Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Życzenia miodzio :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Agus, tys jezd jeszcze?? Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Agus, tys jezd jeszcze??[/quote] Jam jest łoczywiście :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Jam jest łoczywiście :loveu:[/QUOTE] Agus, jak za starych dobrych czasow :loveu: A dzisiaj se przypominalam jak spedzalam z Toba czas, przy winie i zoltym serze :loveu: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powiem, że sera bym nie zjadła i wina nie skosztowała... Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powiem, że sera bym nie zjadła i wina nie skosztowała...[/QUOTE] Oj Agus :-( Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj Agus :-([/quote] Co oj? [COLOR=lightblue]Jam trzeźwa jak cholela[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Aga76']Co oj? [COLOR=lightblue]Jam trzeźwa jak cholela[/COLOR][/QUOTE] Oj Agus, normalnie ide leb przylozyc do poduszki, bo oj... [COLOR="PaleTurquoise"]Ja tyz niestety.[/COLOR] Dobranoc :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy][B]Anusiu...W Bożego Narodzenia dni urocze, niechaj szczęściem serce gra. Niech zdrowie dobre was otoczy, i na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/B][/COLOR][/FONT][/I] [B][I][FONT=Georgia][COLOR=#000080]Wesołych Świąt!![/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][COLOR=#000080][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/1069/katnv6qq9.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER] Quote
Jofka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [RIGHT][IMG]http://www.k9gifts.com/christmas-cards/1z-christmas-cards/yorkie.jpg[/IMG][SIZE=5][COLOR=Red]Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wielu radości życzą Tolek i Jowita[/COLOR][/SIZE] [/RIGHT] Quote
tigrunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Hihi.. wreszcie się dowiedziałam jak masz Jofka na imie :evil_lol: Quote
Jofka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='tigrunia']Hihi.. wreszcie się dowiedziałam jak masz Jofka na imie :evil_lol:[/quote] hehe wystarczyło spytać, Ty!!!:cool3::evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witajcie świątecznie:loveu: dziękuje za życzenia bardzo orginalne:eviltong: postaram się bywać częściej bo też mi Was brakuje:loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]testuje sobie nowa klawiature i mysze bezprzewodową:eviltong:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]chyba sie przejadłam bo hmm coś [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wc[/COLOR][/SIZE] za często odwiedzam[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]pozdrawiam i ściskam Was wszystkie:calus:[/COLOR] :tree1::tree1::tree1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy][B]Anusiu...W Bożego Narodzenia dni urocze, niechaj szczęściem serce gra. Niech zdrowie dobre was otoczy, i na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/B][/COLOR][/FONT][/I] [B][I][FONT=Georgia][COLOR=#000080]Wesołych Świąt!![/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][/FONT][/I][/B][/CENTER][/QUOTE] Kasienko dziekuje Ci pieknie :calus: [quote name='Jofka'][RIGHT] [SIZE=5][COLOR=Red]Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wielu radości życzą Tolek i Jowita[/COLOR][/SIZE] [/RIGHT][/QUOTE] Jowitko dziękuję za życzonka :loveu: [quote name='tigrunia']Hihi.. wreszcie się dowiedziałam jak masz Jofka na imie :evil_lol:[/QUOTE] Ja tez hihi. Wczoraj nawet nie mialam jak wejsc na dogo. Wszystko w biegu :shake: [quote name='Pegaza']Witajcie świątecznie:loveu: dziękuje za życzenia bardzo orginalne:eviltong: postaram się bywać częściej bo też mi Was brakuje:loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]testuje sobie nowa klawiature i mysze bezprzewodową:eviltong:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]chyba sie przejadłam bo hmm coś [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wc[/COLOR][/SIZE] za często odwiedzam[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]pozdrawiam i ściskam Was wszystkie:calus:[/COLOR] :tree1::tree1::tree1:[/QUOTE] Daria-Ewa :loveu: Kochana nasza Dario-Ewo, to tera kompot z suszek trza pic. Poprawia trawienie. Masz nowa klawiaturke i mysze znaczy sie masz jeszcze wieksza motywacje zeby przylazic do nas :loveu: Swiateczne bry :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry świąteczne:loveu:[/QUOTE] No czesc Madzka Ty. Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A co to nie ma żadnych niktów? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia']Dobry Anus i reszta ogonów :loveu:[/QUOTE] Czesc Kasiu :loveu: [quote name='madziasto4']A co to nie ma żadnych niktów? :hmmmm:[/QUOTE] No ja jestem nikcie jakby co. Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jak Anuś po świętach? Na wagę wchodziłaś? :razz: Ja wejdę dzis po pracy........ Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Oj nie, oj buuu. Mam nadzieje ze nie jest tak zle... Ale po switach, znaczy sie nowym roku, szlaban na ryj. Bede sie zywic sokami buuu. Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja to se nie umiem dać szlabanu :shake: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj nie, oj buuu. Mam nadzieje ze nie jest tak zle... Ale po switach, znaczy sie nowym roku, szlaban na ryj. Bede sie zywic sokami buuu.[/quote] Hej!! Co to za horror!!! wchodzic na wage po swietach???? nu nu nu ale ja już od dzisiaj gęba na kłodę , anwet nie na kłódkę....dzisiaj tylko jogurt:shake: Quote
Recommended Posts