madziasto4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Yhy. Za miesiac zdaza? Poka morde :loveu:[/QUOTE] No, za dokładny miesiąc. Tylko zapomniałam na którym stanowisku odbiór. 9 albo 19 :cool1: Nie chce mi się skanować. Quote
tigrunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Kasia']To na prawko trza mieć 18 latów?[/quote] Bez 3-ch miesięcy :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No 18 zeby zdawac. A ja se moge juz robic uprawnienia instrucktora hyhy :razz: Quote
Kasia_zg Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Dobry wieczór Anusia:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A ja sie już od roku zbieram żeby iśc na prawko i sie zebrać nie moge jakieś dziwne opory mam...a znajomi sie śmieją że jak ja pójde na prawko to przynajmniej w Zgierzu powymieniają słupy, latarnie i drzewa na gumowe to przez nich mam takie opory bo mnie stresują dziady wstretne ;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dobry wieczór Anusia:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A ja sie już od roku zbieram żeby iśc na prawko i sie zebrać nie moge jakieś dziwne opory mam...a znajomi sie śmieją że jak ja pójde na prawko to przynajmniej w Zgierzu powymieniają słupy, latarnie i drzewa na gumowe to przez nich mam takie opory bo mnie stresują dziady wstretne ;)[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Nie sluchaj Kasia dziadow! Idz na prawko, bo bez tego jak bez rynki. Ja se nie wyobrazam juz nie miec. Quote
tigrunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie sluchaj Kasia dziadow! Idz na prawko, bo bez tego jak bez rynki. Ja se nie wyobrazam juz nie miec.[/quote] Prawko bez auta tyż raczej na nic sie nie przydaje :roll: Dobry w słoneczny czwartek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='tigrunia']Prawko bez auta tyż raczej na nic sie nie przydaje :roll: Dobry w słoneczny czwartek :loveu:[/QUOTE] Ale lepij miec, bo pozniej sie nie chce robic. Cze w czwartek, nawet sloneczny. Dzisiaj do fryca jade. Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 O tak, racyja. Ja do tej pory nie zrobiłam prawka i chyba juz go nie zrobię...TZ wygania mnie co rusz ale ja nie i koniec. Boję się. I żałuje, że nie zrobiłam go wcześniej... Cze Anuś :loveu: Cze Alka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Kasia']O tak, racyja. Ja do tej pory nie zrobiłam prawka i chyba juz go nie zrobię...TZ wygania mnie co rusz ale ja nie i koniec. Boję się. I żałuje, że nie zrobiłam go wcześniej... Cze Anuś :loveu: Cze Alka :loveu:[/QUOTE] Bry Kasia wieczor juz :loveu: Ala bzyka wszystko co napotka na swojej drodze i nie tylko. Bzyka nawet wyimaginowane przedmioty tudziez stworzenia. Buuu Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dobry A&A :loveu: Alka dalej wszystko bzyka...? :cool1: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Cze all:loveu: se dzis przyszlam do Anusiaka chociaz mialam w planie Madzke:eviltong: no pieknie slonko swieci.. moja tez lubi bzykac Leonka:cool1: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 maskotka kaczuszka:eviltong: kuna ale mnie dzis Niki wkurza nie wytrzymie z nia chyba....:mad: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dzieci trza czasami trochę naprostować, stuknąć gdzieś tam lub puknąć...:diabloti: Haha, tak wiesz jak co nie? Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 wiem wiem :diabloti: wygonilam ją na dwor bo wiesz nie... byloby by prostowanie...:evil_lol: zas po polu lazil jakis dziwny facet, czlowiek nawet na spacer dluzszy nie moze wyjsc, bo zas wyszli swiry zboczone.."przeluftowac" to i owo:mad: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dario, Ty mi sie nawet zaś nie przejmuj jakimiś dziadami bo przyjadę tam i Cię naprostuję :mad: :loveu: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przyjdz przyjdz pomozesz mi przepędzic tych łobuzów:diabloti: a wiesz ze za 2 miechy będe przez Krapkowice przejeżdac...:eviltong: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza'] a wiesz ze za 2 miechy będe przez Krapkowice przejeżdac...:eviltong: [/quote] Tylko przejeżdżać? Może podać Ci na PW mój adres? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Dobry A&A :loveu: Alka dalej wszystko bzyka...? :cool1:[/QUOTE] Cze. No bzyka, ze az huczy. Błędny wzrok, jezor na wierzchu i wszechobecne sapanie... [quote name='Pegaza']Cze all:loveu: se dzis przyszlam do Anusiaka chociaz mialam w planie Madzke:eviltong: no pieknie slonko swieci.. moja tez lubi bzykac Leonka:cool1:[/QUOTE] Dobdzie trafilas :loveu: Jutro tort bedzie, bo mamszyn urodziny ma :loveu: [quote name='Pegaza']maskotka kaczuszka:eviltong: [/QUOTE] Jesoooo kaczuszka :mdleje: [quote name='Kasia']Tylko przejeżdżać? Może podać Ci na PW mój adres? :loveu:[/QUOTE] Publicznie podaj! A co tajemnice przed nami masz?? Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Publicznie podaj! A co tajemnice przed nami masz?? [/quote] Publicznie to sie można ino obnażać...w realu dodatkowo :evil_lol: Ja za tydzień robie imprezę na 2 latka Łukaszka :loveu: Mam łikendowego synka - 2 maj!!! Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Publicznie to sie można ino obnażać...w realu dodatkowo :evil_lol: Ja za tydzień robie imprezę na 2 latka Łukaszka :loveu: Mam łikendowego synka - 2 maj!!![/QUOTE] Kurde Daria!! to bierz tego adresa i jedz ogladac!! Aleeee biba bedzie! 4-dniowa :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Kurde Daria!! to bierz tego adresa i jedz ogladac!! Aleeee biba bedzie! 4-dniowa :evil_lol: [/quote] Chcesz się z Darią zabrać? Najbardziej to sie cieszy TZ, który akurat przyjedzie na duuugi łikend :p Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Chcesz się z Darią zabrać? Najbardziej to sie cieszy TZ, który akurat przyjedzie na duuugi łikend :p[/QUOTE] No jasne!! Ale z przepraszam obnazania czy picia? :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No jasne!! Ale z przepraszam obnazania czy picia? :evil_lol: [/quote] Zapraszam :loveu: Wpierw jest picie, potem obnażanie. Kolejność zachowana musi być :diabloti: Quote
Recommended Posts