madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie lubie ja tego :shake: Za bardzo maka ziemniaczana podjezdza.[/QUOTE] Oo o o, właśnie. Niedoble. A mam jeszcze ich budyń... Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 na tydzien ej no nie przesadzaj no chyba ze wolisz mnie tydzien nie widzieć to się postaram zyczenie spelnic:eviltong: Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czibo zielona np. Po jakobsie zoltym jest mi niedobrze :shake: [/quote] [quote name='Anusia & Alutka'] A nescafe gold to najgorsze paskudztwo jakie pilam :shake: [/quote] Bo Wy sie nie znacie - PRIMA niebieska jest najlepsza, delikatna i smaczna :loveu: Se spróbujcie to se pogadamy wtedy! Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Uwaga, uwaga, ogłaszam, że idę z piesami na spacerek. Zara wracam. Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Oo o o, właśnie. Niedoble. A mam jeszcze ich budyń...[/QUOTE] To po kiego to kupuje? Kup se zwykly budyn i zwykly kisiel i se zrob jak czlowiek. Budyn bym zjadla... Waniliowy ze sokiem malinowym... Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']na tydzien ej no nie przesadzaj no chyba ze wolisz mnie tydzien nie widzieć to się postaram zyczenie spelnic:eviltong:[/QUOTE] Oj nie! Badz z nami... No chyba ze znowu nowe lozko macie :eviltong: [quote name='Kasia']Bo Wy sie nie znacie - PRIMA niebieska jest najlepsza, delikatna i smaczna :loveu: Se spróbujcie to se pogadamy wtedy![/QUOTE] Nie pilam. Ale to rozpuszczalna? Nie parzocha? [quote name='madziasto4']Uwaga, uwaga, ogłaszam, że idę z piesami na spacerek. Zara wracam.[/QUOTE] Oo Madzka sie oglaszala :cool1: Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie pilam. Ale to rozpuszczalna? Nie parzocha? [/quote] Prima to parzocha jak się patrzy! Nie piję rozpuszczalnej :shake: Ino parzochę, bez cukru a z mlikiem :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To po kiego to kupuje? Kup se zwykly budyn i zwykly kisiel i se zrob jak czlowiek. Budyn bym zjadla... Waniliowy ze sokiem malinowym...[/QUOTE] No kupiłam kiedyś na spróbowanie kilka i tak leżą i leżą.. Z sokiem pyszne:loveu: [quote name='Anusia & Alutka'] Oo Madzka sie oglaszala :cool1:[/QUOTE] No no, bez takich :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Kasia']Prima to parzocha jak się patrzy! Nie piję rozpuszczalnej :shake: Ino parzochę, bez cukru a z mlikiem :loveu:[/QUOTE] Dobrze ze z mlikiem. Mliko trza do kawy dodawac. Ale ja parzochy raczej nieee. Madzka wrocila... Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jezdem łożko nowe nie, właśnie je naprawiałam bo noga srodkowa podtrzymująca stelaż sie złamała:roll: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Madzka wrocila...[/QUOTE] No, wróciłam! Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza'] łożko nowe nie, właśnie je naprawiałam bo noga srodkowa podtrzymująca stelaż sie złamała:roll:[/QUOTE] :crazyeye: Dario-Ewo, to delikatniej...śpijcie. :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']jezdem łożko nowe nie, właśnie je naprawiałam bo noga srodkowa podtrzymująca stelaż sie złamała:roll:[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaa :megagrin: Dario-Ewo :loveu: hihihi a czemu sie zalamala? :razz: Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jeszcze pytasz Anusia:evil_lol: oo zapomniałam kaps właczylam:roll: popołudnie było łóżkowe:evil_lol: to i noga odpadła...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']jeszcze pytasz Anusia:evil_lol: oo zapomniałam kaps właczylam:roll: popołudnie było łóżkowe:evil_lol: to i noga odpadła...:evil_lol:[/QUOTE] Ojej hihi. Jak ja tesknilam :loveu: A jak Aga pewnie tez hihi. Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [SIZE=1][COLOR=lightblue]jak ty tutaj na d... siedziałaś to ja d... pracowałam[/COLOR][/SIZE]:evil_lol: do czego tęskniłaś?:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Do wypowiedzi Twych ubarwiajacych wieczory nasze i noce i dnie :loveu: Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ee no wiesz nie wiem czy nie za ostro w koncu rozne ludzie galeryje odwiedzają:roll: by trza zmienić banerek kuna mac jesuu wy tego nie slyszecie ale ja slysze choc nie czuje:lol: co za dzwieki z d.. somy wylatują, matko mam nadzieje, że nocka bedzie przespana a nie latana bo zabije ją :mad: a teraz wszem i wobec oznajmiam ze juz ide koniec na dzis...papa:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']ee no wiesz nie wiem czy nie za ostro w koncu rozne ludzie galeryje odwiedzają:roll: [/QUOTE] myslisz ze moja tez?? Oj zyczymy w takim razie przetrwania nocy. Coby Cie Soma nie zagazowala :evil_lol: Quote
vikiii Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a ja hejka wszystkim :lol: i składam życzonka wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok:lol: syropu malinowego:grins:, łóżka które się nie psuje pod naporem sił:evil_lol: ciekawych zboków itp :smhair2:, "ciasteczek" ......:evillaug::biggrina:, jak najmniej :wallbash::bigcry:, pociechy z psiaków:Dog_run:i z reszty "domowników":p , świetnej zabawy:knajpa::eating: :laola: Wszystkiego naj naj naj :loveu:do zobaczenia za rok:loveu: :evil_lol: :buzi: :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Jofka']a co Wy tak pozno i buszujecie tu??[/QUOTE] Noooo ja to sie ucze. Znaczy nad zbokami siedze. [quote name='vikiii']a ja hejka wszystkim :lol: i składam życzonka wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok:lol: syropu malinowego:grins:, łóżka które się nie psuje pod naporem sił:evil_lol: ciekawych zboków itp :smhair2:, "ciasteczek" ......:evillaug::biggrina:, jak najmniej :wallbash::bigcry:, pociechy z psiaków:Dog_run:i z reszty "domowników":p , świetnej zabawy:knajpa::eating: :laola: Wszystkiego naj naj naj :loveu:do zobaczenia za rok:loveu: :evil_lol: :buzi: :hand:[/QUOTE] Viki :loveu: Jakie piekne zyczonka hihi. Ale to ze jutro nie ma Cie?? Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Anuś spojrzyj na tych zboków z innej mańki i od nowa ich polubisz :grins: Że też polizłam wczoraj ta wcześnie jak Daria-Ewa snuła tu swe opowiastki :shake: Quote
Recommended Posts