Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Zapraszam :loveu: Wpierw jest picie, potem obnażanie. Kolejność zachowana musi być :diabloti:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Czyli na trzeźwiaka nie ma szans? Se jakbym na poczcie Cie odwiedzila, to tak sie nie da oblookac co nieco? Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 haha ale Kasia nocą Ci sie nie zwale przecie.. oj sie będzie działo to ja nie wiem czy ma sens jechac jak Kasia z łóżka nam nie wyjdzie:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza'] oj sie będzie działo to ja nie wiem czy ma sens jechac jak Kasia z łóżka nam nie wyjdzie:diabloti:[/QUOTE] hyhy najwyzej sie dolaczymy :evil_lol: Juz 22:00? Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 czworokąty hmm czy trojkąty:roll: taa mozesz pisac dzieci już spią:eviltong: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza'] haha ale Kasia nocą Ci sie nie zwale przecie.. oj sie będzie działo to ja nie wiem czy ma sens jechac jak Kasia z łóżka nam nie wyjdzie:diabloti: [/quote] [quote name='Anusia & Alutka'] hyhy najwyzej sie dolaczymy :evil_lol: [/quote] Bedzie weselej i bardzie uzrozmaicono :p Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Czyli na trzeźwiaka nie ma szans? Se jakbym na poczcie Cie odwiedzila, to tak sie nie da oblookac co nieco? [/quote] Na poczte przyjdź se lista wysłać a nie oglądać obnażanie :evil_lol: Chcesz abym pracę straciła??? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza']czworokąty hmm czy trojkąty:roll: taa mozesz pisac dzieci już spią:eviltong:[/QUOTE] Se rob jak uwazasz, ja napewno wiec trojkat murowany. [quote name='Kasia']Bedzie weselej i bardzie uzrozmaicono :p[/QUOTE] Zawsze marzylam o drugiej kobiecie w lozku :loveu: [quote name='Kasia']Na poczte przyjdź se lista wysłać a nie oglądać obnażanie :evil_lol: Chcesz abym pracę straciła???[/QUOTE] Hyhy wysylanie listow nuuuda :roll: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Zawsze marzylam o drugiej kobiecie w lozku :loveu: Hyhy wysylanie listow nuuuda :roll: [/quote] Twe marzenia mogą sie spełnić :loveu: :evil_lol::evil_lol: Ja ich nie wysyłam więc nie wiem...Ba, nawet ich nie przyjmuję ;) Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza']Cze all:loveu: se dzis przyszlam do Anusiaka chociaz mialam w planie Madzke:eviltong: no pieknie slonko swieci.. [/QUOTE] No to ładnie, a czemuż to taka zmiana planów?? :mad: Halo, jestem, ale zaraz idę. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 kaj idziesz jakzem przyszla do Ciebie:razz: Anusiak mnie zaskakujesz:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Twe marzenia mogą sie spełnić :loveu: :evil_lol::evil_lol: Ja ich nie wysyłam więc nie wiem...Ba, nawet ich nie przyjmuję ;)[/QUOTE] Cudownie :loveu: a jak D-E wezmie swoj gadzet to bedzie jeszcze lepiej :megagrin: Wiem, gadalas juz. [quote name='madziasto4']No to ładnie, a czemuż to taka zmiana planów?? :mad: Halo, jestem, ale zaraz idę.[/QUOTE] Masz cos?? :mad: Cze Madzka zalana :loveu: [quote name='Pegaza'] Anusiak mnie zaskakujesz:eviltong:[/QUOTE] oj tam... :oops: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Wiem, gadalas juz. Cze Madzka zalana :loveu: [/quote] więcej nie gadam. Zalana bedzie dopiero. Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza']kaj idziesz jakzem przyszla do Ciebie:razz: Anusiak mnie zaskakujesz:eviltong:[/QUOTE] No widziałam już, żes przyszła wreszcie :cool1: [quote name='Anusia & Alutka'] Masz cos?? :mad: Cze Madzka zalana :loveu: [/QUOTE] Mam:loveu: Średnie wykształcenie :loveu: :evil_lol: Jezu nareszcie koniec tego cyrku licealnego. Się zalewam własnie piwem z sokiem. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia cichoo Madziu to dopiero początek:evil_lol: cos czuje niemilo pachnącego...dzidzia spi na kolanach czy ona sie myje wogle:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='madziasto4'] Mam:loveu: Średnie wykształcenie :loveu: :evil_lol: Jezu nareszcie koniec tego cyrku licealnego. Się zalewam własnie piwem z sokiem.[/QUOTE] Masz to sie ciesz i nie zalewaj [po sobie] jak swinia piwskiem. Wyksztalcenie zobowiazuje. [quote name='Pegaza']Anusia cichoo cos czuje niemilo pachnącego...dzidzia spi na kolanach czy ona sie myje wogle:roll:[/QUOTE] Co cicho?? Jaka dzidzia? ze ta wlochata? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza'] Madziu to dopiero początek:evil_lol: [/QUOTE] Ale teeeeeeraz to już inne życie...:grins: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Bąki bączyńskie puszcza pewnie...[/quote] nie nie to raczej co innego wiesz Kasia chyba dzis ominela toalete wieczorną:roll: ona po Pipi to ma smrodki dwa:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 taa Kasia a ten najwiekszy zaraz jak wejdziesz do chalpy to poczujesz lezy przy drzwiach:evil_lol: Anusiak :cool1: a jaka tez pytanie:cool1: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jeny Madzia pieprzysz nam plany:razz: bez Ciebie mamy pic? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 No i spieprzywszy plany poooszla. :roll: Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dobry dzień :multi: Ooo.. widzę wreszcie się coś ruszyło .. wieczorne pogaduszki :loveu: Wstłam dziś i sie załamałam :placz: Zonka nie było :placz: Ale już wychodzi :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cze all no wszystkiego dobrego dla mamy Anusiaka:loveu::Rose: a teraz torta chcem:eviltong: nie chce mi się sprzątac ale jak mus to mus... Quote
Recommended Posts