Pauliii Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Dzisiaj odbył się wspolny spacer z Pauliną i Wiktorią wraz z Setusem, Lisą i Tosią.Sara pierwszy raz była na spacerze z Setem i spisałasię na medal! Na początku tylko trochę warczała, ale później było OK. Setusowi udalo sie nawet zaprosic Sarę do zabawy! :loveu: (Wiki, Paula wybaczcie, ze widziałyście wtedy moją reakcję! :mdleje: ) reakcja jak najbardziej zrozumiała ; D wyobraź sobie teraz wrzask dwóch bab na środku pola przy stawku kiedy Setu pierwszy raz popłynął .... dziwie się ,że nikt z wioski nie uciekł :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 To ja się dziwię, że nikt mnie z minipola, gdzie z Sara trenuję nas nie wygonił, b piski i radosne wołania, to nawet mnie przerażają :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Cudowna fotorelacja, zazdroszczę Wam tych dogospacerków :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erykowa Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Śliczne zdjęcia.A te wspólne spacery super sprawa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Oj tak super :) Włąsnie wróciłam ze spaceru z Paulina i Setusem oraz z Wiktoria i Lisą i Tosią. Sara ładnie sie przywitała z Setusem - od razu chciała się bawić, ale później już nie :c Porobiłam najwięcej zdjęć Setusowi, ale Sary kilka też mam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Też chcemy na kollakowo-dżamnikowo-borderze spacerki! :modla: Nico może nawet służyć za szarpak dla innych, brutalnych pieseczków. :evil_lol: Fajne foty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Wow, kto tu sie zjawił! :megagrin: Dzięki, ale mi jakoś się nie podobają :nonono2: Wszystko zależy od Setusa czy się zgodzi na spacerek :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiiszek Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Super sprawa, aktywne psy i moc zabawy :D Zapraszam na Mysłowice pohasać wspólnie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Z chęcią, tyle, że to tak dalekoooo .... W niedzielę jak sie uda to idziemy takze, ale tym razem wezmę Perłę, ale jeżeli Paula i Wiki będą miały czas to i w sobotę bym wyszła z Sarą :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauliii Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Też chcemy na kollakowo-dżamnikowo-borderze spacerki! :modla: Nico może nawet służyć za szarpak dla innych, brutalnych pieseczków. :evil_lol: Fajne foty! ja chętnie ale nie wiem co Pan Setu na Pana psa Nico ; D jego pozycja w stadzie może czuć się zagrożona ; > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Jutro szykuje się spacer z Anią i Nico i jeżeli dadzą radę to z Paulą i Setem oraz z Wiktorią Tosią i Lisą. Mam więc nadzieję, że bedą fotki oraz Sara mnie nie oleje tak jak zawsze na spacerach gdzie chodimy razem z Paulą i Wiki, ponieważ planowane jest pójście na Pola do Strzyżewic tam, gdzie Sara zawsze się bawi i jest chętna do nauki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Łapcie takie Sary fotki z Leonem. Sara tylko dla niego ma anielską cierpliwośc. Pozwala mu na wszystko. Począwszy na 'polioczkowaniu' przez gryzienie po łapie, koncząc na skakaniu po sobie. Jak coś Leon jest do oddania, skończył 2 miechy. Jego brat również. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ast:) Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Jak słodko Sara wygląda z tym kociakiem ^^ Widzę, że jednak nie jest taka agresywna w stosunku do psów ;) Szczerze mówiąc myślałam, że jest wyższa :D A tu praktycznie równa z BC :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Na obce, które ida razem z anmi na spacer,a nigdy z nimi nie była to warknie, bądź kłapnie zebami, ale później olewa i idzie dalej swoją ścieżką :) Dzisiaj byłam na spacerze z Anią i Nicolasem i Sara tylko raz warkła i raz kłapnęła zębami! <3 Poxniej miała olewke i byłam pewna, że nie bd chciała ze mną robić NIC, tylko wąchać, ale nie. Łdnie bawiła się zabawką i to 3 razy! Na początku jak dochodzilyśmy na umówione miejsce, później jak czaekałam na Anię i na polu! W dodatku była na nim pierwszy raz! Normalnie jestem z niej dumna. Była tak na nią najarana, że hoho. Widzę, że musze robić częstsze takie przerwy na zabawęz piłką. Paulinie też wydawala się wyższa :P A dziękuję :) Dobra koniec zanudzania, czas na zdjecia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erykowa Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Cudne te z kociakiem,jaka ona delikatna ! A spacerowe jak zawsze świetne,i towarzystwo i miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Dziękuję :) Dzisiaj jeszcze dodam z dzisiejszego spacerku, ale najpierw jeszcze z wczoraj. Tak pieknie Sara się tarzała: pięknie do czasu, aż okazało się, że wytarzała się w gównie. Szlag by mnie trafił! Szeleczki poszły do prania i Sara spaceruje w Perliczkowej obróżce. Łapcie na razie takie stare zdjęcia sprzed dwóch tygodni (zapomniałam o nich), a za moment dodam z dzisiaj: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Dzisiaj poszłam z Sarką tam, gdzie z Paulą i Wki spacerujemy, bo chciałam tam z nią popracować. Jako tako tam wracała na zawołanie, ale ćwiczyć nie chciała. Ale i tak jestem z niej dumna, ponieważ w drodze ładnie się bawiła piłeczką(!) i ćwiczyła. Fotki dam jak zmniejszę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TyŚka Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Mokra Sara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts