Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo chętnie chciałabym się spotkać na spacerku...ale tylko z dużymi psami.. i aktywnymi!
Jeśli ktoś trenuje pieski np: weight pulling, Agility lub tug of war my bardzo chętnie się przyłączymy:)
Mam dwa amstaffy(10 -miesięczne) a one uwielbiają "maltretować" (w pozytywnym znaczeniu oczywiście) maluchy, którym się to zazwyczaj nie podoba....więc z małymi nie ma szans:(((
A może ktoś chodzi na stadion olimpijski do klubu o 17.00??

Posted

[quote name='rzaba']pass, co myślisz o poniedziałku?:)[/quote]
Jutro?! Łi jak fajowo :angel:
Przyjeżdżaj :P Tylko napisz o której godzinie będziesz :D
To ja podejde na ten przystanek, co mówiłam :wink:

Qurcze tylko nie wiem gdzie by iść z tymi Naszymi psiakami :roll: Bo u mnie takie trawska, że nie będzie ich widać :lol:

Posted

łeeee . . . A ja już się ucieszyłam, że wracacie szybciej :lol:
Ale za tydzień też bardzo chętnie się z wami spotkamy :angel: :angel: :angel:
A potem, może my przyjedziemy :wink: ( w którąś niedzielę ) :D

Posted

my jak najbardziej chętni i radośni do spotkania;)))))))) również zapraszamy do nas, mamy par kolo domku z przystrzyzona trawką;)))))

Posted

Hi hi :angel:
Nio to w poniedziałek przyjedziesz do mnie, a ja może w niedzielę (jak będę mogła i ty też) przyjadę :P :D Może ktoś jeszcze się załapie z nami na spacerek :lol: - z małym psiakiem, co by się nie pozabijali 8)

:angel: :angel: :angel:

Posted

Hi hi jakie ciekawskie :lol:
Spacerek na moim terenie 8)
Nowy Dwór :P

Mam nadzieję, że znajdziemy jakieś miejsce, gdzie trawa nie jest wysoko, bo inaczej Werterek z Fiśką będa musieli sie przebijać przez krzaczorry :-?

Posted

hihi, spacerek odbedzie sie w ten poniedzialek kolo godziny11-12. biora w nim udzial york, sznaucer i kto chce jeszcze, bylby sie niepozabijali i wertera nie zdeptali:D :lol:

Posted

[quote name='rzaba']biora w nim udzial york, sznaucer i kto chce jeszcze, bylby sie niepozabijali i wertera nie zdeptali:D :lol:[/quote]
Hi hi no właśnie :cunao:

Qurde dalej nie wiem gdzie się spotkamy na ty ND . . .
Wszystko takie pozaraztane :-?
Może jutro zobaczę jaka trawa w parku milenijnym - tylko to dosyc daleko :wink: (np. od pętli autobusowej) :P
Dosyć ładnie tam jest - niewyrośnięte jeszcze drzewka, woda (czystość woła o pomstę do nieba, mam nadzieję, że psiakom nie wpadnie do głowy kąpel :lol: )

Już się nie mogę doczekać :angel:

Posted

hihih a ja zapraszam na kozanów do parku koło mostu milenijnego trawka przystrzyżona więć Yorczek się nie zgubi ja bym przyszła bez psa bo mój gabarytami nie pasuje hihi co wy na to? :D

Posted

Nio to kto przyjeżdża? Bo muszę się rozglądnąć jak tam teren wygląda :lol: - dla większej ilości psów.
A jak będziemy tylko ja i rzaba to duży osiedlowy trwaniczek wystarczy :wink:

:angel: :angel: :angel: