Pasavera Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Hallo Wrocław :D Co tu taka cisza :roll: Hi hi rzabciu ciekawe kiedy w końcu uda nam się spotać :lol: Quote
*NIKA* Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Bardzo chętnie chciałabym się spotkać na spacerku...ale tylko z dużymi psami.. i aktywnymi! Jeśli ktoś trenuje pieski np: weight pulling, Agility lub tug of war my bardzo chętnie się przyłączymy:) Mam dwa amstaffy(10 -miesięczne) a one uwielbiają "maltretować" (w pozytywnym znaczeniu oczywiście) maluchy, którym się to zazwyczaj nie podoba....więc z małymi nie ma szans:((( A może ktoś chodzi na stadion olimpijski do klubu o 17.00?? Quote
Pasavera Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 buuu to ja odpadam :( Fiśka jest maluśka :lol: 8) Quote
Justa Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Pasavera']buuu to ja odpadam :( Fiśka jest maluśka :lol: 8)[/quote] Ale wielka duchem :lol: Quote
Pasavera Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 :lol: Justuś :calus: I dalej cisza . . . . :-? Quote
rzaba Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 pass za 1,5 tygodnia bedziemy we wrocławiu:))))))))) już się nie możemy doczekać;) na prawde pamiętamy o tobie;* Quote
Pasavera Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Nio już się doczekać nie mogę :angel: :angel: :angel: :calus: Quote
Pasavera Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Justa akurat o to nie musisz się martwić :lol: Tylko muszę zrobić troche miejsca na karcie w cyfrówce :P :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='rzaba']pass, co myślisz o poniedziałku?:)[/quote] Jutro?! Łi jak fajowo :angel: Przyjeżdżaj :P Tylko napisz o której godzinie będziesz :D To ja podejde na ten przystanek, co mówiłam :wink: Qurcze tylko nie wiem gdzie by iść z tymi Naszymi psiakami :roll: Bo u mnie takie trawska, że nie będzie ich widać :lol: Quote
rzaba Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 nie jutro, hihi tylko za tydzień w poniedziałek głupolku:))))))) ale na pewno sie stawimy;) Quote
Pasavera Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 łeeee . . . A ja już się ucieszyłam, że wracacie szybciej :lol: Ale za tydzień też bardzo chętnie się z wami spotkamy :angel: :angel: :angel: A potem, może my przyjedziemy :wink: ( w którąś niedzielę ) :D Quote
rzaba Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 my jak najbardziej chętni i radośni do spotkania;)))))))) również zapraszamy do nas, mamy par kolo domku z przystrzyzona trawką;))))) Quote
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hi hi :angel: Nio to w poniedziałek przyjedziesz do mnie, a ja może w niedzielę (jak będę mogła i ty też) przyjadę :P :D Może ktoś jeszcze się załapie z nami na spacerek :lol: - z małym psiakiem, co by się nie pozabijali 8) :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Hi hi jakie ciekawskie :lol: Spacerek na moim terenie 8) Nowy Dwór :P Mam nadzieję, że znajdziemy jakieś miejsce, gdzie trawa nie jest wysoko, bo inaczej Werterek z Fiśką będa musieli sie przebijać przez krzaczorry :-? Quote
rzaba Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hihi, spacerek odbedzie sie w ten poniedzialek kolo godziny11-12. biora w nim udzial york, sznaucer i kto chce jeszcze, bylby sie niepozabijali i wertera nie zdeptali:D :lol: Quote
Pasavera Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='rzaba']biora w nim udzial york, sznaucer i kto chce jeszcze, bylby sie niepozabijali i wertera nie zdeptali:D :lol:[/quote] Hi hi no właśnie :cunao: Qurde dalej nie wiem gdzie się spotkamy na ty ND . . . Wszystko takie pozaraztane :-? Może jutro zobaczę jaka trawa w parku milenijnym - tylko to dosyc daleko :wink: (np. od pętli autobusowej) :P Dosyć ładnie tam jest - niewyrośnięte jeszcze drzewka, woda (czystość woła o pomstę do nieba, mam nadzieję, że psiakom nie wpadnie do głowy kąpel :lol: ) Już się nie mogę doczekać :angel: Quote
Angelka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hihih a ja zapraszam na kozanów do parku koło mostu milenijnego trawka przystrzyżona więć Yorczek się nie zgubi ja bym przyszła bez psa bo mój gabarytami nie pasuje hihi co wy na to? :D Quote
rzaba Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja zparaszam zapraszam. mozesz nawet sprobowac z psem moze a noz sie polubia;) Quote
Pasavera Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Nio to kto przyjeżdża? Bo muszę się rozglądnąć jak tam teren wygląda :lol: - dla większej ilości psów. A jak będziemy tylko ja i rzaba to duży osiedlowy trwaniczek wystarczy :wink: :angel: :angel: :angel: Quote
rzaba Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 pass, ustalmy dzis co i jak. wponiedzialeksie widzimy o godzinie....? w miejscu....? i idziemy....? ( .... )- wypelnij luki:) Quote
Recommended Posts