Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za miłe słowa Ty$ka

Wczoraj będąc na spacerze z Borysem (collak) Sara pierwszy raz wskakiwala do wody i to kilka razy! Sama z siebie! Oczywiście po zmoczeniu się przyszedł czas na ADHD i latanie w tę i z powrotem i tarzanie sie po piachu </3 Fotki kiedys tam wstawię  :P

Guest TyŚka
Posted

Uwielbiam rasowe spotkania... jakkolwiek snobistycznie to brzmi. Po prostu uważam, że nie ma nic piękniejszego jak fotki kilku przedstawicieli tej samej rasy ;)

Posted

Akurat oni nie wyglądali podobnie, ale to nic. Jutro spróbuję wstawić foty z niedziel. Wtedy Sara pierwszy raz wskakiwała do strumyka <3
Jezeli chcesz to zobacz na fp wspólne foto z Borysem ;)

Posted

DSC09025.JPGDSC09031.JPGDSC09034.JPGDSC09035.JPGDSC09036.JPGDSC09037.JPGDSC09038.JPGDSC09039.JPGDSC09043.JPG

I na tym, że pięknym spacerze Sara rozcięła sobie opuszek. Kolejne tygodnie bez szaleństw :( Jedna łapa dopiero co wyzdrowiała, druga się rozchorowała :(

Guest TyŚka
Posted

Niektóe psy to mają "talent" to rozwalania sobie łap, współczujemy.

A zasyp fotami to konkretny :p

Posted

Witaj nnaribus :) 

Oj szalała i to jak! Już można w końcu normalnie iść ćwiczyć, i szaleć, ale jeszcze ograniczam suczi. 

Wczoraj byłyśmy na 'spacerku' (trwał 5h) z Victorią, Agatą i Bazylem - 6miesięcznym szczylem w typie husky. Pomagamy pokazać mu, że ludzie nie są tacy źli i mam nadzieję, że po kilku spotkaniach (mieszkają one dość blisko nas) Sara, jak i szczyl sie ogarną, zaufają sobie i razem bd lecieć do ludzi (miasto, dworzec itp.) by oswajać Bazyla z ludźmi. Na blogu będzie szersza relacja :) 

Łapcie kilka fot ze spaceru, na resztę jeszcze czekam :) 

Bazylek <3

45581379575176078571.jpg43610708318108556078.jpg34239067938155629664.jpg88720031107705345940.jpg05161186421599875668.jpg

Guest TyŚka
Posted

Bazyl to prędzej mix malman z niewiadomo czym... nie wiem po kim on te uszy ma :p ale fajny. Trzymamy kciuki za socjalkę.

Kagańcujesz Sarę, niedobra Ty :p

Posted

Kagańcujesz Sarę, niedobra Ty :P

Ja kagańcuję biednego, małego i bezbronnego pinczerka. Ona robi to z uroczą, kochającą cały świat Lassie... Taki gang z nas.  :D

Posted

Nie wiem po kim, ale uszy ma tak zaokraglone, jak cao de fila da miguel ( jakos tak ta rasa szla xd)

Kagancuje, niestety. Ale coraz czesciej wraca bez!
Na piatkowym spacerze z Bazylem ( 2 ich spotkanie ) przez 3/4 drogi szla bez, tylko przy przywitaniu i na pierwszych 30-40 min spaceru miala, a spacer trwal dobra 4h :D

Posted

Tak też może być xd
Jak Paula wyśle mi wszystkie foty z dzisiejszego dnia, wstawie :)

Napisze, ze suczi zadziwiła mnie, gdyż po przywitalnym obniuchaniu sie z Setusem, zaczeli sie bawic! 5 min, ale zawsze cos!

Musze czesciej puszczac Sare bez smyczy i kagana, na powitanie z Tutim <3