madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Uwielbiam ta Twoja pelnoletnosc. :loveu: W koncu walisz wprost a nie oplotkami.[/QUOTE] Ale se nie myślcie, że z kuzynem!! :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Se myśleć nikt nam nie zbroni...:eviltong: A tak a'propo, jak było na francuskim? :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Kasia'] A tak a'propo, jak było na francuskim? :loveu:[/QUOTE] Uroczo. Aż półtorej godziny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Uroczo. Aż półtorej godziny :loveu:[/QUOTE] Hy hy oooo az tyle? :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hy hy oooo az tyle? :loveu:[/QUOTE] Ano :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Ano :loveu:[/QUOTE] Hi hi tyle to chyba nawet sam M-A by nie sprostal. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi tyle to chyba nawet sam M-A by nie sprostal.[/QUOTE] Myślisz??? Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Myślisz???[/QUOTE] Wrecz pewna jestem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wrecz pewna jestem :evil_lol:[/QUOTE] Ojej, niepokoi mnie Twa pewność.. Bo skąd niby ona?? :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Ojej, niepokoi mnie Twa pewność.. Bo skąd niby ona?? :niewiem:[/QUOTE] Z zycia hi hi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Z zycia hi hi :evil_lol:[/QUOTE] :hmmmm: Fiu fiu fiu :siara: Daaaaaj Alutkę.. Może być nawet w tej inszej pozycji. Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie mam fotow w pozycji zadnej obecnie na stanie :shake: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie mam fotow w pozycji zadnej obecnie na stanie :shake:[/QUOTE] Hmmmm :cool1: Ale ja chciałam Alutkę..:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Hmmmm :cool1: Ale ja chciałam Alutkę..:evil_lol:[/QUOTE] Hmmmm... O tejze wlasnie mowie. Ide szybciutko pod prysznica, takiego migusiem. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hmmmm... O tejze wlasnie mowie.[/QUOTE] Bo se pomyślałam, że o sobie. To chociaż powiedz jak się Ala czuje. Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Bo se pomyślałam, że o sobie. To chociaż powiedz jak się Ala czuje.[/QUOTE] Jejku jejku... No mowilam, mowilam tyle razy ale powtorze raz jeszcze: Se nie mysl Madzka, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: Ala ostatnio przezywa trudny okres, bo Kot Borys atakuje ja rano, w poludnie i wieczorem. Gryzie, drapie i przygniata, a mala furii dostaje. Ogolnie jest zakurzona, bo remont :roll: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jejku jejku... No mowilam, mowilam tyle razy ale powtorze raz jeszcze: Se nie mysl Madzka, bo Ci to NIE wychodzi :loveu: Ala ostatnio przezywa trudny okres, bo Kot Borys atakuje ja rano, w poludnie i wieczorem. Gryzie, drapie i przygniata, a mala furii dostaje. Ogolnie jest zakurzona, bo remont :roll:[/QUOTE] Przestań mi to w kółko powtarzać, bo jeszcze uwierzę.. A fotki Kota Borysa może masz?:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Przestań mi to w kółko powtarzać, bo jeszcze uwierzę.. A fotki Kota Borysa może masz?:loveu:[/QUOTE] I to bedzie z korzyscia dla Ciebie bo obie dobrze wiemy, ze tak jest, chociaz niektore z nas sie do tego nie przyznaja. Nie mam, zrobie jutro bo on to jest akurat bardzo statyczny wiec problemow winkszych nie ma z fotami. Tylko pozniej to zmniejszanie i wrzucanie... :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I to bedzie z korzyscia dla Ciebie bo obie dobrze wiemy, ze tak jest, chociaz niektore z nas sie do tego nie przyznaja. Nie mam, zrobie jutro bo on to jest akurat bardzo statyczny wiec problemow winkszych nie ma z fotami. Tylko pozniej to zmniejszanie i wrzucanie... :angryy:[/QUOTE] Och..czy Ty mię musisz tak denerwować? Powiedz Alutce siad, to też będzie statyczna:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Och..czy Ty mię musisz tak denerwować? Powiedz Alutce siad, to też będzie statyczna:cool1:[/QUOTE] Ale bo ciemu Ty sie denerwujesz? :calus: Taaa widac ze na zywca Alutki nie znasz. Dobra Madzka, biore se swoje zarazki i idziemy spac. Kojojowych snow :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale bo ciemu Ty sie denerwujesz? :calus: Taaa widac ze na zywca Alutki nie znasz. Dobra Madzka, biore se swoje zarazki i idziemy spac. Kojojowych snow :loveu:[/QUOTE] Kojojowych Bakterio :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Kojojowych Bakterio :calus:[/QUOTE] :calus: :loveu: :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dzien dobry mowimy i aspirynke rozpuszczamy! Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Długo się te zarazki Ciebie trzymają :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia']Długo się te zarazki Ciebie trzymają :shake:[/QUOTE] Kaaaasia :loveu: No dlugo straszecznie, moze aspiryna pomoze, bo ja juz nie wiem co mam brac :roll: Quote
Recommended Posts