Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']A to se pij :niewiem:[/QUOTE] I se bede. Kto mi pojdzie zrobic hejbatke? Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I se bede. Kto mi pojdzie zrobic hejbatke?[/QUOTE] Hejbatkę? A może kawkę? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Hejbatkę? A może kawkę? :razz:[/QUOTE] Niet. Herbatke. Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Niet. Herbatke.[/QUOTE] Noo, to służka, wyleź spod łóżka przynieś Anusi...hejbatkę. [COLOR="PaleTurquoise"]Rymowanka idzie inaczej, ale prosisz o hejbatkę, to się musiałam ustosunkować.[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Madzka dorymuj :megagrin:[/QUOTE] Służka wyleź spod łóżka, przynieś pani kapcie, bo się pani sr... chce. :p [quote name='Kasia']podnóżka...? :roll:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Służka wyleź spod łóżka, przynieś pani kapcie, bo się pani sr... chce. :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :roflt: Kocham Madzkowe rymowanki :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: Kocham Madzkowe rymowanki :loveu:[/QUOTE] Do usług :lol::lol::lol: Buu książka mi się już kończy :sad: Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4'] Służka wyleź spod łóżka, przynieś pani kapcie, bo się pani sr... chce. :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Co się zlewasz! Skąd mogłam wiedzieć jak nie znaju tej rymowanki :shake: A tak w ogóle to jest niezła :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Do usług :lol::lol::lol: Buu książka mi się już kończy :sad:[/QUOTE] Hihi bedem pamietac :loveu: Oj i jaka byla? Moje zboki cos sie ciagna w nieskonczonosc. Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Kasia']Co się zlewasz! Skąd mogłam wiedzieć jak nie znaju tej rymowanki :shake: A tak w ogóle to jest niezła :evil_lol:[/QUOTE] Znam jeszcze inne, ale wszystko w swoim czasie:lol: [quote name='Anusia & Alutka']Hihi bedem pamietac :loveu: Oj i jaka byla? Moje zboki cos sie ciagna w nieskonczonosc.[/QUOTE] Jeszcze ze 30 stron do końca. Podoba mi się :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zesz no! Kuwa ide se ta hejbate zalac. Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A co, zapomniałaś, że się woda zagotowała?:lol: Skąd ja to znam :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']A co, zapomniałaś, że się woda zagotowała?:lol: Skąd ja to znam :lol:[/QUOTE] Nie zapomnialam, ino wcale nie postawilam jej. Jeeeeeny kto za mnie dokonczy?? Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 cze anusia sorki ze bez duzych literek ale mi sie komp zwiesza jak capsa załącze chociaż h.. go tam wie co za chwile zaś wymysli :angryy:mam go dosyc chce nowy.... więc gdym zaś znikła to przez tego kompa... Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie zapomnialam, ino wcale nie postawilam jej. Jeeeeeny kto za mnie dokonczy??[/QUOTE] A to mnie się też tak zdarza. Nie ja. Cześć Dario :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']cze anusia sorki ze bez duzych literek ale mi sie komp zwiesza jak capsa załącze chociaż h.. go tam wie co za chwile zaś wymysli :angryy:mam go dosyc chce nowy.... więc gdym zaś znikła to przez tego kompa...[/QUOTE] Dario-Ewo to shiftem powiekszaj :loveu: Ja siem czaje na laptopika i chyba zostanie mi sprezentowana piekna toshibka :grins: Cze, fajnie ze jestes :loveu: Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 już wole nie kombinowac przy tej klawiaturze chociaż m-a twierdzi że cały dzień siedział i nic sie nie robiło a ja wejde i d... Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']już wole nie kombinowac przy tej klawiaturze chociaż m-a twierdzi że cały dzień siedział i nic sie nie robiło a ja wejde i d...[/QUOTE] Specjalnie tak mowi, cobyś nie siedziala na necie :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Se kisiel zrobiłam malinowy. Z kawałkami owoców. Z samymi pestkami kur.wagonprzywieźli, a nie z owocami :angryy: Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 dobra ja mykam postaram sie jeszcze wpaśc jak wszystkich do snu utule:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Se kisiel zrobiłam malinowy. Z kawałkami owoców. Z samymi pestkami kur.wagonprzywieźli, a nie z owocami :angryy:[/QUOTE] Ze taka jakas paskudna slodka kwila? [quote name='Pegaza']dobra ja mykam postaram sie jeszcze wpaśc jak wszystkich do snu utule:eviltong:[/QUOTE] Ojooooooj. No to zegnaj nam Dario-Ewo na tydzien... Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ze taka jakas paskudna slodka kwila? [/QUOTE] Taaa, ostatnia już całe szczęście. Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie lubie ja tego :shake: Za bardzo maka ziemniaczana podjezdza. Quote
Recommended Posts