Collakowa Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiiszek Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 piękna jest :D Collie w swoim oryginalnym, a zarazem cudownym wydaniu :)) Aktywność jak zawsze na + ! Zapraszamy też do nas, coś się pojawiło z dzisiejszego dnia : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Dziękuję za miłe słowa! Jak dodam foty to wpadam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Jak się szeleczki sprawują? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 A dobrze, dobrze Jedyne to to, że gdy Sara wącha, to one jej się przmieszczają, ale możliwe,że dlatego, ponieważ ine zmniejszone jeszcze są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiiszek Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Powiem tak - może nie jest w 100% collakiem ale jest na pewno najładniejszym na świecie psem w typie collaka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 W 100% collakiem nie jest, gdyż jest w typie. Za miłe słowa bardzo dziękuję! Aż miło się robi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo3011 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Slicznosci :) jaka elegancka w nowych szelkach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Jaka piękna pogoda... i śnieg :( a idźcie z tym śniegiem. A Sara to piękna suczka ;) do pyska jej na tle białego, hyhy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Pięknie się prezentuje. ;) Fajne macie tereny spacerowe! Pozdrawiam. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Slicznosci :) jaka elegancka w nowych szelkach :) Dziękuję :) Jaka piękna pogoda... i śnieg :( a idźcie z tym śniegiem. A Sara to piękna suczka ;) do pyska jej na tle białego, hyhy. Nie martw się, śnniegu już ni ma :( Dziękuję! Według mnie w śniegu jej najładniej :D Pięknie się prezentuje. ;) Fajne macie tereny spacerowe! Pozdrawiam. :) Dziękuję :) Tereny może fajne, ale mało chętnych na wspólny Również pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 W niedzielę była prawdziwa zima, dziś była wiosna! Po szkole poszłam z Sarą na fri. Sara fajnie się nakręca na nie i chętnie za nie pracuje, ale z moimi rzutami to masakra. Gdy z Anią ćwiczę idzie mi OK, ale gdy rzucam psu to normalnie aż szkoda patrzeć. Na ferie więc mam zajęcie :P Zdjęć dziś mało i nie najlepsze, gdyż bateria była słaba i Sara nie chciała pozować :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo3011 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Ale Sara zadowolona i usmiechnieta :) Pasuje do niej ta Szkocka Dama ,prawdziwa dama :) a w ogole to spodobalo mi sie to okreslenie i do mojego tez czasem mowie szkocki gentelmen :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 Szkocką Damę koleżanka wymyśliła :D Ona często usmiechnieta jest, taki znak rozpoznawczy.:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Collakowa, ciekawe jaka koleżanka. :P Odnośnie ferii... Kiedy wracasz z kolonii? Bo pierwszego marca, w niedzielę, są Championy w Trapezie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 Wiem, że 1 marca :) 1 marca mamy rekolekcje w szkole, wiec musze byc w domu :P A wracam 27 lutego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Dzisiaj była piękna pogoda, więc o 11 wybrałyśmy się na spacer z Pauliną i Setusem, a później poszłam sama z Sarą na zdjęcia i fri. Zdjęć dużo nie ma, bo sie aparat rozładował i zrobiłam tylko kilka. Ze spaceru z Paulą i Setem czekam na zdjęcia jeszcze, ale jak dostanę to wrzucę :) Kto chce bagietkę na śniadanko? :'D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Czas na zdjęcia od Pauliny :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Rzygam piłką xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Zapraszam do obejrzenia urodzinowego filmiku :D Krótki, ale jest :D https://www.youtube.com/watch?v=BJDxjc5TiYs&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Cudne zdjęcia (zazdroszczę). W sumie suczka i do colaka i do bc podobna. Cudnie łapie frisbee i piłkę (zazdroszczę). W ogóle bardzo mi się jej galeria podoba, jest co pooglądać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Dziękuję za tyle miłych słów w stronę i psa i galerii! <3 Ostatnio ją zaniedbałam, ale mam nadzieję, że się poprawię! Dzisiaj po tygodniowej przerwie spowodowanej moją nieobecnością wyciągnęłam frii poszłam na pola w celu porzucania kilku rollerów, a skończyło się na dalszych rzutach :D Jestem z suczi mega zadowolona, gdyż dzisiaj SZYBKO biegała za fri (nie zawsze złapałą, ale ważne, że szybciej biegła <3) Zdecydowałam robić częstsze przerwy i ćwiczyć raz, ew. dwa razy w tygodniu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts