

Rufanka - brak kurzych łapek - 4zł
Korenia - brak 1op paluszków rybnych - 8,90zł
Marako - brak 1op pierski z kaczki - 40zł

Posted

Przesunięty piknik ma się odbyć w najbliższą niedzielę, ktoś się skusi?? ;)

[quote name='brzośka']Jakby komuś się za tydzień nudziło, to zapraszam do Oleśnicy ;)
[URL]https://www.facebook.com/events/300158960143213/[/URL]

[IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10177435_307321426092038_8683392187744463891_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[COLOR=#000000]Dziewczyny kochane szukam transportu na cito [U][B]do Wrocławia[/B][/U] (lub Oleśnicy)[U][B] z Dzierżoniowa[/B][/U] dla średniego psiaka [/COLOR][COLOR=#000000]najlepiej w ten weekend.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Za paliwo dobroczyńcy zwrócę. Info: giselle4[/COLOR]
[COLOR=#000000]Kropek czeka w schronie, a może mieć domek...[/COLOR]

Posted

Macie jakieś sprawdzone krople dla psów? Przeciw komarom i kleszczom? Szukam jakiegoś niedrogiego środka dla pewnej Pani z gromadką zwierzaków. Dobrze jakby kropelki mogły być stosowane u psów i kotów. Ale to nie jest żelazne kryterium. Mogą być dwa osobne środki. Ja używam(dla psa oczywiście;)) bayer advantix ale zastanawiam się czy jest jakaś tańsza alternatywa...

Posted

[quote name='AnnWrc']Macie jakieś sprawdzone krople dla psów? Przeciw komarom i kleszczom? Szukam jakiegoś niedrogiego środka dla pewnej Pani z gromadką zwierzaków. Dobrze jakby kropelki mogły być stosowane u psów i kotów. Ale to nie jest żelazne kryterium. Mogą być dwa osobne środki. Ja używam(dla psa oczywiście;)) bayer advantix ale zastanawiam się czy jest jakaś tańsza alternatywa...[/QUOTE]
Jeśli to gromadka to najbardziej się opłaca kupić największą tubkę kropel (XL czy XXL) i przelać do strzykawki i dzielić na zwierzaki odpowiednią objętość - np. pipeta 6 ml starczy na 3 psy o wadze 10-20 kg :)

Posted

[quote name='semp']Znacie może gdzieś we Wrocławiu/w pobliżu Wrocławia jakieś miejsce, żeby popływać z psem?[/QUOTE]
Masz na mysli popływanie psa, czy też wspólne, razem z człowiekiem?

Posted

[quote name='semp']Wspólne :fadein:[/QUOTE]
To gorzej. Jak mam ochotę pomoczyć się z psami, to jeżdżę aż do Kobylej Góry, ale nie w weekendy, bo wtedy pełno ludzi i niektórzy się burzą (mam duże psy, zazwyczaj dwa, ale czasem i trzy). Wchodzę od strony lasu, daleko od miejsca, gzie w weekendy jest wejście, po przeciwnej stroni niż większość domków kampingowych. Jest tam parę zejść do wody w lesie sosnowym, z plażą piaszczystą, woda czysta.

Jest parę zbiorników koło Chrząstawy, koło Krzeczyna, ale w weekendy tez sporo ludzi. (my mieszkamy blisko Oleśnicy, to mamy bliżej w tamte strony).

Jak znasz coś bliżej, to też chętnie się dowiem.

(A Bajkał? Jak mieszkaliśmy we Wrocławiu, to tam było nieźle, ale to było dawno...)

Posted

W Bajkale podobno syf.
Ja sama raczej niczego nie znam - zwykle mieliśmy możliwość wyjechania nad morze i popływania tam (i to trafialiśmy w największe upały), teraz siedzimy w domu, gorąco niesamowicie, więc fajnie by było się trochę z psem popluskać.
W każdym razie dzięki za propozycje, zerknę na tę Chrząstawę, już kiedyś słyszałam, że to całkiem niezłe miejsce :)

Posted

ja jeżdżę z psem do Chrząstawy żeby popływać, moje znajome również ;)

[quote name='Korenia']A Maślice/Leśnica?[/QUOTE]

tam jest bardzo dużo rozbitych butelek w wodzie ;/ raz już rozwaliłam nogę... nie polecam

Posted

Jak ktoś ma auto to polecam 120km od Wrocławia Nowogrodziec gdzie jest turkusowa woda jak w Tunezji ;)

[IMG]http://re-volta.pl/galeria/g/15046/i/120516.jpg[/IMG]
[IMG]http://re-volta.pl/galeria/g/15046/i/118533.jpg[/IMG]
fot. Marta Nowakowska

Posted

A gdzie konkretnie w Nowogrodźcu? Nie znam okolic, a na mapie jest sporo "oczek wodnych" . Czy możesz podać jakieś wskazówki dojazdu, ew. współrzędne czy cuś? Plizzzz, w weekend ma być znowu ponad 30 stopni.......

Posted

Dokładnie jest to między miejscowościami: Nowogrodziec, a Zebrzydowa.
Mapa: [URL]https://www.google.pl/maps/place/Nowogrodziec/@51.2158371,15.3985386,11131m/data=!3m1!1e3!4m7!1m4!3m3!1s0x4708cd15b649bb2b:0x7e96d6b0225c0c92!2sNowogrodziec!3b1!3m1!1s0x4708cd15b649bb2b:0x7e96d6b0225c0c92[/URL]

To ta biała plama z niebieskim oczkiem ;)

Posted

[quote name='Jara']Dokładnie jest to między miejscowościami: Nowogrodziec, a Zebrzydowa.
Mapa: [URL]https://www.google.pl/maps/place/Nowogrodziec/@51.2158371,15.3985386,11131m/data=!3m1!1e3!4m7!1m4!3m3!1s0x4708cd15b649bb2b:0x7e96d6b0225c0c92!2sNowogrodziec!3b1!3m1!1s0x4708cd15b649bb2b:0x7e96d6b0225c0c92[/URL]

To ta biała plama z niebieskim oczkiem ;)[/QUOTE]

Oooo moje okolice :) Uwielbiam to miejsce a z psiakiem jeszcze nie byłam, więc czas to zmienić:)