Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [I][COLOR=navy]Dzień dobry czwarteczkowo:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi widze ze od dziś wszyscy zakładają kłódeczki na lodówke nastapiła rygorystyczna dietka przed sylwestrem ;)[/COLOR][/I] Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cześć grubasy poświąteczne:evil_lol: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć grubasy poświąteczne:evil_lol:[/quote] oj tam od razu grubasy....;) Quote
Pegaza Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witaj Ania:loveu: taa nie trza było tyle jeść że teraz jęczą i kwięczą:evil_lol: a ja se schudlam z 4 kg w ostatnim tygodniu i jestem zadowolona choć znając życie znów to nadrobie:roll: coś mi ta klawiatura szwankuje albo ten walniety komp który do lamusa sie nadaje buuu Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia']Ja to se nie umiem dać szlabanu :shake:[/QUOTE] A ja muszem i kuniec. Bo inaczej to wiesz co bedzie... [quote name='Jofka']Hej!! Co to za horror!!! wchodzic na wage po swietach???? nu nu nu ale ja już od dzisiaj gęba na kłodę , anwet nie na kłódkę....dzisiaj tylko jogurt:shake:[/QUOTE] Ja nie wchodzem :shake: Goopia nie jestem, zreszta ja ogolnie sie wcale nie ważę. [quote name='Kasia_zg'][I][COLOR=navy]Dzień dobry czwarteczkowo:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi widze ze od dziś wszyscy zakładają kłódeczki na lodówke nastapiła rygorystyczna dietka przed sylwestrem ;)[/COLOR][/I][/QUOTE] Dzien dobry Kasiu :loveu: Nawet nie tyle przed sylwestrem, co ogolnie po swietach, bo tak byc nie moze :shake: [quote name='madziasto4']Cześć grubasy poświąteczne:evil_lol:[/QUOTE] Czesc :cool1: [quote name='Jofka']oj tam od razu grubasy....;)[/QUOTE] Wlasnie no! Od razu grubasy :obrazic: [quote name='Pegaza']Witaj Ania:loveu: taa nie trza było tyle jeść że teraz jęczą i kwięczą:evil_lol: a ja se schudlam z 4 kg w ostatnim tygodniu i jestem zadowolona choć znając życie znów to nadrobie:roll: coś mi ta klawiatura szwankuje albo ten walniety komp który do lamusa sie nadaje buuu[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: Jak zrobilas to ze Ci ubylo, gdzy wszystkim przybywa? Wlasnie pisze referat o tych zbokach :roll: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Wlasnie no! Od razu grubasy :obrazic: Wlasnie pisze referat o tych zbokach :roll:[/QUOTE] Same narzekacie :p Oooo, o jakich zbokach? :grins: Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Bo najlepiej to jeść co sie chce i ile się chcę, nie patrząc na kalorie i na wagę czyli tak jak ja :grins: I nie bydzie problemów i dylematów!!! Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='madziasto4'] Oooo, o jakich zbokach? :grins: [/quote] No nie wiesz, no o TYCH :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia']Bo najlepiej to jeść co sie chce i ile się chcę, nie patrząc na kalorie i na wagę czyli tak jak ja :grins: I nie bydzie problemów i dylematów!!![/QUOTE] I najlepiej też jakby się miało taką przemianę materii jak Ty, to rzeczywiście możnaby jeść co się chce i ile się chce:p A tak to pozostaje NŻD i nie ma zmiłuj :p Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia']No nie wiesz, no o TYCH :evil_lol:[/QUOTE] O TYCH?? Kurka, a ja byłam przkonana, że o TAMTYCH! :splat: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Jofka']hehe wystarczyło spytać, Ty!!!:cool3::evil_lol:[/quote] A no pewno i by wystarczylo .. ale jakos tak sie nie chciało :evil_lol: [quote name='Kasia']Bo najlepiej to jeść co sie chce i ile się chcę, nie patrząc na kalorie i na wagę czyli tak jak ja :grins: I nie bydzie problemów i dylematów!!![/quote] O masz :mdleje: Domyslam się, ze kazda by tak chciała, ale nie da sie :placz: Ja to tak z 5-6 kg chciałabym zrzucic :evil_lol: Musze przed Egiptem bo przed sylwkiem to juz nie zdaze :placz: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Upsss.. zapomniałam o Anusi :oops: Cześć Ci Anusio nasza kochana :loveu: Jak idzie ze zbokami ?? :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Madźka może i mam super przemianę materii ale wcale często do kibelka nie chodzę :lol: Ja to chyba już tak mam - mogę jeść wszystko w każdych ilościach a waga ani drgnie :p Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia'] Ja to chyba już tak mam - mogę jeść wszystko w każdych ilościach a waga ani drgnie :p[/QUOTE] Nie denerwuj mnie.. Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hyhy goopole! Kasia szczesciara... a na wizyty wucetowe to u mnie kawusia na czczo jak znalazl :grins: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hyhy goopole! Kasia szczesciara... a na wizyty wucetowe to u mnie kawusia na czczo jak znalazl :grins:[/quote] Ale mi się chce jesc ....normalnie już sie ciesze na jutrzejsze sniadanie ja tez sie z reguły nie waze no chyba ze naprawde kosmicznie schudne Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Oj a mi sie jesc nie chce :shake: Raczej jem dlatego, ze mam dobre papu, a nie dlatego zem glodna jest... Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj a mi sie jesc nie chce :shake: Raczej jem dlatego, ze mam dobre papu, a nie dlatego zem glodna jest...[/quote] Ja mam ciagle dobre papu...babcia kucharka hehe...ale ograniczam od dzisiaj i jestem glodna jak wilk Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='tigrunia']A mi sie chipsów chce! :placz:[/quote] chipsów to ja z rok nie jadlam albo lepiej Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='tigrunia']A mi sie chipsów chce! :placz:[/QUOTE] Tez bym se zjadla. Najchetniej kranczipsy serowo-cebulowe falowane i zapijane reddsem jabulkowym. Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tez bym se zjadla. Najchetniej kranczipsy serowo-cebulowe falowane i zapijane reddsem jabulkowym.[/quote] Anusia ... :mdleje: Redds'a z chipsami :modla: Prosimy! :modla: Quote
vikiii Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 moja waga zepsuta:multi: więc nie wim ile przytyłam - tylko po ciuchach widać:eviltong::evil_lol: ale w moim wieku to już dozwolone jest przybieranie na wadze:diabloti:więc sobie pozwalam na ciasteczka i pieguski Anusiowe:eating: Quote
Kasia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cze tym co mogą jeść dużo, tym co mniej i tym co wcale też :loveu: Quote
Recommended Posts