Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Anuś spojrzyj na tych zboków z innej mańki i od nowa ich polubisz :grins: Że też polizłam wczoraj ta wcześnie jak Daria-Ewa snuła tu swe opowiastki :shake:[/QUOTE] Nie da sie Kasiu, normalnie to psychole sa :shake: [quote name='tigrunia']Doberek :multi:[/QUOTE] Szesc Tigrunia :hand: [quote name='Jofka']Witam,witam!!![/QUOTE] Dzien dobry Jofka :grins: Nie kce mi sie nic. Mam zaproszenie nna kameralna imprezke. I co tera? Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie kce mi sie nic. Mam zaproszenie nna kameralna imprezke. I co tera?[/QUOTE] Kcesz nas tu z Fidlastą zostawić?? Quote
Jofka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A mi sie nie chce nigdzie isc....ale chyba pojde odwiedze kolege tak....kameralnie:razz: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 cześć Anusia :grins: słuchajta baby ja też nie wiem czy pójdę. znaczy się prawdopodobnie tak, ale jak się nie odezwie organizatorka, to ten. tak dla osłody Madźki i Fidlaste. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Kcesz nas tu z Fidlastą zostawić??[/quote] sie wlasnie zastanawiam normalna kaatastrofa. cos mi net nie dzialal, to stwierdzilam, ze se odinstaluje i zainstaluje jeszczee raz. no i problem w tym ze druga czesc nie wypalila. niech zyje laptop siostry!! tylko klawiature bardzo czula ma... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']sie wlasnie zastanawiam normalna kaatastrofa. cos mi net nie dzialal, to stwierdzilam, ze se odinstaluje i zainstaluje jeszczee raz. no i problem w tym ze druga czesc nie wypalila. niech zyje laptop siostry!! tylko klawiature bardzo czula ma...[/QUOTE] Ale że co se odinstalowałaś i miałaś w planach zainstalować? Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 neta Madźka, neta! nikt nie przywitał mię. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']neta Madźka, neta! nikt nie przywitał mię.[/QUOTE] Ale jak se neta można odinstalować i zainstalować przepraszam? :hmmmm: Właśnie zauważyłam :turn-l: Anusia ćwinia :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Ale że co se odinstalowałaś i miałaś w planach zainstalować?[/quote] modem Madzka alleluja ze na laptopie sie dalo zainstalowac zara se chyba do tp zadzwonie o co chodzi [quote name='PositiveThought']neta Madźka, neta! nikt nie przywitał mię.[/quote] oj Be bo to wszystko na tkich wariackich papierach. czeesc najslodsza :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']modem Madzka alleluja ze na laptopie sie dalo zainstalowac zara se chyba do tp zadzwonie o co chodzi [/QUOTE] Aaa, ty, to ja odinstalowuje i instaluję se rutera poprzez wyjęcie i ponowne włożenie wtyczki do gniazdka :grins: Taki szok na niego działa. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Aaa, ty, to ja odinstalowuje i instaluję se rutera poprzez wyjęcie i ponowne włożenie wtyczki do gniazdka :grins: Taki szok na niego działa.[/quote] wlaasnie nie wiem co sie stalo. wyjel mi sie przypadkowo wtyczka i przestalo dzialac gadali mi ze mam uruchomic ponownie komputer, bo ni ma jakis komponentow blaa blaa zrobilam co mi kazali i juz calkiem padlo Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']wlaasnie nie wiem co sie stalo. wyjel mi sie przypadkowo wtyczka i przestalo dzialac gadali mi ze mam uruchomic ponownie komputer, bo ni ma jakis komponentow blaa blaa zrobilam co mi kazali i juz calkiem padlo[/QUOTE] I co, jak włożyłaś z powrotem do gniazdka to się nie naprawiło? Dziwne jakieś. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 HA!! JA DZIALAM!! Zadzwonilam na pomoc techniczna :multi: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 wybaczcie dziwczynki ale się zaplątałam na naszej-klasie. o jak fajnie! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']wybaczcie dziwczynki ale się zaplątałam na naszej-klasie. o jak fajnie![/QUOTE] Wiem, żeś się zaplątała. Oo i nawet fotek więcej dałaś :grins: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 O JEZU! czuję się śledzona. a jak Ty znalazłaś mnię? O.o Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']O JEZU! czuję się śledzona. a jak Ty znalazłaś mnię? O.o[/QUOTE] Nie jedz tyle śledzi Atka! Ihihi, ma się sposoby :grins: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ja tyż Cię znajde, zobaczysz. [COLOR=paleturquoise]nie usunęłam twojego zaproszenia? :oops:[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']ja tyż Cię znajde, zobaczysz. [COLOR=paleturquoise]nie usunęłam twojego zaproszenia? :oops:[/COLOR][/QUOTE] Ciekawe jak:cool1: [COLOR="PaleTurquoise"]Nie bój, jeszcze nie wysłałam do Cię :grins: I na razie nie wyślę, poobserwuję Cię cichaczem. Nie będę się ujawniać[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 no a co to za problem... wystarczy nazwisko albo szkoła :cool1: nie bawię się tak! wy wszystkie mnie znajdujecie! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']no a co to za problem... wystarczy nazwisko albo szkoła :cool1: nie bawię się tak! wy wszystkie mnie znajdujecie![/QUOTE] A znasz moje nazwisko? A znasz moją szkołę? :cool1: Ojojoj :glaszcze: Quote
PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 no a co to za problem... wystarczy nazwisko albo szkoła :cool1: [COLOR=paleturquoise]nie wyczuwasz tej sugestii w głosie mym?[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Wiem, żeś się zaplątała. Oo i nawet fotek więcej dałaś :grins:[/QUOTE] ATka nowe foty dala?? Lecem oblookac. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='PositiveThought']no a co to za problem... wystarczy nazwisko albo szkoła :cool1: [COLOR=paleturquoise]nie wyczuwasz tej sugestii w głosie mym?[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]No cholera nie..:cool1:[/COLOR] [quote name='Anusia & Alutka']ATka nowe foty dala?? Lecem oblookac.[/QUOTE] Tera są aż CZY foty. Quote
Recommended Posts