Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ślicznota :loveu:

W piątek byłam u Jubilera napatrzeć się na takie cuda, i znów się zakochałam w jednym pierścionku i dwóch parach kolczyków :roll:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Ja bym bardzo kciala ladny pierscionek :loveu:

Ja też!!!

wypatrzyłam taki z róziowym oczkiem i się zakochałam w nim :evil_lol:

Posted

Nie zbliza sie jakas rocznica?
Walentynki niedlugo...

Wybieram Walentynki :evil_lol: albo brak powodu jako najpiękniejszy powód :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
A to z brylantami jest to cuo, tak ?

Tak, z brylantami za praiwe 10.000

madziasto4 napisał(a):
Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: )

Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam...

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja chyba dzisiaj pizze zamówię w końcu, bo tak łazi za mną (jak nie powiem co i za kim:evil_lol: )

Wczoraj zamówiłam pizze bo nie miałam sily nic robić :shake: Dzień lenia był .

Posted

Tak, z brylantami za praiwe 10.000

Mi koleznka ta paznokciowa powiedziala, jak jej powiedzialam, ze pączki za mna laza, zebym sie leczyla bo zwidy mam...

Pączka też bym zjadła:loveu: takiego cieplutkiego, świeżego :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześc Anusia :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/FONT]

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Przyciągnęly mnie te rozowmy o tych poczusiach i czekoladkach z rumem :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No i pierścionek z brylantami - cudo, można sobie pomarzyc :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A swoją drogoą nie lubie Walentynek, bo zawsze jakos tak bez sensu wypada, ze na Walentynki sama jestem i wtedy to się tylko smutam i nic z tego dnia dobrego dla mnie nie ma, a w tym roku będę spedzała walentynki w szkole na egzaminie - chore :roll::placz:[/FONT]

Czesc Dagus :loveu:
Wlasnie ogladam focie u Cie.
Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong:
Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol:

Posted

Cześć Anusia.

Ja dzisiaj i wczoraj pączka na śniadanie zjadłam, ale z marmoladą. Babcia mi przyniosła, a ona robi je najlepsze pod słońcem :loveu: Szkoda, że już się skończyły...
Z czekoladą i rumem nie jadłam, ale chciałabym spróbować :eviltong:

Posted

Czesc Dagus :loveu:
Wlasnie ogladam focie u Cie.
Ja walentynkow nie lubie wogole, niezaleznie czym sama czy nie bleeee

[FONT=Comic Sans MS]Ech bo wymyslili jakis dzien dla zakochanych, a dla tych nie zakochanych to juz niet :shake:[/FONT]

madziasto4 napisał(a):
Nie czekoladki z rumem, tylko pączusie z czekoladą i z rumem :eviltong:
Daga wie, że dzwoni, ale nie wie w którym kościele hihi :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]A bo ja tylko rum przeczytalam no i se z czekoladkami skojarzylam :eviltong:[/FONT]