Anusia & Alutka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']:turn-l: I co ? I co Teraz Tobie dobrze :turn-l: Ale dobry Ci powiem .. z grzeczności :loveu:[/QUOTE] Phi, tyz mi cos... Bry :cool1: [quote name='Aga76']Cze Anusiak :cool1:[/QUOTE] Cze Agus skrzywiona i bo ciemu? :loveu: [quote name='Kasia']Dobry poniedziałkowy :loveu:[/QUOTE] Poniedzialek Kasia bry!! :loveu: Kawusie pije. Quote
madziasto4 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']I wrocilam. A cwinia nawet nie zaplakala raz... :roll:[/QUOTE] Ostatnio szlochałam głośno i nic mi to nie dało, wróciłaś zgodnie z planem, ani minuty wcześniej. To tera basta se myślę, koniec płakania, i tak szybciej nie wrócisz. [quote name='Kasia']Nawet nie zajrzała...a jeśli nawet to śladu po sobie nawet nie zostawiła :shake:[/QUOTE] Buty mam czyste, to i śladów nie zostawiam :cool1: [quote name='Anusia & Alutka']niewychowana :roll: EDIT: Pani Teresko prosze tego nie brac do siebie...[/QUOTE] Goopia :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Buty mam czyste, to i śladów nie zostawiam :cool1: [/quote] Ohoho, hoho...proszę jaka mądrala :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Kasia']Ohoho, hoho...proszę jaka mądrala :cool1:[/QUOTE] Co nie?! Jade jutro do wawy i ni mo mie. Do piatku. A pozniej weekend w szkole wiec nie wiem kiedy bede tak ostatecznie. :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Kasia']Ojej, długo Cię nie będzie...:sad:[/QUOTE] Nom, troszke tak... Kujka ciekawe no... Jak to bydzie. Czkawke mam. Quote
Kasia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A to w sprawie pracy tam se wybywasz? Bo to w Wawie miałaś pracowac, prawda? Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Kasia']A to w sprawie pracy tam se wybywasz? Bo to w Wawie miałaś pracowac, prawda?[/QUOTE] Prawda najprawdziwsza. Quote
Kasia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Prawda najprawdziwsza. [/quote] Kciuki trzymamy i nie puszczamy ;) Quote
Aga76 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bry A&A :loveu::loveu: [SIZE=3][COLOR=yellowgreen]powodzenia![/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Kasia']Kciuki trzymamy i nie puszczamy ;)[/QUOTE] [quote name='Aga76']Bry A&A :loveu::loveu: [SIZE=3][COLOR=yellowgreen]powodzenia![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Danke danke. Czymajcie i nie puszczajcie ;) Cze Agus wtorkowo :loveu: Quote
Aga76 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 :grins: szybciej puszczę bąka nić kciuki, które trzymam za ciebie [COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Aga76']:grins: szybciej puszczę bąka nić kciuki, które trzymam za ciebie [COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR][/QUOTE] Kochana moja :calus:[COLOR="PaleTurquoise"] hihi[/COLOR] Quote
Aga76 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Kochana moja :calus:[COLOR=paleturquoise] hihi[/COLOR][/quote] :oops::grins::oops: [COLOR=paleturquoise]ciągle trzymam[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pojechała do stolycy, poźniej do placówki edukacyjnej jedzie i nie wie kiedy wróci ostatecznie :placz::placz::placz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Aga76']:oops::grins::oops: [COLOR=paleturquoise]ciągle trzymam[/COLOR][/quote] Pusc Agus bo to jednak w czwartek!! [quote name='madziasto4']Pojechała do stolycy, poźniej do placówki edukacyjnej jedzie i nie wie kiedy wróci ostatecznie :placz::placz::placz:[/quote] A widzisz... oplacilo sie plakac. pśiślam powiedziec ze zyje. :loveu: Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dobry Anuś :loveu: U nas oberwanie chmury! Normalnie hektolitry leją sie z nieba :shake: Quote
tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dobry i ja mowie :multi: umnie chmury są ale jeszcze się nie obrywają :evil_lol: Byłam właśnie u Jessi wypuścić ją na siq bo rano czasu nie miałam :shake: Quote
Pegaza Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Halo all:p se wpadłam do Anusiaka na momento a u nas słoneczko przez chmury sie przedziera..:eviltong: pozdrowienia dla wszystkich.. Quote
Anusia & Alutka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 cze dziewczynki :loveu: leje u nas? tu jest ladna pogoda, jeszcze... Quote
Recommended Posts