margoth137 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 biedne maleństwo :( (*) jakie to niesprawiedliwe....... Quote
b-b Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Oczywiście, już robię :) Pozostało 209,50 zł. W dochodach nie jest dopisany mój bazarek - 69,70zł Quote
elik Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 W dochodach nie jest dopisany mój bazarek - 69,70zł Chyba przeoczyłam informację Makili. Czy możesz podać nr strony z informacją o wpłynięciu tej kwoty na konto Makili ? Quote
b-b Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Chyba przeoczyłam informację Makili. Czy możesz podać nr strony z informacją o wpłynięciu tej kwoty na konto Makili ? Wygląda na to, ze tu tego nie umieściła Za to jest na bazarkowym, wątku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143208-do-usunięcia-świecidełka-dla-dużej-i-małej-kobietki-dla-suzi-do-910-2000/?p=15858485 Quote
Makila Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Wygląda na to, ze tu tego nie umieściła Za to jest na bazarkowym, wątku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143208-do-usunięcia-świecidełka-dla-dużej-i-małej-kobietki-dla-suzi-do-910-2000/?p=15858485 Mnie trzeba pilnować na każdym kroku. Potwierdziłam na wątku bazarkowym a tutaj nie. Dobrze, że są cioteczki z głową na karku ;) Oczywiście proszę o doliczenie kwoty 69,70 do rozliczenia Quote
b-b Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Mnie trzeba pilnować na każdym kroku. Potwierdziłam na wątku bazarkowym a tutaj nie. Dobrze, że są cioteczki z głową na karku ;) Oczywiście proszę o doliczenie kwoty 69,70 do rozliczenia Nikt się nie dziwi bo w ostatnich dniach nie o tym myślałaś i ciągle zalatana jesteś :) Quote
elik Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Nikt się nie dziwi bo w ostatnich dniach nie o tym myślałaś i ciągle zalatana jesteś :) Dokładnie tak. Domyślam się co przeżywałaś i bardzo Ci współczuję :calus: Rozliczenie uzupełnione. Quote
ewu Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Dzisiaj dotarła do mnie wiadomość o śmierci pieska , któremu nie zdążyłam pomóc :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Nigdy o nim nie zapomnę. Semi, Suzi biegajcie radosne za TM :-( :-( :-( Quote
elik Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Dzisiaj dotarła do mnie wiadomość o śmierci pieska , któremu nie zdążyłam pomóc :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Nigdy o nim nie zapomnę. Semi, Suzi biegajcie radosne za TM :-( :-( :-( Biedactwo :( Czy są jego zdjęcia na wątku maleństw ? Quote
Makila Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 dubel przepraszam. Makila napisz proszę dla jakiego psiaka mam przekazać pieniążki z bazarku dla Suzi Myślę, że pieniążki z bazarku powinny być przekazane na Tosię od Wioli Quote
Gabi79 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Myślę, że pieniążki z bazarku powinny być przekazane na Tosię od Wioli Makila, bardzo proszę napisz o tym na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/143142-rozliczam-ciuszki-i-nie-tylko-dla-17letniej-schorowanej-suzi-do-2210-g-2100/ Quote
elik Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jak już pieniążki zostaną przekazane i potwierdzone na wątku, to napiszę o tym w rozliczeniu finansów Suzi. Quote
Gabi79 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jak już pieniążki zostaną przekazane i potwierdzone na wątku, to napiszę o tym w rozliczeniu finansów Suzi. elik, ja pieniążków z bazarku nie zdążyłam przekazać dla Suzi, bo jego zakończeniem Suzi odeszła, więc nie było ich jeszcze na koncie Suzi. Czekałam aż Makila wskaże psiaka którego wesprzemy kwotą z bazarku Quote
elik Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 elik, ja pieniążków z bazarku nie zdążyłam przekazać dla Suzi, bo jeszcze przed końcem Suzi odeszła, więc nie było ich jeszcze na koncie Suzi. Czekałam aż Makila wskaże psiaka którego wesprzemy kwotą z bazarku Aaaaa widzisz :) Myślałam, że chodzi o przekazanie pozostałej po Suzi kwoty. A czy to co zostało na koncie zostało już może przekazane dla innego psiaka ? Jeśli tak, to bardzo proszę o info dla którego i link do wątku, to zapiszę to w rozliczeniu Suzi, żeby było widoczne, że na Jej koncie nie została żadna kwota. Quote
Recommended Posts