Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Trza mieć stalowe nerwy przy takich babonach!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dobry :roll: EDIT: Akcja jest [url]www.animalia.pl/choinka.php[/url] Quote
PositiveThought Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 oj ja to bym się nieźle zdenerwowała też. cześć Anno. Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Właśnie tę choinę ubieram z akcji. Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='madziasto4']Właśnie tę choinę ubieram z akcji.[/QUOTE] Ja trochu powysylalam, ale za bardzo czasu ni mom. Se usiadlam dopiero od godziny gdzies 12 chiba. Quote
Pegaza Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]Spokojnych zdrowych świąt Bożego Narodzenia[COLOR=red],[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]dużo ciepła oraz mnóstwo prezentów,wrażeń moc[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]w Sylwestrową noc,dużo uroku w Nowym Roku 2008[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]życzy Daria oraz M-A.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/33.gif[/IMG][/CENTER] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [COLOR=black]życzenia kieruje dla wszystkich dogo-znajomych moich-naszych:loveu:[/COLOR] [COLOR=black]pzdr cieplutko [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/59.gif[/IMG][/CENTER] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=#afeeee]pamiętam o Was ale czasu brakuje na net[/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dziękujemy za życzenia Dario-Ewo :loveu: Quote
Kasia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dzienki Dario-Ewo :loveu: i wzajemnie!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Daria-Ewa :loveu: dziekujemy :grins: Ale masz fajne dzwonki :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Suchajta, zrobilam dzisiaj piegusa, piernika, ciastka z kilograma maki /jutro musze zrobic jeszcze raz tyle/ i bezy z czterech bialkow. Jestem niezywa prawie i boli mie kregoslup i krzyz to juz wogole. Quote
madziasto4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To ja się piszę na tego piernika i na bezy :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='madziasto4']To ja się piszę na tego piernika i na bezy :grins:[/QUOTE] Dobla, o ile cos z bezow zostanie... Bo mamasza co przechodzi to capnie i w tej sytuacji spodziewam sie ich braku najpozniej w pirszy dzien swiat. Z piernikiem lepsza sytuacja, bo jest w foremce i ktos musi go zaczac... Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja cie.. ile wy tego zjecie? Ja biore z pracy jedna babke i wsio! No i makowca ale ja nie lubie wiec nie wiem kto zje :shake: Ty .. Anusia.. a zaprzestaniesz chęci spalenia mnie na sosie przez święta chociaż ?? :loveu: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='tigrunia']Ja cie.. ile wy tego zjecie? Ja biore z pracy jedna babke i wsio! No i makowca ale ja nie lubie wiec nie wiem kto zje :shake: Ty .. Anusia.. a zaprzestaniesz chęci spalenia mnie na sosie przez święta chociaż ?? :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Beda czlowieki to zjedza, o to sie nie ma co martwic. Jedna babka... Jak to tak? Moze zaprzestane, moze nie, musze to z Madzka uzgodnic, bo to wspolny pomysl. [quote name='Kasia']Dobry niedzielny :loveu:[/QUOTE] Dobry Kasienko :loveu: W morde jeza, poparzylam jezor kawa. Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Moze zaprzestane, moze nie, musze to z Madzka uzgodnic, bo to wspolny pomysl. W morde jeza, poparzylam jezor kawa.[/QUOTE] No to tak. Na sosie to Cię na pewno tigrunia nie spalimy, przysięgam:loveu: Ale nad stosem to jeszcze pomyślimy. Boś miała niewyparzony dziób, toś se wyparzyła tera :evil_lol: :calus: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cze Anusia [quote name='Anusia & Alutka']Normalnie mam bialo za oknem. Ale to raczej sprawka mrozu, sisko zamarzniete, sniegu ni ma. Moze sie uda obfocic moja gruszke przedokienna, pamietasz Ty ja Agus?[/quote] Pamiętam to cudeńko, gdzie fota? [quote name='Kasia']Anuś, toś Ty nie wiedziała że [COLOR=magenta]Panie w dziekanatach są NAJWAŻNIEJSZE I ZAWSZE BARDZO ZAJĘTE[/COLOR] :evil_lol:[/quote] Tak chyba jest na całym świecie :megagrin: Quote
PositiveThought Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Alutki i inne, Świąt Wam przyszłam życzyć takich no ten. prawdziwych i ciepłych. bez pań w dziekanatach i poparzonego języka. trzymajcie się :calus: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Anuś, razem z Fidelkiem i Łukaszkiem Zyczymy Tobie i Twoim bliskim Spokojnych i Radosnych Świąt [URL="javascript:popupWindow('http://www.camomille.pl/popup_extra_images.php/peiID/1475')"] [CENTER][IMG]http://www.camomille.pl/images/qz642.jpg[/IMG][/CENTER] [/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='madziasto4']No to tak. Na sosie to Cię na pewno tigrunia nie spalimy, przysięgam:loveu: Ale nad stosem to jeszcze pomyślimy. Boś miała niewyparzony dziób, toś se wyparzyła tera :evil_lol: :calus:[/QUOTE] Phiiii. [quote name='Aga76']Cze Anusia Pamiętam to cudeńko, gdzie fota? Tak chyba jest na całym świecie :megagrin:[/QUOTE] Czesc Agus :loveu: Niema foty, bo taka jedna jeczala ze drzewko a nie pies... [quote name='PositiveThought']Alutki i inne, Świąt Wam przyszłam życzyć takich no ten. prawdziwych i ciepłych. bez pań w dziekanatach i poparzonego języka. trzymajcie się :calus:[/QUOTE] Bebus dziekujemy :loveu: Zara do Cie idziemy. [quote name='Kasia']Anuś, razem z Fidelkiem i Łukaszkiem Zyczymy Tobie i Twoim bliskim Spokojnych i Radosnych Świąt [URL="javascript:popupWindow('http://www.camomille.pl/popup_extra_images.php/peiID/1475')"] [CENTER][IMG]http://www.camomille.pl/images/qz642.jpg[/IMG][/CENTER] [/URL][/QUOTE] Kasu Fidlasta dziekuje :calus: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Agus :loveu: Niema foty, bo taka jedna jeczala ze drzewko a nie pies... [/quote] Dżewo tyż żyje przecie :-? śkoda, że gruchy ni będzie Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc Agus :loveu: Niema foty, bo taka jedna jeczala ze drzewko a nie pies...[/QUOTE] No dobra, to ta jedna może się ewentualnie zgodzić na dż ewo. Ale najlepiej toby było i dż ewo i pies:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Dżewo tyż żyje przecie :-? śkoda, że gruchy ni będzie[/QUOTE] Niestety, tera krajobraz juz nie ten, znaczy sie widok. Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [SIZE="5"][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]UWAGA UWAGA, bo tera dla Darii-Ewy zyczenia bedom.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [FONT="Comic Sans MS"]Dario-Ewo nasza wyjatkowa :loveu: Zycze Wam radosnych świąt, spedzonych w milej atmosferze. Ci osobiscie, samych pociech z Córy i Marka-Adama :megagrin: Coby sprezyny z nowego łoża Cie nie uwieraly w plecy, a kwestia malowania sufitu w tych momentach nie istniala :evil_lol: I zebys czesciej zabawiala nas rozmowa w 2008 roku, bo bez Ciebie to nie ta sama dogo :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts