Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

Ja też pokochałam Fifi... bardzo :(  ale mała potrzebuje kogoś żeby był a mnie wiecznie nie ma w domu... rozważałam już nawet opcję rzucenia pracy ale to jakby nie jest dobry pomysł ... Ja tu , Stef we Wrocławiu... do kitu z tym wszystkim....

Ale to jest fakt... jak ktoś przez chwilkę tylko przytuli tego psiaka to już o nim nie zapomni...

Z jednej strony tak strasznie się cieszę że mała jest tam gdzie kocha być ale z drugiej... zasługuje na swój domek prawdziwy, kochany i tak już na zawsze, taki...jej... Tyle już przeszła ...

Posted

A ja dodam, że od cioteczki Juso :) Wpłynęła nam już pierwsza wpłata po ucieczce na utrzymanie Fifi - 100zł, dziękujemy  :loveu:

Wrzucam jeszcze facebookowe zdjęcia - ekipa, dzięki której udało się złapać Fifi! Zaraz po złapaniu :) i malutka zaraz po przywiezieniu do domu, kiedy po prostu padała ze zmęczenia:

iqhn4h.jpg

aetwnm.jpg

34tba10.jpg

Posted

Wspaniała wiadomość :):):) nie macie dziewczyny pojęcia jak bardzo się cieszę :):):)

Cały czas śledziłam wiadomości o Fifi i na takie zakończenie czekałam :):):)

Uffff kamień z serca :):):)

Posted

No... mogło by być bardziej wspaniale... tego malucha nie można nie kochać... ale wierzę bardzo mocno że wszystko co się teraz dzieje ma jakiś ukryty sens ... a na końcu nasz maluch będzie szczęśliwym , ufnym psiakiem ... a ja w końcu przestanę ryczeć ilekroć na nią spojrzę...

Na razie jest bezpieczna  i to jest najważniejsze... :)

Posted

Fifi powolutku dochodzi do siebie - praktycznie całe dnie przesypia ale zawsze jest chętna na spacer :-)

Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu. Przy okazji wetka obejrzała i osłuchała dokładnie Fifi - wszystko jest w porządku i mała została zaszczepiona kompleksowo. W drodze do lecznicy Fifi trzęsła się jak galaretka, w powrotnej schowała się za mnie i już spokojna doczekała powrotu do domu. Od razu po wyjściu z samochodu ruszyła do bramki ciągnąc mnie za sobą :-) Bardzo ucieszył ją widok psich koleżanek. Myślę, że najlepszy dla Fifi byłby domek z innym kontaktowym psiakiem. 

zdjęcia z wczorajszego wieczora 

zn65xc.jpg

oh8wmb.jpg

dzisiejsze szczepienie +odrobaczenie - zapłaciłam 68 zł

nccz0p.jpg

Posted

Kasiu - dziękujemy za wieści i zdjęcia Fifulca! :) Oczywiście już robię przelew za dzisiejszą wizytę u weta.

Kochana mordeczka, będzie teraz odsypiać przez miesiąc!

Oczko faktycznie było obtarte, ciekawe po czym to pamiątka... Tak samo, jak ciekawi mnie, gdzie przegryzła swoją smycz, na jej ząbki była w sumie dość gruba, pewnie się biedulka gdzieś zaczepiła... :(

Posted

a ode mnie dla mojego Fifulka stała deklaracja 20 zł :) i buziak na dobranoc :)

Dziękuję Kochana!!! Zapisuję :)

Fakt. Zapomniałam wpisać, ża to AnnaA

Tak mi się wydawało, że już kiedyś dostałam od Ciebie przelew :) już zmieniam na nick - dziękujemy!

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrawiamy zimowo :-)

Fifi doszła już całkiem do siebie. Szaleje po ogrodzie - ustawia niesforną Bezę, z którą szalały przed wyjazdem Fifi. Pilnuje domu dzielnie obszczekując obcych :-) Na mnie też szczeka jak wracam do domu ale macha przy tym ogonkiem i zagląda z ciekawością do reklamówek  :loveu:   A i Fifua zaczęła bronić miski - nawet jak nie je to leży  sobie parę metrów od michy i warczy na zbliżającą się najczęściej Tośkę :-)

5x4jdu.jpg

1h9wsw.jpg

mhf6kj.jpg

vqio8k.jpg

2075mjc.jpg

sxdp1g.jpg

Posted

Dziękujemy Kasiu za świeżą dawkę informacji o Fifulcu!!! Zdjęcie z zaśnieżonym noskiem wciskającym się w kadr jest urocze :) Rozpływam się!

Widać, że naprawdę jest wesołą, zrelaksowaną sunią. Wierzę, że jeśli w nowym domu będą inne zwierzęta, Fifi tak samo szybko poczuje się, jak u siebie :)

Ale z tym ustawianiem innych psiaków... kto by pomyślał! Oby to nie jakieś nowe doświadczenia zdobyte po ucieczce!

Posted

Witam, zwrócił się do mnie właściciel sklepu zoologicznego Nakarm Pupila z taką propozycją dla Fifi. Chce podarować przez okres 6 miesięcy możliwość robienia zakupów za kwotę 100 zł w  www.nakarmpupila.pl - zakupy i dodatkowo dostawa będą gratis.

Super :) ale Fifi dostała piękny prezent od pana :)