Pawss Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Witamy was :D Sara jest boska! PS. Znamy was z bloga ;) Quote
Collakowa Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Witamy Witamy i dziękujemy za miłe słowa ;) Quote
Collakowa Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Łojeja! Ale zakurzyłam galeryjke. Od września uczę się w technikum, więc dla suczi mniej czasu, niestety. Przez to zrobiła sie z niej beczka. Wczoraj do Leszna wbiła Klaudia z Abi, i poszłyśmy na spacerek + doszły do nas Agata z Miką i Victoria z Nestorem. Jeżeli chce ktoś nas śledzić, to częściej (lecz i tak rzadko) pokazujemy się na fb https://www.facebook.com/szkockasara?ref=hl Łapajta fotki z wczoraj: Jednorożcem być! Babeczkowa królowa xd Quote
Collakowa Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Foty ze spaceru z Zee i Seciem autorstwa cioci Pauli (https://www.facebook.com/paulinakoniecznafoto?fref=ts) Quote
Collakowa Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 I kilka jesiennych fotek + krople rosy na pajęczynie :D Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Jakież piękne fotki! A Sara Ci się mocno ofutrzyła na zimę! Mój przy Twojej to łysy jak placek :O I suczka ma przepiękną bandamkę <3 Quote
Clavia Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 no właśnie miałam pytać czy jej się przytyło czy tak obrosła :D Piękne zdjęcia! Quote
Collakowa Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 To i to xd Po sterylce na lato wylysiala mocno, a na zime sie mega ofutrzyla, co nie zmienia faktu ze przytyla xd ogolnie jest wielka xd i widac ze duzo przytyla, lecz nie az tak. Jak ja wazylam z dwa trzy tyg temu to operacji(maj) przytyla zaledwie 1,700 kg, lecz wszystko poszlo w klate i doopke :'D Quote
Collakowa Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Witam, witam i u siebie :D Dzis bylysmy na fotkach z Setem i Paula, lecz wspolpraca psow byla masakryczna xd ale cos tam wyszlo xd Jak bd na kompie, to wstawie. Kurde, potrzebuje psa na spacery, ktory nie zrezygnuje z zachecania Sary do zabawy, bo ona chce, lecz nie umie :( A Setu i Nico juz zrezygnowali... Grupa spacerowa liczy ponad 140 czlonkow, a na spacer zero chetnych, ehh... Quote
Collakowa Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Foty od niezastąpionej Pauliny Quote
Collakowa Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 A jeżeli były robione dzien przed Halloween, to pretekst na takowe zdjęcia jest :p Quote
Baton Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Ale super foty :D https://lh3.googleusercontent.com/-29PRFbTC3C8/VjT5mcIn3HI/AAAAAAAAKvw/QQIG_f9wUck/s640-Ic42/DSC01408%252520%252528Kopiowanie%252529.JPGA toto <3 przytyla zaledwie 1,700 kg no wiesz, ja nie wiem czy to takie zaledwie... toz to wiecej niz taka Joy 3:) Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Faktycznie zrobiła się z niej kuleczka. Dla psa 2kg to dużo ;) A fotki rewelacja! Aż wstyd pokazywać się ze swoimi przy Twoich :D Quote
Collakowa Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 No, i chce ja odchudzi , ale nie wiem jak xd mam zamiar zaczac jezdzic z nia rowerem, ale dopiero jak bd na polach, by byl i dobry grunt dla psa, a wiadomo, ze lepiej zalicza sie gleby na piachu, niż kostce/betonie xd Fotki Paula robi swietne. Zeby moim.takie sie dalo, echh marzenia Quote
Recommended Posts