Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ślicznota :loveu: W piątek byłam u Jubilera napatrzeć się na takie cuda, i znów się zakochałam w jednym pierścionku i dwóch parach kolczyków :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja bym bardzo kciala ladny pierscionek :loveu: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ja bym bardzo kciala ladny pierscionek :loveu: Ja też!!! wypatrzyłam taki z róziowym oczkiem i się zakochałam w nim :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a):Ja też!!! wypatrzyłam taki z róziowym oczkiem i się zakochałam w nim :evil_lol: Nie zbliza sie jakas rocznica? Walentynki niedlugo... Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie zbliza sie jakas rocznica? Walentynki niedlugo... Wybieram Walentynki :evil_lol: albo brak powodu jako najpiękniejszy powód :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a):Wybieram Walentynki :evil_lol: albo brak powodu jako najpiękniejszy powód :evil_lol: O tak, to by byla najpikniejsza okazja :loveu: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):O tak, to by byla najpikniejsza okazja :loveu: :loveu::loveu::loveu: Anusia, znalazłaś jeszcze jakieś cudo? Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Anusia, znalazłaś jeszcze jakieś cudo? :shake: takie zeby mnie zachwycilo to nieeeee. ale szukam dalej. Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aguś, wróciłaś :loveu: Cze Anusia :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Znalazlam! Znalazlam ten tamten wyzej wklejony ino tanszy o 9.000 :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Cze Anusia :grins: Cze Madzka! Dzisiaj chiba spagetti na obiad. Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A to z brylantami jest to cuo, tak ? Ja tez sie rozglądam bo bym chciała ale chyba musze poczekac az TZcik bedzie mnie za zone chciał :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: ) Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tigrunia napisał(a):A to z brylantami jest to cuo, tak ? Tak, z brylantami za praiwe 10.000 madziasto4 napisał(a):Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: ) Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam... Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: ) Wczoraj zamówiłam pizze bo nie miałam sily nic robić :shake: Dzień lenia był . Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tak, z brylantami za praiwe 10.000 Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam... Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu: Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu: z czekoladą i rumem :grins: ja bym chciała Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a):z czekoladą i rumem :grins: ja bym chciała O tak, tak, tak :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aga76 napisał(a):z czekoladą i rumem :grins: ja bym chciała Oj nie nie, bez ruma. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Cześc Anusia :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Cześc Anusia :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/FONT] Czesc Dagus :loveu: Wlasnie ogladam focie u Cie. Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Cześc Anusia :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/FONT] Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong: Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cześć Anusia. Ja dzisiaj i wczoraj pączka na śniadanie zjadłam, ale z marmoladą. Babcia mi przyniosła, a ona robi je najlepsze pod słońcem :loveu: Szkoda, że już się skończyły... Z czekoladą i rumem nie jadłam, ale chciałabym spróbować :eviltong: Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A za niedługo bydzie tłusty czwartysław więc wtedy bez oporów będziemy się mogły pozatykać pączkami :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Dagus :loveu: Wlasnie ogladam focie u Cie. Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee [FONT=Comic Sans MS]Ech bo wymyslili jakis dzien dla zakochanych, a dla tych nie zakochanych to juz niet :shake:[/FONT] madziasto4 napisał(a):Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong: Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]A bo ja tylko rum przeczytalam no i se z czekoladkami skojarzylam :eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts