Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy][B]Anusiu...W Bożego Narodzenia dni urocze, niechaj szczęściem serce gra. Niech zdrowie dobre was otoczy, i na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/B][/COLOR][/FONT][/I]
[B][I][FONT=Georgia][COLOR=#000080]Wesołych Świąt!![/COLOR][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][COLOR=#000080][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/1069/katnv6qq9.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]

Posted

[RIGHT][IMG]http://www.k9gifts.com/christmas-cards/1z-christmas-cards/yorkie.jpg[/IMG][SIZE=5][COLOR=Red]Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wielu radości życzą Tolek i Jowita[/COLOR][/SIZE]
[/RIGHT]

Posted

Witajcie świątecznie:loveu:
dziękuje za życzenia bardzo orginalne:eviltong:
postaram się bywać częściej bo też mi Was brakuje:loveu:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]testuje sobie nowa klawiature i mysze bezprzewodową:eviltong:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]chyba sie przejadłam bo hmm coś [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wc[/COLOR][/SIZE] za często odwiedzam[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]pozdrawiam i ściskam Was wszystkie:calus:[/COLOR]
:tree1::tree1::tree1:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy][B]Anusiu...W Bożego Narodzenia dni urocze, niechaj szczęściem serce gra. Niech zdrowie dobre was otoczy, i na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/B][/COLOR][/FONT][/I]
[B][I][FONT=Georgia][COLOR=#000080]Wesołych Świąt!![/COLOR][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][/FONT][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]

Kasienko dziekuje Ci pieknie :calus:

[quote name='Jofka'][RIGHT]
[SIZE=5][COLOR=Red]Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wielu radości życzą Tolek i Jowita[/COLOR][/SIZE]
[/RIGHT][/QUOTE]

Jowitko dziękuję za życzonka :loveu:

[quote name='tigrunia']Hihi.. wreszcie się dowiedziałam jak masz Jofka na imie :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tez hihi.

Wczoraj nawet nie mialam jak wejsc na dogo.
Wszystko w biegu :shake:

[quote name='Pegaza']Witajcie świątecznie:loveu:
dziękuje za życzenia bardzo orginalne:eviltong:
postaram się bywać częściej bo też mi Was brakuje:loveu:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]testuje sobie nowa klawiature i mysze bezprzewodową:eviltong:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]chyba sie przejadłam bo hmm coś [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wc[/COLOR][/SIZE] za często odwiedzam[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]pozdrawiam i ściskam Was wszystkie:calus:[/COLOR]
:tree1::tree1::tree1:[/QUOTE]

Daria-Ewa :loveu:
Kochana nasza Dario-Ewo, to tera kompot z suszek trza pic. Poprawia trawienie.
Masz nowa klawiaturke i mysze znaczy sie masz jeszcze wieksza motywacje zeby przylazic do nas :loveu:

Swiateczne bry :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oj nie, oj buuu.
Mam nadzieje ze nie jest tak zle...
Ale po switach, znaczy sie nowym roku, szlaban na ryj.
Bede sie zywic sokami buuu.[/quote]
Hej!!
Co to za horror!!! wchodzic na wage po swietach???? nu nu nu
ale ja już od dzisiaj gęba na kłodę , anwet nie na kłódkę....dzisiaj tylko jogurt:shake: